Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η κόρη μου κοιμάται η κόρη μου κοιμάται η κόρη μου κοιμάται η κόρη μου κοιμάται η κόρη μου κοιμάται η κόρη μου κοιμάται η κόρη μου κοιμάται η κόρη μου κοιμάται ααααααααααααααααααχ πόσο χαίρομαι!!!! :))))))))))))))))

U6Vip2.png

το παρατηρησα εγωωωωωω γλωσσου μου!!!!

τι σου εκανε βρε η μικρη κουκλιτσα???και εμενα με τυραννησε χθες 10.30 κοιμηθηκε μετα απο πολυ βασανισμοοοο...

μωρέ ας κοιμόταν και η δικιά μου 10.30 και θα ημουν μια πανευτυχισμενη μάνα :tongue:

τί κάνεις κοριτσάκι μου?

εδω ειμαι!!!!!

τέτοια ώρα τί να σε κάνω μαρή????? εμείς 8.40 ακόμα παίζουμε :rolleyes:

U6Vip2.png

μωρέ ας κοιμόταν και η δικιά μου 10.30 και θα ημουν μια πανευτυχισμενη μάνα :tongue:

τί κάνεις κοριτσάκι μου?

τέτοια ώρα τί να σε κάνω μαρή????? εμείς 8.40 ακόμα παίζουμε :rolleyes:

καλα ειμαι αν και κουρασμενη!!!παλι κοιμηθηκε 10.30 του αλλαξα το γαλα σε φρεσκο και αλλαξε προγραμμα παλι...γκρρρρρρρρρρρ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ:D:D:D:D:D

Τι όμορφα νέα διαβάζω καμηλοπαρδαλάκι??? κοιμήθηκε η πριγκιπέσσα??

ε μα ρε παιδάκι μου... να δω και λίγο τον σύζυξ να πούμε δυο κουβέντες ή και τίποτα άλλο τελος πάντων... :mrgreen:

Βανιλάκι? ωραία τα αγόρια αλλά το κορίτσι άλλο πράμα ρε παιδί μου.... μου κάνει ματάκια, φοράει μόνη της την τσάντα της, γλυκοκοιτάζει από τώρα τα τακούνια μου, χτενίζεται, πλένει τα χέρια της, μου κάνει "ζήλια ψώρα", την ρωτάω πόσα παιδάκια έχει η μαμά και μου δείχνει με το δάχτυλο "ένα", σηκώνει τα χεράκια ψηλά και τεντώνεται ολάκερη όταν την ρωτάω "πόσο μ αγαπάς", της ζητάω αγκαλίτσα και φωλιάζει κυριολεκτικά στην αγκαλιά μου, όποτε χτυπάει έρχεται με παράπονο να το κάνω μα να περάσει, χθες καθόμασταν στο μπαλκόνι μαζί (κι εκείνη σε καρέκλα περικαλώ) και πίναμε τον καφέ μας διαβάζοντας και οι δύο ..... ....... έλιωσες ή να συνεχίσω να πώ κι άλλα????? :D:D:D πήραμε δε κάτι φουστανάκια εποχιακά και καλοκαιρινά τί να σου λέω.........

καλα ειμαι αν και κουρασμενη!!!παλι κοιμηθηκε 10.30 του αλλαξα το γαλα σε φρεσκο και αλλαξε προγραμμα παλι...γκρρρρρρρρρρρ

γιατί? παίζει ρόλο το γάλα? από ποιά άποψη?

U6Vip2.png

παιζει ρολο???δεν το εχω ακουσει ξανα!!!καλο κουραγιο τοτε!!

ε μα ρε παιδάκι μου... να δω και λίγο τον σύζυξ να πούμε δυο κουβέντες ή και τίποτα άλλο τελος πάντων... :mrgreen:

Βανιλάκι? ωραία τα αγόρια αλλά το κορίτσι άλλο πράμα ρε παιδί μου.... μου κάνει ματάκια, φοράει μόνη της την τσάντα της, γλυκοκοιτάζει από τώρα τα τακούνια μου, χτενίζεται, πλένει τα χέρια της, μου κάνει "ζήλια ψώρα", την ρωτάω πόσα παιδάκια έχει η μαμά και μου δείχνει με το δάχτυλο "ένα", σηκώνει τα χεράκια ψηλά και τεντώνεται ολάκερη όταν την ρωτάω "πόσο μ αγαπάς", της ζητάω αγκαλίτσα και φωλιάζει κυριολεκτικά στην αγκαλιά μου, όποτε χτυπάει έρχεται με παράπονο να το κάνω μα να περάσει, χθες καθόμασταν στο μπαλκόνι μαζί (κι εκείνη σε καρέκλα περικαλώ) και πίναμε τον καφέ μας διαβάζοντας και οι δύο ..... ....... έλιωσες ή να συνεχίσω να πώ κι άλλα????? :D:D:D πήραμε δε κάτι φουστανάκια εποχιακά και καλοκαιρινά τί να σου λέω.........

