Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλησπέρα όμορφες!!!....Λυσσάξατε χθες μόλις εφυγα ,ε?...όρυ που έφυγα χωρίς να χαιρετήσω αλλά είχα σκοπό να ξαναμπώ.Όταν βγήκα από το μπάνιο όμως ο καλός μου είχε κλείσει το λάπτοπ, εγώ είχα νυστάξει και πήγα για ύπνο....

Μη χαθούμε,ε?....Θα μπω αργότερα.

Φιλιά...!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωωωωωωωωωωωωωωωωω..πολυ καλησπέρα σας ομορφες κιουριες μου....τι βλέπουν τα ματάκια μου...ειπατε να ξαναγεμισει το καφε....μπραβο κοριτσουδια μου...αντε ελπιζω να τα λεμε ....φιλάκια

Τζορτζίνα μου εδώ είσαι?:D:D:D

Θα σε δω μετά?....Πάω να βάλω το υπόθετό μου τώρα, πρέπει να ξαπλώσω.

Banjp3.png

hJSRp3.png

Κοριτσάκια μου φιλεναδίτσες μου

Πόσο χαίρομαι που σας διαβάζω,,, γλυκιές μανούλες μου,,γλυκιές εγκυούλες μου,,γλυκιές φιλεναδίτσες μου που προσπαθείτε και σύντομα θα γίνετε μανούλες

Πόσο μου λείψατε,,,

Αχ αγαπούλες έχω τόσα να σας γράψω

Μπήκα στην 30 βδομάδα, η μπεμπούλα μας έχει κάνει διάφορα κόλπα, συσπάσεις, ακινησία, άγχος, καρδιοτοκογραφήματα μια στο γιατρό μια στο Ιασώ,,,,

Τις τελευταίες μέρες όλα βαίναν καλώς κι εγώ η ηλίθια πήγα κ αγχώθηκα κ στενοχωρήθηκα γιατί δεν έχω ετοιμάσει το δωμάτιο της μικρής, δεν έχω παραγγείλει έπιπλα, καρότσια,,,, καθόμουν κ έκλαιγα αντί να είμαι χαρούμενη που η μπέμπα είναι μια χαρά....

Και σήμερα ήρθε η θεία τιμωρία,,,, η χειρότερη μέρα της ζωής μου,, ακόμα δεν έχω συνέλθει, η κοιλιά μου είναι πετρωμένη, και το πρόσωπό μου πρησμένο από το κλάμα...

Ξυπνήσαμε το πρωί με τον Βανιλάκο κ είπαμε θα πάμε για καφεδάκι κ μετά να παραγγείλουμε τα επιπλάκια,,

Πήγαμε για καφέ με παρέα μεγάλη ευτυχώς κ κάποια στιγμή βλέπω τον Βανιλάκο να πιάνει την καρδιά του, να γυρνάνε τα μάτια του να γίνεται άσπρος κ να χάνει δίπλα μου τις αισθήσεις του,,,, άρχισα να ουρλιάζω, μου έφυγε η ζωή μου, σκέφτηκα διάφορα, δεν θυμάμαι πολλά γιατί πρέπει να ψιλοέχασα κ εγώ τις αισθήσεις μου,,,

Κορίτσια νόμιζα πως πάθαινε καρδιακό επεισόδιο,,, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πέρασαν χίλιες σκέψεις από το μυαλό μου,,,, ντρέπομαι που το λέω αλλά εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα καν την μπεμπούλα κι αν της προξενώ κακό,,, υπήρχε μόνο ο σύντροφός μου κ μια μαύρη απελπισία ότι θα χαθώ κ εγώ μαζί του..

Τέσπα όλα καλά, είχε πέσει απλά το ζάχαρό του,,,,

Γυρίσαμε σπίτι κ εκεί που λέω οκ το ξεπεράσαμε,,, χτυπάει το τηλέφωνο κ μαθαίνω κάτι κακό για ένα πολύ πολύ πολύ κοντινό μου πρόσωπο,,,

Ακόμα δεν έχω συνέλθει,,, τρέμω,,,, και η μπεμπούλα μου συνέχεια με κλωτσάει σαν να μου λέει "εεεε μαμά είμαι κι εγώ εδώ" κ νιώθω τύψεις για την ζωούλα μου, για το μωράκι μου,,,,

Ουφ βρε αγαπούλες ουφ

ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου,,,, οι εγκυούλες να με συγχωρέσουν αν τις αναστάτωσα,,,

