Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 4

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλημερααααααααααααααααααααα τι κανετε????εγω ξυπνησα με πολλα κεφια αν και ποναω γμτ γμτ γμτ. που σημαινει θα ερθει η παλιορουφιανα αλλα χεστηκα εχω τοσο καλη διαθεση που μεχρι τελος καλοκαιριου θα την εχω διωξει για τα καλα!!!!

πως ειστε εσεις???βανιλλακι τι κανεις βρε???για πες πως εισαι η μπεμπουλα ?????ο βανιλλακος?????

αθηνουλα γιατι ζαλιζεσαι βρε???απο την γυμναστικη κουραζεσαι???

ναντιμορακι εσυ πως εισαι???βλεπω την φωτο στο τικερακι και νομιζω πως οι μερες περνανε νερακι ρε (ελπιζω και για σενα να ειναι ετσι) εγινε παιδακι τωρα με ποδαρακια και χερακια αχου το μωρε!! και τελειωνει το 1ο τριμηνο απιστευτο! ποτε μας το ανακοινωσες και ποτε εφυγε το 1ο 3μηνο!ελπιζω ολα να πανε καλα στην αυχενικη και να γυρισεις τοσο χαρουμενη οσο οταν μας ανακοινωσες την χοριακη σου!

εγω νεα θα εχω μεγαλη τριτη να σας πω και ελπιζω να μην ειναι τα νεα σαν το καιρο τον σημερινο χαχαχαχα

ΕΤσι κεφατη να εισαι Νενουκα μου και θα την διωξεις την ρουφιανα ειμαι σιγουρη!!!

Απο την γυμναστικη και την διατροφη και ειπα να νηστεψω αλλα τελικα δεν τα καταφερα και εφαγα κανονικα και συνηλθα!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου....

Βανιλάκι μου, τι είναι αυτό που πάθατε??????:shock::shock::shock:...Πωπωωωωωωω, σε καταλαβαίνω κορίτσι μου, κι εγώ το ίδιο θα πάθαινα αν έβλεπα τον άνθρωπό μου έτσι....Δόξα τω Θεό, που δεν ήταν κάτι σοβαρό, φαντάζομαι την ταραχή σου. Η μπεμπούλα σου συμπαραστέκεται, είδες???...Νιώθει την ταραχή σου, και κλωτσάει αβέρτα...!!!!!!!Τώρα που ο Βανιλάκος σου είναι καλά, δώσ'της λίγο σημασία, ε?....χάιδεψε την λίγο, να ηρεμήσει κι αυτή....

Όσο για τα άσχημα νέα, καλό θα ήταν να μη σου μεταφέρουν καθόλου, βρε αγάπη μου. Καλά λέει η Αθηνά. Δεν κάνει να στεναχωριέσαι.

Ελπίζω από δω και πέρα να έχετε μόνο όμορφες στιγμές μπροστά σας...!!!

:D

Κορίτσια μου κι εγώ δεν μπήκα χθες γιατί από το πρωί είχα φοβερό πονοκέφαλο και μόλις πριν λίγο άρχισε να ηρεμεί.....όλο το βράδυ δεν έχω κοοιμηθεί. Κόντευε να σπάσει...!

Σας φιλώωωωω...!!!

Μπιφτεκακι μου τωρα το ειδα και εγω πραγματικα ποτε μας το ανακοινωσες και τωρα τελειωνει το 1ο τριμηνο!!!!:D:D

Ρωτα τον γιατρο σου για τον πονοκεφαλο εαν μπορεις να παρεις κατι εμενα μου ειχε πει Depon και μαλιστα σε υποθετο για να ηρεμω γρηγορα αλλιως αναβραζον δρα γρηγοροτερα!!!!:D:D

Φιλακια στα νινακια σου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αθηνουλα τον κοιμισες τον μικρουλη σου?

βρε κοριτσακι μου ολα μαζι θελεις κι εσυ να τα κανεις...

