Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ελινακι μου αφου πηρα μπρος και εγινε μια φορα που θα παει θα το ξαναπιασουμε και την επομενη θα μεινει.ελπιζω μονο να μας κανει την χαρη αυτη την φορα και να ερθει λιγο πιο συντομα μην το ζαλιζουμε αλλα 2,5 χρονια :tongue:.ελπιζω στα δευτερα μωρακια σας να πηγαινουμε μαζι!!!!:P
σου παραχωρω ευχαριστως την σειρα μου.με ολη μου την χαρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελινακι μου αφου πηρα μπρος και εγινε μια φορα που θα παει θα το ξαναπιασουμε και την επομενη θα μεινει.ελπιζω μονο να μας κανει την χαρη αυτη την φορα και να ερθει λιγο πιο συντομα μην το ζαλιζουμε αλλα 2,5 χρονια :tongue:.ελπιζω στα δευτερα μωρακια σας να πηγαινουμε μαζι!!!!:P

οχι βρε αφου μου το ειπε εμενα σε λιγο ερχεται απλα καπου μπερδευτηκε μην ανυσηχεις!!!ε ε εερχεταιιιιιι:D

καληνυχτα ελπιδακι.ομορφες την κανω κι εγω γιατι η αιμιλια το αργοτερο 8 ξυπναει.φιλακια σε ολες περασα πολυ ωραια μαζι σας.να μαζευομαστε συχνα.τσαοοοοοοοοοοο.

Διαφημίσεις

κοριτσακια...εγω θα την κανω με ελαφρα πηδηματακια...παω για ντουζακι και νανα που λεω του κωνσταντινου...

αααα και τωρα που βρεθηκαμε μην χαθουμε παλι....

καληνυχτα ..........

76IGp3.png

καληνυχτα ελπιδακι.ομορφες την κανω κι εγω γιατι η αιμιλια το αργοτερο 8 ξυπναει.φιλακια σε ολες περασα πολυ ωραια μαζι σας.να μαζευομαστε συχνα.τσαοοοοοοοοοοο.

φιλακια στο αιμιλακιιιιιιιιιι :D:D

Κοριτσακια μου λυπαμαι αλλα σας αφηνω μολις ηρθε ο αντρας μου πειναει και θελει να του βαλω να φαει και ξυπνησ ε2 φορες ο μικρος γι αυτο εξαφανιστηκα αμα τα καταφερω θα ξαναμπω αλλιως θα τα πουμε αυριο εεεε???μη χασουμε παλι το δρομο!!

Καληνυχτα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

κοριτσακια...εγω θα την κανω με ελαφρα πηδηματακια...παω για ντουζακι και νανα που λεω του κωνσταντινου...

καληνυχτα ..........

καληνυχταααααα φιλακια

Διαφημίσεις

σου παραχωρω ευχαριστως την σειρα μου.με ολη μου την χαρα.

σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!εισαι μια γλυκααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την ομορφια σου!!!!:D

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

καληνυχτα ..........

Κοριτσακια μου λυπαμαι αλλα σας αφηνω μολις ηρθε ο αντρας μου πειναει και θελει να του βαλω να φαει και ξυπνησ ε2 φορες ο μικρος γι αυτο εξαφανιστηκα αμα τα καταφερω θα ξαναμπω αλλιως θα τα πουμε αυριο εεεε???μη χασουμε παλι το δρομο!!

Καληνυχτα!!

δεν ειναι πάντα έτσι αλλά και τί να κάνω βρε χαπάκι.. σε καιρό κρίσης με παίρνει να πω "ααα ξέρετε εγώ δεν μπορώ". άσε που ειναι πολύ ευχαριστημένοι με την κοπέλα που έχουν με σύμβαση για να βοηθάει μέχρι να επιστρέψει και η κουμπάρα μου και φοβάμαι και για την καρέκλα μου.

κατάλαβα...

μην ανοίξω το στόμα μου.. μην το ανοίξω....

τες πα.. κοριτσια επειδή βλέπω οτι δεν την παλέβω άλλο σας καληνυχτίζω.. δεν έχετε παράπονο σας ζάλισα αρκετά εεεε?

φιλιά πολλά σε όλες

καλε ολες μαζι νυσταζετε οι μανες?????αχ ελενακι και εμεις ετσι θα καταντησουμε για αυτο θα ξενυχταμε οσο ειναι καιρος!!!:tongue:

καληνυχτα σε ολες να εχετε ονειρα γλυκα γλυκα και να χαιρεστε να βλασταρια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακιαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Δυο πανέμορφα πουλάκια μου είπαν ότι είχατε μάζωξη, αλλά δυστυχώς δεν σας πρόλαβα και πολύ λυπάμαι. Ωστόσο (αν και δεν έχω διαβάσει τίποτα ακόμα) πιστεύω ότι είστε όλες καλά και χαίρομαι πολύ για αυτό.

Δεν έχω κουράγιο να γράψω. Είμαι ένα όρθιο πτώμααααααααααααα... Θα ξαναμπώ σε πρώτη ευκαιρία να σας γράψω και τα δικά μου νέα.

Σας φιλώ!

2522daf9de.png

swGop2.png

Κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!

Πήγα χθες να κάνω ένα μπανάκι μέχρι να μαζευτείτε και μόλις ντύθηκα, ένιωσα κουρασμένη και ξάπλωσα πέντε λεπτά και με πήρε ο ύπνος!!!!!!! Ξύπνησα πριν από λίγο, φανταστείτε πόσο πτώμα ήμουνα!!!!!!!

Ωωωωωωωωωωωωωωωωω..πολυ καλησπέρα σας ομορφες κιουριες μου....τι βλέπουν τα ματάκια μου...ειπατε να ξαναγεμισει το καφε....μπραβο κοριτσουδια μου...αντε ελπιζω να τα λεμε ....φιλάκια

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...