Τώρα είμαι με τον αντρούλη μου, βλέπουμε τηλεορασούλα, αυτός εγώ γράφω στο λαπιτόπι,,,, η καρδούλα μου κι αυτός,,, έπαθα πλάκα,, ούτε να σκεφτώ ότι θα ξαναπάθει κάτι,,,δεν αντέχεται αυτό δεύτερη φορά

Ο αντρούλης μου κ η μπεμπούλα μου είναι τα πάντα,,, αχ τα ζουμιά πάλι,,,

"cogito,ergo sum"

ωχ βρε βανιλλακι μου γλυκο τι ειναι αυτα που λες?????τι τραβηξες βρε κοριτσακι?πρεπει να τρομαξες πααααρα πολυ απο τον γραπτο σου λογο και μονο τσιτωθηκα φαινεται οτι τα επαιξες για τα καλα. ευτυχώς που δεν ηταν κατι σοβαρο παλι καλα......χαλαρωσε τωρα γιατι η μικρουλα δεν σου φταίει σε τιποτα και κοιτα να απολαυσεις το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου και μην αγχωνεσαι για βλακειες αλλωστε και τι εγινε εαν δεν εχεις προλαβει να φτιαξεις το δωματιο???λες να παρεξηγηθει η μπεμπα??εεεεε??αυτη αγαπη θελει και φροντιδα και μονο που θα την εχεις αγκαλιτσα θα καταλαβαινει ποοοοοσο πολυ την αγαπας!!!αντε τωρα θα ερχομαστε να μας τα λες και θα σου κανουμε παρεα!!!!

Κοριτσάκια μου φιλεναδίτσες μου

Πόσο χαίρομαι που σας διαβάζω,,, γλυκιές μανούλες μου,,γλυκιές εγκυούλες μου,,γλυκιές φιλεναδίτσες μου που προσπαθείτε και σύντομα θα γίνετε μανούλες

Πόσο μου λείψατε,,,

Αχ αγαπούλες έχω τόσα να σας γράψω

Μπήκα στην 30 βδομάδα, η μπεμπούλα μας έχει κάνει διάφορα κόλπα, συσπάσεις, ακινησία, άγχος, καρδιοτοκογραφήματα μια στο γιατρό μια στο Ιασώ,,,,

Τις τελευταίες μέρες όλα βαίναν καλώς κι εγώ η ηλίθια πήγα κ αγχώθηκα κ στενοχωρήθηκα γιατί δεν έχω ετοιμάσει το δωμάτιο της μικρής, δεν έχω παραγγείλει έπιπλα, καρότσια,,,, καθόμουν κ έκλαιγα αντί να είμαι χαρούμενη που η μπέμπα είναι μια χαρά....

Και σήμερα ήρθε η θεία τιμωρία,,,, η χειρότερη μέρα της ζωής μου,, ακόμα δεν έχω συνέλθει, η κοιλιά μου είναι πετρωμένη, και το πρόσωπό μου πρησμένο από το κλάμα...

Ξυπνήσαμε το πρωί με τον Βανιλάκο κ είπαμε θα πάμε για καφεδάκι κ μετά να παραγγείλουμε τα επιπλάκια,,

Πήγαμε για καφέ με παρέα μεγάλη ευτυχώς κ κάποια στιγμή βλέπω τον Βανιλάκο να πιάνει την καρδιά του, να γυρνάνε τα μάτια του να γίνεται άσπρος κ να χάνει δίπλα μου τις αισθήσεις του,,,, άρχισα να ουρλιάζω, μου έφυγε η ζωή μου, σκέφτηκα διάφορα, δεν θυμάμαι πολλά γιατί πρέπει να ψιλοέχασα κ εγώ τις αισθήσεις μου,,,

Κορίτσια νόμιζα πως πάθαινε καρδιακό επεισόδιο,,, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πέρασαν χίλιες σκέψεις από το μυαλό μου,,,, ντρέπομαι που το λέω αλλά εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα καν την μπεμπούλα κι αν της προξενώ κακό,,, υπήρχε μόνο ο σύντροφός μου κ μια μαύρη απελπισία ότι θα χαθώ κ εγώ μαζί του..

