Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 4

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

να ξερεις οτι χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σου.!!!φετος θα εχεις ενα ωραιοτατο δωρο γενεθλιων.ολα θα πανε καλα γιατι εισαι πολυθετικος ανθρωπος και γιατι σου αξιζει το καλυτερο.παω στο φατσοβιβλιο.φιλακια απο δω.

ΦΙΛΑΚΙΑ και ευχαριστω πολυ!!:D

2011.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

emmalenaki μου με συγκινησανε πολυ τα λογια σου...ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες. ευχομαι αυτη τη φορα και ειμαι πολυ σιγουρη οτι αυτο το μωρο θα γεννηθει! και θα σου φερει την απολυτη ευτυχια....δεν ξερω εαν θα ειναι γαλανοματικο αλλα σιγουρα θα ειναι τυχερο που θα σε εχει μανουλα!! με το καλο να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!!!!!και να εισαι ηρεμη πλεον ......

emmalenaki μου με συγκινησανε πολυ τα λογια σου...ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες. ευχομαι αυτη τη φορα και ειμαι πολυ σιγουρη οτι αυτο το μωρο θα γεννηθει! και θα σου φερει την απολυτη ευτυχια....δεν ξερω εαν θα ειναι γαλανοματικο αλλα σιγουρα θα ειναι τυχερο που θα σε εχει μανουλα!! με το καλο να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!!!!!και να εισαι ηρεμη πλεον ......

Κοιμαμαι ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!ευχαριστω γλυκο μου!!!:Dκαι στα δικα σου!!!

2011.png

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Εμμααααααααααααααααααααακι μουουουουουουουου με το καλο να εχεια μια τελεια εγκυμοσυνη!!!!

Ειμαι σιγουρη οτι αυτητη φορα θα τα καταφερεις και κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια εξξαλλου το δωρακι στο στελνει ο μπαμπακας σου για να παψεις να κλαις απο λυπη αλλα απο χαρα!!!!

Περιμενω με αγωνια την αυριανη σου χοριακη!!!!

Εγω οπως βλεπεις γραφω με μπλεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!

Φιλακια πολλα!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Εμμαλενάκι μου??.......Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κι από μένα!!!!!!!!!!Το μωράκι άυτό ήρθε κι εσύ θα κάνεις ότι πρέπει για να το κρατήσεις μαζί σου. Το καλό είναι πως είσαι άνετη κι ήρεμη κι είμαι χαρούμενη που η προσπάθειά σου είχε θετικό αποτέλεσμα....!!!!!!!Το καλύτερο δώρο γεννεθλίων και ναι, το πιστεύω πως ο πατερούλης σου στο στέλνει για να έχεις μόνο δάκρυα χαράς από δω και πέρα....!!!!!Όλα καλά θα πάνε.....Κι επειδή σε έχω καταλάβει, ξεκίνα να σημειώνεις τις απορίες σου, γιατί έχεις ένα θέμα με τις απορίες και τα κορίτσια είναι εδώ για να μας βοηθήσουν....!!

Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης, γλυκιά μου...!!!!!!!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

εμμαλενακιιιιιιιι μου!!!!!!!!!συγχαρητηριααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!θα σου πανε ολα μα ολα τελεια κοριτσαρα μου το αξιζεις και με το παραπανω , ευχομαι τα καλυτεραααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να εχεις μια υπεροχη υπεροχη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο και ζουμπουρλουδικο μπεμπεκι σε λιγους μηνες αγκαλιτσα σου!!!!!!!!!!!!

(εγω χρησιμοποιησα ενα πιο ουδετερο χρωμα για παν ενδεχομενο χαχαχα ;):D αααα και κοιμησου τωρα που μπορεις!!!!!!!!!!!!!!)

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ ΠΑΛΙ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!ΣΚΑΤΟΥ!!!:-P:-P:-P:-P

ΚΟΡΤΣΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕς ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΓΕΡΑ!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Τι εγινε ρε παιδια ..τι εχω παθει τελευταία..ερχομαι παντα τελευταια και καταιδρωμένη...απο το βαρος φαίνεται...:D:tongue::tongue::tongue:

Εμμάκι μου...με το καλο αγάπη μου το μπεμπάκι σου...να δεις που ο μπαμπάκας σου θα σου κανει το καλυτερο δωρο του κόσμου...και οπως λεει και το Κατιουσκάκι μια ψυχούλα φευγει και μία έρχεται......

Περιμένουμε την σημερινη χοριακη και ειμαι σιγουρη πως θα πανηγυρίσουμε για τα καλα...

Συγχαρητήρια μικρο μου ......φου...φου...παρε λιγη μπεμπεδόσκονη!! !

