Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μωρε τωρα που το λες τα κοιταω και ενα καθαρισματακι το θελουν τα δολια! ε αφου δεν θα κανει δουλεια σε μενα ας κανει στα τζαμια μου!
πηγαινε σε ενα σεξ σοπ και πες τους τις αναγκες σου,μονο σε παρακαλω να ειμαι καπου κοντα να ακουω.ευχαριστω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε τωρα που το σκεφτομαι , εσυ κυρια μου που το ξες οτι εισαι ξεγκαστρωτη????ε?ε?ε?

καλως σας βρηκαααααααααα!!!

τι κανεις αγαπη , τι νεα????

δεν το ξερω βρε αλλα στατιστικα μιλαω χεχχεχεχε. καλα ειμαι κοριτσακι μου και ναι εχω και σημερα ξινιλες αλλα λιγοτερο!!!!(βεβαια εχει και ο αντρας μου μου ειπε πριν λιγο αλλα το προσπερναω χαχααχ)

Αθηνα; τα χαστουκια αρχιζει;;;;;;;;;;;; χαχαχααχ ΘΕΟΣ..ο μικρος!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα

τσουπρες;παω για ενα τσιγαρακι..

τωρα που πηραμε φορα..μην γραψετε κανενα κατεβατοκ καθομαι να σας διαβασω καμιαωρα,κ μπω στην κουβεντα οταν φυγετε εσεις;;;;;;;;;;;;;

α..!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

αμαν ολη την ωρα με το πουλι στο στομα.δεν το βαρεθηκες πια?παπαριασε το δολιο!!!!!!

καλά.. εσύ πρέπει να χάρηκες παάάάάάάρα πολύ που μπήκαμε στο καφέ σήμερα....

καλα εσυ εχεις ξεφυγει προ πολου!υπαρχει ενα που περνας και σε ψεκαζει.αν δεν πετυχει η συλληψη κανει και τζαμια!!!!!!!!!

το αυτό.. μην επαναλαμβάνομαι.. κατουριέμαι κιόλας

καλε τωρα που το σκεφτομαι , εσυ κυρια μου που το ξες οτι εισαι ξεγκαστρωτη????ε?ε?ε?

καλως σας βρηκαααααααααα!!!

τι κανεις αγαπη , τι νεα????

γεια σου Ερμινάκι!!!!!!

γλωσσου μου κι αν μετα μου αρεσει το ντουζ σου και δεν θελω να φυγω τι γινετε?

α κοπελιά δεν έχει τέτοια... (με ένα 100ρικάκι θα την βρούμε την άκρη;))

τα παιδια εχουν ενστικτο!!!!!!!!!

αν έχουν λέει!!!!!

U6Vip2.png

εεεε γεια σου.. να αυτό όπως το λες... πριν πχ είχα συζήτηση με την μανα μου και της έλεγα οτι πρέπει να της φτιαξουμε το πρόγραμμα πάλι γιατί κάποια ψυχή.. ονοματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε ευχαριστιέται πολύ που το παιδάκι κοιμάται από τις 11 το πρωί μέχρι τις 1.30 το μεσημέρι και μετά το παίρνει σερί μέχρι τις 9 και την πληρώνουμε κι εμείς που θέλουμε να ξεκουραστούμε αλλά και αυτή γιατί ταλαιπωρείται...... γιατι ρε συ Ελίνα 2 μέρες τώρα έρχομαι σπίτι 8 η ώρα. λείπω από τις 8 παρά το πρωί και γμτ θέλω να ξεκουραστώ λίγο, να δω τον άντρα μου και να παίξω μ ένα παιδί ήρεμο όχι μ ένα παιδί που από την υπερένταση δεν ξέρει τί θέλει με αποτέλεσμα να με βγάζει οφ!!! ουουουφ τα πα!

μηπως να κρατησεις στο σπιτι για λιγο το γιο της αθηνας με τα χαστουκια?ειδες.παιδι της αθηνας κι ομως τοσο εξυπνο.μπραβο!!!θα δει το παιδι και θα κρινει κατα που να αρχιζει να χαστουκιζει.εχουμε στην παρεα κανενα αλλο που να μουτζωνει?