Τέσπα όλα καλά, είχε πέσει απλά το ζάχαρό του,,,,

Γυρίσαμε σπίτι κ εκεί που λέω οκ το ξεπεράσαμε,,, χτυπάει το τηλέφωνο κ μαθαίνω κάτι κακό για ένα πολύ πολύ πολύ κοντινό μου πρόσωπο,,,

Ακόμα δεν έχω συνέλθει,,, τρέμω,,,, και η μπεμπούλα μου συνέχεια με κλωτσάει σαν να μου λέει "εεεε μαμά είμαι κι εγώ εδώ" κ νιώθω τύψεις για την ζωούλα μου, για το μωράκι μου,,,,

Ουφ βρε αγαπούλες ουφ

ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου,,,, οι εγκυούλες να με συγχωρέσουν αν τις αναστάτωσα,,,

Τώρα είμαι με τον αντρούλη μου, βλέπουμε τηλεορασούλα, αυτός εγώ γράφω στο λαπιτόπι,,,, η καρδούλα μου κι αυτός,,, έπαθα πλάκα,, ούτε να σκεφτώ ότι θα ξαναπάθει κάτι,,,δεν αντέχεται αυτό δεύτερη φορά

Ο αντρούλης μου κ η μπεμπούλα μου είναι τα πάντα,,, αχ τα ζουμιά πάλι,,,

:shock::shock::shock::shock::shock: Τι λες τωρα κοριτσακι μου??χαλαρωσε ηρεμησε σημασια εχει οτι ο Βανιλλακος σου ειναι καλα βεβαια η ταραχη σου για τον αντρουλη σου ειναι δικαιολογημενη!!!!

Εχεις συσπασεις καρδουλα μου??σου εδωσε χαπακι για τις συσπασεις????επειδη ειχα και εγω απο την 19η εβδομαδα ενα θα σου πω ηρεμησε μην κουραζεσαι και μην κλαις δεν βοηθας καθολου την μπεμπουλα σου τι σου ειπε ο γιατρος για τις συσπασεις???

Οσο για το κακο νεο για το κοντινο σου προσωπο αλλα θα σου προτεινα κατι αυτο δηλαδη κανανε και σε εμενα να μην σου λενε τιποτα!!!

Ελπιζω αυριο να εισαι καλυτερα και να μην κλαις αλλο ενταξει???

Οσο για τα επιπλα ξερεις ποτε τα παραγγειλαμε εμεις???σχεδον 1 μηνα πριν γεννησω και ηρθανε 20 μερες πριν την γεννα!!!

Ολα θα γινουν απλα προσεχε πολυ τον εαυτο σου για να ειναι καλα και η μπεμπουλα σου!!!!Φιλακια πολλα!!!

Υ.Γ.Θελω ξανα το χαρουμενο ροζουλι που εγραφες και οχι αυτη τη μαυριλα εντατσει???:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα ομορφες τι κανετε???

Τελικα δεν τα καταφεραμε σημερα να μαζευτουμε!!:confused:

Δυστυχως ο μικρος μου τωρα κοιμηθηκε εγω σημερα ενω ξυπνησα καλα πηγα και κομμωτηριο μολις γυρισα αρχισα να ζαλιζομαι πολυ και εκανα αμαν να συνελθω!!!

Τωρα ολα καλα εαν δεν τα καταφερω να μπω αυριο καλη Κυριακη να εχετε ολες!!!

Καληνυχτα και πολλα φιλακια!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου....

Βανιλάκι μου, τι είναι αυτό που πάθατε??????:shock::shock::shock:...Πωπωωωωωωω, σε καταλαβαίνω κορίτσι μου, κι εγώ το ίδιο θα πάθαινα αν έβλεπα τον άνθρωπό μου έτσι....Δόξα τω Θεό, που δεν ήταν κάτι σοβαρό, φαντάζομαι την ταραχή σου. Η μπεμπούλα σου συμπαραστέκεται, είδες???...Νιώθει την ταραχή σου, και κλωτσάει αβέρτα...!!!!!!!Τώρα που ο Βανιλάκος σου είναι καλά, δώσ'της λίγο σημασία, ε?....χάιδεψε την λίγο, να ηρεμήσει κι αυτή....

Όσο για τα άσχημα νέα, καλό θα ήταν να μη σου μεταφέρουν καθόλου, βρε αγάπη μου. Καλά λέει η Αθηνά. Δεν κάνει να στεναχωριέσαι.

Ελπίζω από δω και πέρα να έχετε μόνο όμορφες στιγμές μπροστά σας...!!!

:D

Κορίτσια μου κι εγώ δεν μπήκα χθες γιατί από το πρωί είχα φοβερό πονοκέφαλο και μόλις πριν λίγο άρχισε να ηρεμεί.....όλο το βράδυ δεν έχω κοοιμηθεί. Κόντευε να σπάσει...!

