Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

οσιιιιι ντρεπομαι!!! αλλα θα πω οτι ειναι για την κοπελα εκει που καθεται στην γωνια! εντατσει????
δε βαριεσαι!!!πρωτη φορα θα γινουμε ρεζιλι...i do!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια εχω χασει τον μπουσουλα ,εχω ξεσυνηθησει εντελως να γραφω εδω.

ελενακι οτι και να γινει εμεις παρτυ θα κανουμε την αλλη βδομαδα ετσι????

αχ τι ομορφα που μιλατε για τα μωρακια σας κοριτσακια μου , μπορω να καθομαι να σας ''ακουω'' ωρες!!!!!και μου αρεσει που δεν μπροειτε να τα αποχωριστειτε γιατι το τελευταιο καιρο εχουν δει πολλα τα ματια και εχω φριξει!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

ερμινακι μια χαρα ειναι ο μικρουλης,μεγαλωνει και ομορφαινει...κουκουβαααα...κουκουβαααα(οχι να μην ξεχνιομαστε)

ελπιδακι οντως αλαζουνε τα παιδια με τις γιαγιαδες,εμενα 1 φορα τη βδομαδα τον βλεπει η πεθερα μου και θελει συνεχεια να τον εχει αγκαλια ...2 μερες θελω να τον στρωσω παλι...και ενας λογος που δεν θελω να της τον αφησω για παραδειγμα για να παω καπου ειναι οτι αλλα ης λεω και αλλα κανει και για να καταλαβει οτι δεν μου αρεσει αν κανει κατι πρεπει να το επαναλαβω πανω απο 100 φορες

76IGp3.png

αχ τι ομορφα που μιλατε για τα μωρακια σας κοριτσακια μου , μπορω να καθομαι να σας ''ακουω'' ωρες!!!!!και μου αρεσει που δεν μπροειτε να τα αποχωριστειτε γιατι το τελευταιο καιρο εχουν δει πολλα τα ματια και εχω φριξει!

να δεις τι καλα που θα ειναι οταν μας πεις κι εσυ για το δικο σου.

ραμονιτσαααααααααααα η καινουργια (ερμινα)ξερει να απανταει πολλαπλα! ξεφτιλααααααααααααααααααααααααααα γιναμε

ζουλειααα ζουλειαααααα χαχαχαχαχα , αμ τι ειμαι εγω αγαπη μου ξανθια ειμαι???χαχαχαχα;)

Διαφημίσεις

θα ερθει κι εσενα η σειρα σου να μας λες για το δικο σου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

και θα μας τα πεις συντομα!!!! της το πα!!!

μπραβο ελινα!!!! καλο κοριτσι!!! ετσι λεω και στην σαντυ και της δινω και μια λιχουδια......αλλα εσυ την πατησες εισαι μακρια!:tongue::tongue::tongue:

οντως ελπιδακι πρεπει να φτιαξετε το προγραμμα...

ασχετο γιατι δουλευεις τοσες ωρες εσυ?

δεν ειναι πάντα έτσι αλλά και τί να κάνω βρε χαπάκι.. σε καιρό κρίσης με παίρνει να πω "ααα ξέρετε εγώ δεν μπορώ". άσε που ειναι πολύ ευχαριστημένοι με την κοπέλα που έχουν με σύμβαση για να βοηθάει μέχρι να επιστρέψει και η κουμπάρα μου και φοβάμαι και για την καρέκλα μου.

δεν θα επιστρεψω...τα πραγματα εκει δεν πανε καλα και δεν ξερω αν θα εχει να με πληρωνει....

θα πληρωσω 2 μηνες μαλλον τα ενσημα και μετα θα μπω ταμειο...ωστοσο ασχολουμαι με την ειβον και βγαζω ενα μικρο μεροκαματο

κατάλαβα...

ερμινακι μια χαρα ειναι ο μικρουλης,μεγαλωνει και ομορφαινει...κουκουβαααα...κουκουβαααα(οχι να μην ξεχνιομαστε)

ελπιδακι οντως αλαζουνε τα παιδια με τις γιαγιαδες,εμενα 1 φορα τη βδομαδα τον βλεπει η πεθερα μου και θελει συνεχεια να τον εχει αγκαλια ...2 μερες θελω να τον στρωσω παλι...και ενας λογος που δεν θελω να της τον αφησω για παραδειγμα για να παω καπου ειναι οτι αλλα ης λεω και αλλα κανει και για να καταλαβει οτι δεν μου αρεσει αν κανει κατι πρεπει να το επαναλαβω πανω απο 100 φορες

μην ανοίξω το στόμα μου.. μην το ανοίξω....

τες πα.. κοριτσια επειδή βλέπω οτι δεν την παλέβω άλλο σας καληνυχτίζω.. δεν έχετε παράπονο σας ζάλισα αρκετά εεεε?

φιλιά πολλά σε όλες

U6Vip2.png

να δεις τι καλα που θα ειναι οταν μας πεις κι εσυ για το δικο σου.

ελινακι μου αφου πηρα μπρος και εγινε μια φορα που θα παει θα το ξαναπιασουμε και την επομενη θα μεινει.ελπιζω μονο να μας κανει την χαρη αυτη την φορα και να ερθει λιγο πιο συντομα μην το ζαλιζουμε αλλα 2,5 χρονια :tongue:.ελπιζω στα δευτερα μωρακια σας να πηγαινουμε μαζι!!!!:P

μπραβο ελινα!!!! καλο κοριτσι!!! ετσι λεω και στην σαντυ και της δινω και μια λιχουδια......αλλα εσυ την πατησες εισαι μακρια!:tongue::tongue::tongue:
φτου γαμωτο!παλι την πατησα.επρεπε να το καταλαβω οτι καποιο λακο εχει η φαβα!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...