Μάκιαααααααααααααααααααααααααααα

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοριτσάκια μου φιλεναδίτσες μου

Πόσο χαίρομαι που σας διαβάζω,,, γλυκιές μανούλες μου,,γλυκιές εγκυούλες μου,,γλυκιές φιλεναδίτσες μου που προσπαθείτε και σύντομα θα γίνετε μανούλες

Πόσο μου λείψατε,,,

Αχ αγαπούλες έχω τόσα να σας γράψω

Μπήκα στην 30 βδομάδα, η μπεμπούλα μας έχει κάνει διάφορα κόλπα, συσπάσεις, ακινησία, άγχος, καρδιοτοκογραφήματα μια στο γιατρό μια στο Ιασώ,,,,

Τις τελευταίες μέρες όλα βαίναν καλώς κι εγώ η ηλίθια πήγα κ αγχώθηκα κ στενοχωρήθηκα γιατί δεν έχω ετοιμάσει το δωμάτιο της μικρής, δεν έχω παραγγείλει έπιπλα, καρότσια,,,, καθόμουν κ έκλαιγα αντί να είμαι χαρούμενη που η μπέμπα είναι μια χαρά....

Και σήμερα ήρθε η θεία τιμωρία,,,, η χειρότερη μέρα της ζωής μου,, ακόμα δεν έχω συνέλθει, η κοιλιά μου είναι πετρωμένη, και το πρόσωπό μου πρησμένο από το κλάμα...

Ξυπνήσαμε το πρωί με τον Βανιλάκο κ είπαμε θα πάμε για καφεδάκι κ μετά να παραγγείλουμε τα επιπλάκια,,

Πήγαμε για καφέ με παρέα μεγάλη ευτυχώς κ κάποια στιγμή βλέπω τον Βανιλάκο να πιάνει την καρδιά του, να γυρνάνε τα μάτια του να γίνεται άσπρος κ να χάνει δίπλα μου τις αισθήσεις του,,,, άρχισα να ουρλιάζω, μου έφυγε η ζωή μου, σκέφτηκα διάφορα, δεν θυμάμαι πολλά γιατί πρέπει να ψιλοέχασα κ εγώ τις αισθήσεις μου,,,

Κορίτσια νόμιζα πως πάθαινε καρδιακό επεισόδιο,,, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πέρασαν χίλιες σκέψεις από το μυαλό μου,,,, ντρέπομαι που το λέω αλλά εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα καν την μπεμπούλα κι αν της προξενώ κακό,,, υπήρχε μόνο ο σύντροφός μου κ μια μαύρη απελπισία ότι θα χαθώ κ εγώ μαζί του..

Τέσπα όλα καλά, είχε πέσει απλά το ζάχαρό του,,,,

Γυρίσαμε σπίτι κ εκεί που λέω οκ το ξεπεράσαμε,,, χτυπάει το τηλέφωνο κ μαθαίνω κάτι κακό για ένα πολύ πολύ πολύ κοντινό μου πρόσωπο,,,

Ακόμα δεν έχω συνέλθει,,, τρέμω,,,, και η μπεμπούλα μου συνέχεια με κλωτσάει σαν να μου λέει "εεεε μαμά είμαι κι εγώ εδώ" κ νιώθω τύψεις για την ζωούλα μου, για το μωράκι μου,,,,

Ουφ βρε αγαπούλες ουφ

ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου,,,, οι εγκυούλες να με συγχωρέσουν αν τις αναστάτωσα,,,

Τώρα είμαι με τον αντρούλη μου, βλέπουμε τηλεορασούλα, αυτός εγώ γράφω στο λαπιτόπι,,,, η καρδούλα μου κι αυτός,,, έπαθα πλάκα,, ούτε να σκεφτώ ότι θα ξαναπάθει κάτι,,,δεν αντέχεται αυτό δεύτερη φορά

Ο αντρούλης μου κ η μπεμπούλα μου είναι τα πάντα,,, αχ τα ζουμιά πάλι,,,

Κοριτσομανούλα μου..τι έπαθες κοριτσάκι μου...

ευτυχως τελος καλο όλα καλα...

Να προσέχεις αγαπάκι μου και μην μου αγχωνεσαι γιατι το μικρουλι σου στεναγχωριεται όταν εισαι έτσι....Κοιτα τωρα να ξεκουράζεσαι και να πας να ψωνισεις για την μπέμπα σου...πολλα πολλα φιλάκια αγαπάκι μου....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εμαννελε μου συγχαρητηρια κοπελαρα μου.Ευχομαι να κυλησουν ομορφα για εσας και το περιπου 9μηνο που ακολουθει να ειναι το πιο ομορφο της ζωης σου. Δωρο Θεου για σας και για όλη την οικογενεια σου. Απολαυστε το. Ολα θα πανε μια χαρα. Η υπέρτατη ευτυχια μεγαλωνει μεσα σου.Με το καλο κοριτσακι μου γλυκο!

500 κοριτσια!!!!εχω νινι λεμεεεεεεεεε!!!!

1870654s0u88tcris.gif

Μόλις γύρισα από την δουλειά κ μπήκα για να μάθω τα ευχάριστα:D:D

Αγαπούλα μου και επισήμως συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να έχεις μια ανέφελη, όμορφη εγκυμοσύνη,,

Να μην κουράζεσαι,,,

Να ευχαριστηθείς τους υπόλοιπους 8 μήνες,,,

Να αγκαλιάσεις ένα γερό κ πανέμορφο μωρό,,,

Θα γίνεις μανούλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

"cogito,ergo sum"

500 κοριτσια!!!!εχω νινι λεμεεεεεεεεε!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

Με το καλοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!με το καλο αγαπη μου θα γινεις και εσυ μια υπεροχη τρελαμενη χαζομαμα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...