Σας φιλώωωωω...!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

καλημερααααααααααααααααααααα τι κανετε????εγω ξυπνησα με πολλα κεφια αν και ποναω γμτ γμτ γμτ. που σημαινει θα ερθει η παλιορουφιανα αλλα χεστηκα εχω τοσο καλη διαθεση που μεχρι τελος καλοκαιριου θα την εχω διωξει για τα καλα!!!!

πως ειστε εσεις???βανιλλακι τι κανεις βρε???για πες πως εισαι η μπεμπουλα ?????ο βανιλλακος?????

αθηνουλα γιατι ζαλιζεσαι βρε???απο την γυμναστικη κουραζεσαι???

ναντιμορακι εσυ πως εισαι???βλεπω την φωτο στο τικερακι και νομιζω πως οι μερες περνανε νερακι ρε (ελπιζω και για σενα να ειναι ετσι) εγινε παιδακι τωρα με ποδαρακια και χερακια αχου το μωρε!! και τελειωνει το 1ο τριμηνο απιστευτο! ποτε μας το ανακοινωσες και ποτε εφυγε το 1ο 3μηνο!ελπιζω ολα να πανε καλα στην αυχενικη και να γυρισεις τοσο χαρουμενη οσο οταν μας ανακοινωσες την χοριακη σου!

εγω νεα θα εχω μεγαλη τριτη να σας πω και ελπιζω να μην ειναι τα νεα σαν το καιρο τον σημερινο χαχαχαχα

καλε λιγες μερες ελλειψα και γραψατε 10 σελιδες??????

τι κανετε????δεν τα διαβασα ολα γιατι ηταν πολλα αλλα ελπιζω να σας πετυχω το βραδυ...χαιρομαι παντως που ξαναμαζευτηκαμε!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

βανιλακι τι επαθες βρε παιδακι μου.η καθεμια ετσι θα αντιδρουσε μη σου πω και χειροτερα.ειναι και οι ορμονες ειναι και το αγχος...θετικη σκεψη και πολυ νταντεμα στον βανιλακο.να τον κατσιασεις να μαθει να μη σε λαχταρα αλλη φορα!!!!και το αντιδοτο στα προβληματα σου ειναι τα επιπλακια!!!να παρετε τα πιο ομορφα και τα πιο ζουζουνιαρικα και θα δεις που θα φερουν γουρι.ολα θα γινουν καλυτερα!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

σήμερα είμαι λίγο καλύτερα,, βέβαια δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου,,, άγχος, κάθε μισή ώρα είχα το νου μου αν αναπνέει ο Βανιλάκος,,, μαύρες σκέψεις,,, η μπεμπούλα ρε κορίτσια απίστευτο,,, όλο το βράδυ ξενύχτησε μαζί μου,,,,το μωράκι μου στενοχωρήθηκα...

Ίσως είναι ο τρελός χορός των ορμονών,,, τα αισθάνομαι όλα άνω κάτω...

Αθηνούλα προ καιρού είχα έντονες συσπάσεις, ο doc φοβήθηκε για πρόωρο τοκετό κ με είχε βάλει σε ακινησία με yotopar (τα έπαιρνα ανά τρίωρο κ με είχαν τσακίσει στις ταχυκαρδίες, παρέλυε το αριστερό μου χέρι)

Όμως το ξεπέρασα κι αυτό,,, κι εκεί που όλα ήταν καλά έγιναν αυτά που σας έγραψα,,,

ΣΑς φιλώ προς το παρόν,,, ένα φιλάκι παραπάνω στα διδυμάκια μας:D

Υ.Σ Ξαναγυρνώ στο ροζουλί Αθηνούλα

"cogito,ergo sum"

καλημερααααααααααααααααααααα τι κανετε????εγω ξυπνησα με πολλα κεφια αν και ποναω γμτ γμτ γμτ. που σημαινει θα ερθει η παλιορουφιανα αλλα χεστηκα εχω τοσο καλη διαθεση που μεχρι τελος καλοκαιριου θα την εχω διωξει για τα καλα!!!!

πως ειστε εσεις???βανιλλακι τι κανεις βρε???για πες πως εισαι η μπεμπουλα ?????ο βανιλλακος?????

αθηνουλα γιατι ζαλιζεσαι βρε???απο την γυμναστικη κουραζεσαι???

ναντιμορακι εσυ πως εισαι???βλεπω την φωτο στο τικερακι και νομιζω πως οι μερες περνανε νερακι ρε (ελπιζω και για σενα να ειναι ετσι) εγινε παιδακι τωρα με ποδαρακια και χερακια αχου το μωρε!! και τελειωνει το 1ο τριμηνο απιστευτο! ποτε μας το ανακοινωσες και ποτε εφυγε το 1ο 3μηνο!ελπιζω ολα να πανε καλα στην αυχενικη και να γυρισεις τοσο χαρουμενη οσο οταν μας ανακοινωσες την χοριακη σου!