Εχω λιωσει με τη ζουζουνα!!!ο δικος μου δεν σηκωνει χερακια αλλα ουτε λεει ποσα παιδακια εχει η μαμα!!ααααααααααααααααλλαααααααααααα μου δινει κατι ρουφηχτα φιλακια και τωρα βγαζει και γλωσσα οταν με φιλαει πεθαινω!!!:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

η κόρη μου κοιμάται η κόρη μου κοιμάται η κόρη μου κοιμάται η κόρη μου κοιμάται η κόρη μου κοιμάται η κόρη μου κοιμάται η κόρη μου κοιμάται η κόρη μου κοιμάται ααααααααααααααααααχ πόσο χαίρομαι!!!! :))))))))))))))))

Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολεεεεεεεεεεεε!!!εσυ ελπιζω μετα απο εδω να ετρεξες στον αντρουλη σου να πειτε........2 κουβεντες ξερεις εσυ!!!!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλημερα κοριτσακια μου....απ'οτι διαβαζω καλα εισαστε....

γλωσσου τα ειπες με το συζυξ???????

αχ βρε αθηνουλα ασε να λενε για τις κορες,δεν ξερουν τη χαρη του γιου,γι'αυτο τα λενε....

τα νεα μου,απο τοτε που γυρισαμε απο αθηνα ο μικρος εχει γινει αλλο παιδι...δεν κοιμαται πλεον μονος του...πρεπει να καθομαι μαζι του μεχρι να τον παρει ο υπνος αλλιως τσιριζει σαν τον τρελλο....επισης μολις δει κατι και δεν του το δωσεις χαθηκες μπορει να μας ακουσει ολο το χωριο .....κτλ...κτλ

εχετε να πειτε κατι ...τι επαθε ξαφνικα το παιδι μου????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου....απ'οτι διαβαζω καλα εισαστε....

γλωσσου τα ειπες με το συζυξ???????

αχ βρε αθηνουλα ασε να λενε για τις κορες,δεν ξερουν τη χαρη του γιου,γι'αυτο τα λενε....

τα νεα μου,απο τοτε που γυρισαμε απο αθηνα ο μικρος εχει γινει αλλο παιδι...δεν κοιμαται πλεον μονος του...πρεπει να καθομαι μαζι του μεχρι να τον παρει ο υπνος αλλιως τσιριζει σαν τον τρελλο....επισης μολις δει κατι και δεν του το δωσεις χαθηκες μπορει να μας ακουσει ολο το χωριο .....κτλ...κτλ

εχετε να πειτε κατι ...τι επαθε ξαφνικα το παιδι μου????

Οντως Χαπακι μου δεν ξερουν οι κορες ειναι κολλημενες με τους μπαμπαδες!!

Χαπακι ειδε τον δικο μου και πιθανον στα λιγα που ειπανε πιστευω οτι ο δικος μου του εμαθε τα κολπα!!!χαχαχαχαχαχα:D:D

Δεν ειναι τιποτα Χαπακι μου φαση ειναι και θα περασει ελπιζω αλλιως θα το συνεχισει οπως κανουμε και εμεις ακομη οσο για αλλο τα ιδια κανει και οδικος μου!!!

Αντρες καλη μου με α......... και μας το δειχνουν απο τωρα!!!χαχαχαχαχα καλο κουραγιο φιλεναδα!!φιλακια στο μουργακο σου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Παλι με ραντεβου θα συναντηθουμε??εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????

εγω σας το λεω μετα της 22:30 συνηθως μπορω οποτε θα μπαινω θα μενω για λιγο μηπως παρετε τους πωπους και ερθετε οτσει????:mad::mad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Πω πω με έλιωσες καμηλοπαρδαλάκι,,,,

Ααααααχχχχ πότε θα μου τα κάνει κι εμένα η δικιά μου???????

Τι να μας πει τώρα η Αθηνούλα και το Χαπάκι???:tongue::tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...