και γυμναστηριο και διαιτα και νηστεια δεν γινονται ολα.....και συγνωμη διαιατα γιατι?

76IGp3.png

Nenos με ανεβάζει κ μένα η διάθεσή σου,,, πάντα τέτοια μπράβο;)

Αθηνούλα έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ κ άλλο κοριτσάκι που μαζί με τα yutopar έπαιρνε κ χάπι για την καρδιά,,,,εμένα πάντως δεν μου έδωσε,,, αν κ ήξερε ότι έκανα ταχυκαρδίες..

Σήμερα είμαι καλά, έκανε το πρωί κ εξετάσεις ο Βανιλάκος κ μου έφυγε το άγχος το μεγάλο;)

Χαπάκι καλώς να έρθεις,,, θα φέρεις κ τον μουργάκο σου ε?

Nadimoraki θα κάνεις αυχενική ή τροφοβλάστη? και σήμερα θα μου επιτρέψετε να δώσω παραπάνω φιλάκια στα διδυμάκια μας:D

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Λοιπον...μετα την εμβρυομεταφορα της Δευτερας και ενω ειχα οδηγιες να κανω χωριακη την 12 μερα εγω επειδη αγορασα επιπλα κηπου και δεν ειχα και κανενα συμπτωμα ειπα την 10η μερα ητη Τεταρτη...ΠΡΟΣ τιμην της Σελφ-Κλιαρ και του ενδοξου παρελθοντος μου δεν κανω ενα τεστ????Κανω ενα τεστ το παραταω στο μπανιο και βαζω πλυντηριο...παω στο μπανιο ΘΕΤΙΚΟ...λεω η πρεγνυλ ειναι.Παιρνω γιατρο μου λεει χωριακη δεν ειναι η πρεγκνυλ...ειχα βγει απο το μπανιο αλλιως θα ειχα χεστει απο χαρα...συγκρατουμαι παω ΙΑΣΩ κανω χωριακη.Βρισκω την εμβρυολογο λεω σορρυ τι τιμη περιμενουμε?λεει 30 με 40 αν βαλαμε δυο...βγαινει η χωριακη 31.Λεω οκ παιρνω γιατρο λεει κανε μια πρεγκνυλ των 5000..και το Σαββατο παλι χωριακη.Κανω παλι το Σαββατο χωριακη 156.Λεω γιατρε ειναι απο την πρεγκνυλ λεει ναι εν μερει αλλα εισαι εγκυος και μαλλον παει καλα(ο γιατρος μου ειναι ακρως επιφυλακτικος ανθρωπος)!!θα μαθουμε σιγουρα την Τριτη!!ε..δεν κρατηθηκα και ειπα να σας το πω ασχετα τι θα γινει αυριο...ΞΑΝΑΕΙΜΑΙ εγκυος..εγω που δεν μενω βαση ιατρικης γνωματευσης διοτι εχω υδροσαλπιγγα, αντιμυλλεριο 4, ιχνη ενδομητριωσης και ηλικια 37 ετη τα οποια κλεινω την Πεμπτη!!αυτα....και να σας πω αληθεια ειμαι ΑΝΕΤΗ (εκτος απο νυσταγμενη...ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ)..ειμαι εγκυος για τριτη φορα μεσα σε ενα χρονο...και αυτη την φορα θα προσπαθησω να το γεννησω το μωρο μου αν θελει και εκεινο και ειναι υγιες.Αυριο κλεινουν 9 μηνες που εχασα τον μπαμπα μου και μαλλον μου το εκανε δωρο γαι την απουσια του που δεν θα καλυφτει ποτε αλλα τα γελια ενος μωρου θ ακαλυψουν σιγουρα τα δακρυα μου!!αυτα...αυριο ειναι μια αλλη μερα αλλα σημερα εχω ενα δωρο ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!σας ευχαριστω που ειστε εδω και συγγνωμη που δεν το ειπα πιο πριν απλα δεν ημουν πολυ ετοιμη.