εγω νεα θα εχω μεγαλη τριτη να σας πω και ελπιζω να μην ειναι τα νεα σαν το καιρο τον σημερινο χαχαχαχα

Νενούκα μου, είδες πως περνάει ο καιρός?....άντε, σιγά σιγά να περάσουν κι οι αναγούλες να ηρεμήσω...!!
Καλησπέρα

σήμερα είμαι λίγο καλύτερα,, βέβαια δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου,,, άγχος, κάθε μισή ώρα είχα το νου μου αν αναπνέει ο Βανιλάκος,,, μαύρες σκέψεις,,, η μπεμπούλα ρε κορίτσια απίστευτο,,, όλο το βράδυ ξενύχτησε μαζί μου,,,,το μωράκι μου στενοχωρήθηκα...

Αθηνούλα προ καιρού είχα έντονες συσπάσεις, ο doc φοβήθηκε για πρόωρο τοκετό κ με είχε βάλει σε ακινησία με yotopar (τα έπαιρνα ανά τρίωρο κ με είχαν τσακίσει στις ταχυκαρδίες, παρέλυε το αριστερό μου χέρι)

Όμως το ξεπέρασα κι αυτό,,, κι εκεί που όλα ήταν καλά έγιναν αυτά που σας έγραψα,,,

Σ'ευχαριστώ για τα φιλάκια Βανιλίτσα μου, εύχομαι να ηρεμήσεις σύντομα και να μπορείς να κοιμάσαι σαν αγγελουδάκι...!!!
ΡΕ κοριτσια...δεν σας βρισκω ΠΟΥΘΕΝΑ!!!καισ ας θελω ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Καλή μου, μπαίνεις και βγαίνεις σαν σίφουνας, εμείς φταίμε????:tongue::tongue:...Όλα καλάαααα???

Banjp3.png

hJSRp3.png

καλησπερααααααααααααα

αχ βανιλακι μου τι επαθες....ηρεμησε ομως γιατι η ζουζουνιτσα θελει ηρεμη τη μανουλα της...οσο για τις συσπασεις εγω ειχα σε ολη την εγκυμοσυνη...

εγω μπηκα σημερα στα πεταχτα να βγαλω ανακοινωση: πως κατα 99,9% αυριο το βραδυ ταξιδευω για Αθηνα και ευτυχως με την παρεα του συζυξ....θα κατσω μεχρι 25/4...ελπιζω και ευχομαι να σας δω....

φιλακια σε ολες.....

76IGp3.png

καλησπερααααααααααααα

αχ βανιλακι μου τι επαθες....ηρεμησε ομως γιατι η ζουζουνιτσα θελει ηρεμη τη μανουλα της...οσο για τις συσπασεις εγω ειχα σε ολη την εγκυμοσυνη...

εγω μπηκα σημερα στα πεταχτα να βγαλω ανακοινωση: πως κατα 99,9% αυριο το βραδυ ταξιδευω για Αθηνα και ευτυχως με την παρεα του συζυξ....θα κατσω μεχρι 25/4...ελπιζω και ευχομαι να σας δω....

φιλακια σε ολες.....

:D:D:D:D αααααααααααααααα ωραιααααα ελπιζω να τα καταφερουμε και να σε δουμε εγω θελω πολυ!!!!!!!

ΡΕ κοριτσια...δεν σας βρισκω ΠΟΥΘΕΝΑ!!!καισ ας θελω ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη με τρομαζεις που εισαι????

Καλησπέρα

Ειδες Βανιλλιτσα μου σε καταλαβαινει η κακομοιρα και σου κανει παρεα αλλα πρεπει να κοιμηθει καποια στιγμη το ιδιο και εσυ!!!Να παει να κανει εξεταση ο Βανιλακος και να πατε σε γιατρο οσο για το yutopar το ιδιο επερνα και εγω καιμου ειχανε δωσει και χαπι για την καρδια γιατι ειχα και εγω ταχυπαλμιες μεχρι που μου εκανε αλλεργια και το σταματησαμε εγω το επερνα καθε 5 ωρες και σε μεγαλη αναγκη ανα 3ωρο!!!!

Σημερα πως εισαι απο συσπασεις??ευχομαι τα καλυτερα και πραγματικα ηρεμησε θα σου κανει καλο!!

Φιλάκια!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...