Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οσο για το γαλα να απαντησω τωρα οτι ρωτησα τον παιδιατρο και μου ειπε οτι δεν ειναι τοοοσο βαρυ οσο η σκονη και μεχρι να το συνηθισει θα παρει λιγο καιρο....

επισης και εγω θα μπω στο κλαμπ με τα αγορια γιατι πεθαινω οταν μου κανει διαφορα....και αν εσενα γλωσσου θα πηγαινεται μαζι για ψωνια εμεις θα τους εχουμε να μας φυλανε και θα πηγαινουμε για καφε και θα μας λενε αδερφακια...χαχα

μ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι αγάπη μου... αν κρίνω από τα αγόρια στο κοντινό μου περιβάλλον με το που καβαλάνε την εφηβεία και τους σηκώνεται το .... χμχμχμχμ στην καλύτερη περίπτωση θα σε πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ και χωρίς πολλά πολλά λόγια..... :tongue:

αχ βρε γλωσσου δεν σε παιρνει,ο γιος ειναι ο φυλακας αγγελος σου...δεν σηκωνει κουβεντα για τη μανα του παρτο χαμπαρι,ενω εσενα η κορη τι να κανει....το πολυ πολυ να μιλαει για νυχια και μαλλια(χιχιχιχι)....

ασε που τα αγορακια ξερεις πως γοητευουν ευκολα τα κοριτσακια (χαχαχαχχα)

αν με παίρνει λέει...... άλλο να μην σηκώνει κουβέντα (ούτε εμείς σηκώνουμε κουβέντα για τους γονείς μας) και άλλο να σε ακούει να σου μιλάει να σε νιώθει να σε καταλαβαίνει.

U6Vip2.png

Καλημερα!!!!Λοιπον την συζητηση ολη δεν την διαβασα γιατι δεν με αφηνει ο κοριτσαρος μου αλλα ενα εχω να πω:

το μισο δεσιμο και κατανοηση να εχει για εμενα απο αυτο που εχω εγω στην μαμα μου τωρα που εγινα μανα μου φτανει!!!αλλη εξαρτηση!!!

αααα και ενα τελευταιο:Αγορομανες....αναμενεται τις νυφες σας...καλη τυχη!!!!:cool::cool::cool:

αργείς να μπεις αλλά όταν μπαίνεις γράφεις παιδάκι μου.. τελείωσε!!!! τα σέβη μου! :D

U6Vip2.png

Εχεις δικιο συμπεθερα μου πραγματικα τα μισα να νιωσω και εγω δεν θελω τιποτε αλλο!!!

Σαν αγορομανα περιμενω τη νυφουλα μου!!!!!

αχ μαρή ανυπομονώ να σε δω πεθερά!!!!! να το ξέρεις αν δω περίεργα πράγματα θα σε κράζω μαρή!!!!!! :tongue: :tongue: :D :D

U6Vip2.png

Τα εχω κανει ολα μονο τα προσκλητηρια μεινανε και το ντυσιμο ολων μας!!!

Ναι το καμαρι μου και ελπιζω να μην γινει χαμος!!

Αντε καλε πως το καταλαβες??:cool:

ενα θα σου πω ξαπλωσαμε μαζι πανω στο κρεββατι μου για να κοιμηθει και αρχισε να με χαιδευει και με φιλησε ο ατιμος!!!!

και άντε εσύ μετά να τον μαλώσεις για ο,τιδήποτε... άσε ρε φιλενάδα σε νιώθω. ώρες ώρες νιώθω οτι με παίζει στα δάχτυλα η τσούπρα μου.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Βανιλάκι χάζευα τα καροτσάκια το δωμάτιο κλπ κλπ.. πολύ ωραία όλα κοριτσάκι μου. είμαι σίγουρη οτι το μπουμπινάκι σου θα τα ευχαριστηθεί. Με το καλό! :)

Κατά τ' άλλα τα νέα μου. Την Τρίτη δεν το είδα καθόλου το παιδί μου :( σχόλασα 10 παρά το βράδυ. Τετάρτη έβγαλα όλη την μέρα με 3 ώρες ύπνο. είχα τέτοια υπερένταση που δεν κοιμόμουνα με τίποτα λέμε. Χθες βγήκε όλη η κούραση και σερνόμουν. ευτυχώς έχω κοιμηθεί καλά και σήμερα είμαι πολύ καλύτερα.

Ερώτηση : Αθηνά, Ελίνα αυτές τις μέρες με την αλλαγή του καιρού πόναγε η τομή σας? εμένα με πέθανε. Επίσης χθες με πόναγε και το στήθος όπως πόναγε την περίοδο που θύλαζα και η μικρή αργούσε να ξυπνήσει. το βράδυ έσταξε κιόλας!!!! Μάλλον να περνα κανα τηλέφωνο τον γιατρο ε?

U6Vip2.png

και άντε εσύ μετά να τον μαλώσεις για ο,τιδήποτε... άσε ρε φιλενάδα σε νιώθω. ώρες ώρες νιώθω οτι με παίζει στα δάχτυλα η τσούπρα μου.

Αμάν κι εσύ δίπορτο το'χεις πρωί πρωί,,, πρέπει να σου απαντω και στα δύο καφέ:tongue:

Η ετυμηγορία πάρθηκε, είστε κ οι δύο χαζομαμάδες:tongue::tongue:

Βανιλάκι χάζευα τα καροτσάκια το δωμάτιο κλπ κλπ.. πολύ ωραία όλα κοριτσάκι μου. είμαι σίγουρη οτι το μπουμπινάκι σου θα τα ευχαριστηθεί. Με το καλό! :)

QUOTE]

Ευχαριστώ καμηλοπαρδαλάκι μου κι εσύ να χαίρεσαι την μπουμπού σου

Και θα την χαίρεσαι. ειδικά στην εφηβεία που θα είστε κολλλητές, θα πηγαίνετε για ψώνια, για γκομενικά,,,ου ου τέλεια

Ενώ οι αγορομάνες στην εφηβεία θα κυνηγάνε τα βλαστάρια τους να βγούνε από το μπάνιο γιατί θα κάθονται με τις ώρες μέσα αγκαλιά με το playboy:tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...