2011.png

Λοιπον...μετα την εμβρυομεταφορα της Δευτερας και ενω ειχα οδηγιες να κανω χωριακη την 12 μερα εγω επειδη αγορασα επιπλα κηπου και δεν ειχα και κανενα συμπτωμα ειπα την 10η μερα ητη Τεταρτη...ΠΡΟΣ τιμην της Σελφ-Κλιαρ και του ενδοξου παρελθοντος μου δεν κανω ενα τεστ????Κανω ενα τεστ το παραταω στο μπανιο και βαζω πλυντηριο...παω στο μπανιο ΘΕΤΙΚΟ...λεω η πρεγνυλ ειναι.Παιρνω γιατρο μου λεει χωριακη δεν ειναι η πρεγκνυλ...ειχα βγει απο το μπανιο αλλιως θα ειχα χεστει απο χαρα...συγκρατουμαι παω ΙΑΣΩ κανω χωριακη.Βρισκω την εμβρυολογο λεω σορρυ τι τιμη περιμενουμε?λεει 30 με 40 αν βαλαμε δυο...βγαινει η χωριακη 31.Λεω οκ παιρνω γιατρο λεει κανε μια πρεγκνυλ των 5000..και το Σαββατο παλι χωριακη.Κανω παλι το Σαββατο χωριακη 156.Λεω γιατρε ειναι απο την πρεγκνυλ λεει ναι εν μερει αλλα εισαι εγκυος και μαλλον παει καλα(ο γιατρος μου ειναι ακρως επιφυλακτικος ανθρωπος)!!θα μαθουμε σιγουρα την Τριτη!!ε..δεν κρατηθηκα και ειπα να σας το πω ασχετα τι θα γινει αυριο...ΞΑΝΑΕΙΜΑΙ εγκυος..εγω που δεν μενω βαση ιατρικης γνωματευσης διοτι εχω υδροσαλπιγγα, αντιμυλλεριο 4, ιχνη ενδομητριωσης και ηλικια 37 ετη τα οποια κλεινω την Πεμπτη!!αυτα....και να σας πω αληθεια ειμαι ΑΝΕΤΗ (εκτος απο νυσταγμενη...ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ)..ειμαι εγκυος για τριτη φορα μεσα σε ενα χρονο...και αυτη την φορα θα προσπαθησω να το γεννησω το μωρο μου αν θελει και εκεινο και ειναι υγιες.Αυριο κλεινουν 9 μηνες που εχασα τον μπαμπα μου και μαλλον μου το εκανε δωρο γαι την απουσια του που δεν θα καλυφτει ποτε αλλα τα γελια ενος μωρου θ ακαλυψουν σιγουρα τα δακρυα μου!!αυτα...αυριο ειναι μια αλλη μερα αλλα σημερα εχω ενα δωρο ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!σας ευχαριστω που ειστε εδω και συγγνωμη που δεν το ειπα πιο πριν απλα δεν ημουν πολυ ετοιμη.

emmaleneeeeee!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια, αγάπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήρθε και θα μείνει αυτή τη φοράαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο κοριτσάρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

emmaleneeeeee!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια, αγάπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήρθε και θα μείνει αυτή τη φοράαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο κοριτσάρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω ΠΟΛΥ για ολα κοριτσαρα..μακαρι να μεινει εγω το θελω πολυ.:P:p

2011.png

Emma τι όμορφα νέα είναι αυτά κοριτσάκι μου????

Αχ από την χαρά μου δεν μπορώ να βρω το σαιτ με τα ωραία τικεράκια συγχαρητηρίων...

Εύχομαι τα αυριανά αποτελέσματα να αποτελέσουν την αρχή μιας όμορφης εγκυμοσύνης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η μπεμπούλα μου σου στέλνει όλη τη μπεμπεδόσκονη για να κολλησει πάνω σου τους επόμενους μήνες!!!!!!!!!!!