Διαφημίσεις

ααααααααααααααααααααααααααααααααα Ερμινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τωρα ητ=ρθες??δεν σε ειδα καλη μου???ειδες που γραψαμε 7 ολοκληρες σελιδες????:D:D:D

ειδα ειδα αθηνουλα , θα εχω να διαβαζω αυριο γιατι σημερα και να θελω δεν προλαβαινω χαχαχα, τι κανεις εσυ , τι γινεται με το τρεξιμο???ο μικρος???

αχαχαχαχχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΕΝΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣσ!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελινακιμου....αχ πολυ με συγκινεις!!!!!!!!!!!!!!ετσι ειναι ταερωτακια μας!!!!!!!!!!!

αλο ερμινακι!!!!!!!!!!!τι κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;; 15 χρονο εσυ ε;;;;;;;;;;ειδες ποποοοοο...παλιες καλες εποχες...

ελινα κ αθηνα; κ νενος;;;;; εμεις 3 κ κατι ε;;;;;;; ποποοοοοοοο

ραμονιτσακι μου με τον κουκλο τον γιο τι κανεις???στο παρεντς ιουνιο κλεινω τα 2 χαχαχαχα!!!!εσεις ειστε πιο παλιες!!!

ερμινακι τι κανεις κουκλιτσα μου?

χαπακι μου που εισαι εσυ αγαπη μου , σε εχω χασει εντελως τι κανεις πως εισαι ο μικρος σου????

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

μηπως να κρατησεις στο σπιτι για λιγο το γιο της αθηνας με τα χαστουκια?ειδες.παιδι της αθηνας κι ομως τοσο εξυπνο.μπραβο!!!θα δει το παιδι και θα κρινει κατα που να αρχιζει να χαστουκιζει.εχουμε στην παρεα κανενα αλλο που να μουτζωνει?

αααα καλό!!!!!

δεν ξερω βρε ελπιδακι ,ισως εμενα εχει σηνιθισει....δεν βαλαμε και κ@@ο ολο το χειμωνα

δεν ξερω οταν αρχισει να περπαταει,αλλα μεχρι στιγμης καλα τα παμε

τί να σου πώ βρε χαπάκι.. ίσως να παίζει ρόλο και οτι το παιδί είναι με τις γιαγιάδες.. δεν ξέρω. δουλειά πότε επιστρέφεις εσύ? εχεις βρει σταθμό?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

τί να σου πώ βρε χαπάκι.. ίσως να παίζει ρόλο και οτι το παιδί είναι με τις γιαγιάδες.. δεν ξέρω. δουλειά πότε επιστρέφεις εσύ? εχεις βρει σταθμό?

δεν θα επιστρεψω...τα πραγματα εκει δεν πανε καλα και δεν ξερω αν θα εχει να με πληρωνει....

θα πληρωσω 2 μηνες μαλλον τα ενσημα και μετα θα μπω ταμειο...ωστοσο ασχολουμαι με την ειβον και βγαζω ενα μικρο μεροκαματο

76IGp3.png

πηγαινε σε ενα σεξ σοπ και πες τους τις αναγκες σου,μονο σε παρακαλω να ειμαι καπου κοντα να ακουω.ευχαριστω.

οσιιιιι ντρεπομαι!!! αλλα θα πω οτι ειναι για την κοπελα εκει που καθεται στην γωνια! εντατσει????

δεν θα επιστρεψω...τα πραγματα εκει δεν πανε καλα και δεν ξερω αν θα εχει να με πληρωνει....

θα πληρωσω 2 μηνες μαλλον τα ενσημα και μετα θα μπω ταμειο...ωστοσο ασχολουμαι με την ειβον και βγαζω ενα μικρο μεροκαματο

χαπακι σκεφτομαι να ασχοληθω και εγω λιγο τωρα που εχω χρονο!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...