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:D:D:D:D:D:D

Αυτά για αρχή, σου ξαναγράφω σε λίγο που θα βρω κ τικεράκι:D:D

"cogito,ergo sum"

Emma τι όμορφα νέα είναι αυτά κοριτσάκι μου????

Αχ από την χαρά μου δεν μπορώ να βρω το σαιτ με τα ωραία τικεράκια συγχαρητηρίων...

Εύχομαι τα αυριανά αποτελέσματα να αποτελέσουν την αρχή μιας όμορφης εγκυμοσύνης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η μπεμπούλα μου σου στέλνει όλη τη μπεμπεδόσκονη για να κολλησει πάνω σου τους επόμενους μήνες!!!!!!!!!!!

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:D:D:D:D:D:D

Αυτά για αρχή, σου ξαναγράφω σε λίγο που θα βρω κ τικεράκι:D:D

Να ξερεις η ιστορια σου απο την μερα που την ακουσα με βοηθησε ΠΑΡΑ πολυ!!:Pσε ευχαριστω γαι την μπεμπεδοσκονη!!!

2011.png

Διαφημίσεις

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..................

ειμαι σιγουρη οτι οοοοολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟ!!

να εχεις μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι!!!!!!

Να εισαι ετσι ανετη χωρις αγχος.........τιποτα δεν γινετε τυχαια!!

Ο πατερουλης σου απο εκει ψηλα σε βλεπει και χαιρεται......δεν νομιζω οτι μπορουσε να σου στειλει καλυτερο πασχαλινο δωρο!!!!!!

Μια ζωη εφυγε.......μια καινουργια ηρθε στην ζωη σου!!!!

Καλως τα δεχτηκες λοιπον......και ευχομαι μεσα απ την καρδια μου αυτη την φορα να φωλιασει για τα καλα το μωρακι σου!!!!!!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..................

ειμαι σιγουρη οτι οοοοολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟ!!

να εχεις μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι!!!!!!

Να εισαι ετσι ανετη χωρις αγχος.........τιποτα δεν γινετε τυχαια!!

Ο πατερουλης σου απο εκει ψηλα σε βλεπει και χαιρεται......δεν νομιζω οτι μπορουσε να σου στειλει καλυτερο πασχαλινο δωρο!!!!!!

Μια ζωη εφυγε.......μια καινουργια ηρθε στην ζωη σου!!!!

Καλως τα δεχτηκες λοιπον......και ευχομαι μεσα απ την καρδια μου αυτη την φορα να φωλιασει για τα καλα το μωρακι σου!!!!!!!!!

ΑΓΑΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ μου ειπα και εγω που ειναι το ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!σε ευχαριστω και ελπιζω αυριο να σας πω καλ απραγματα!!:tongue:

2011.png

Να ξερεις η ιστορια σου απο την μερα που την ακουσα με βοηθησε ΠΑΡΑ πολυ!!:Pσε ευχαριστω γαι την μπεμπεδοσκονη!!!

Πολύ πολύ πολύ χαίρομαι:D:D:D:D:D:D

Αλήθεια όλες που σου ευχόμαστε, σου ευχόμαστε με ροζ γραμματοσειρά:shock::shock:

Κοριτσάκι μου όλα μα όλα ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,,,, είμαι σίγουρη:D:D:D:D

"cogito,ergo sum"

παρακαλω οπως η γραμματοσειρα γινει ΜΠΛΕ!!!χοχοχοχοχ...πλακα κανω..νινι υγιες και ομορφο και γλυκο και ψηλο και γαλανοματικο να ειναι και τιποτε αλλο δεν με νοιαζει...χιχιχιχιχιχιχι

2011.png

να ξερεις οτι χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σου.!!!φετος θα εχεις ενα ωραιοτατο δωρο γενεθλιων.ολα θα πανε καλα γιατι εισαι πολυθετικος ανθρωπος και γιατι σου αξιζει το καλυτερο.παω στο φατσοβιβλιο.φιλακια απο δω.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...