Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ωχ ελπιζω να μην παρεξηγηθειτε με το ξεγκαστρωτη! καλως την κοριτσαρα

καλε τωρα που το σκεφτομαι , εσυ κυρια μου που το ξες οτι εισαι ξεγκαστρωτη????ε?ε?ε?

καλως σας βρηκαααααααααα!!!

τι κανεις αγαπη , τι νεα????

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μηπως σε αυτο το μαγαζι που ψωνιζεις υπαρχει και κανενα να κανει σπερματεγχυση?????

αχαχαχαχχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΕΝΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣσ!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελινακιμου....αχ πολυ με συγκινεις!!!!!!!!!!!!!!ετσι ειναι ταερωτακια μας!!!!!!!!!!!

αλο ερμινακι!!!!!!!!!!!τι κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;; 15 χρονο εσυ ε;;;;;;;;;;ειδες ποποοοοο...παλιες καλες εποχες...

ελινα κ αθηνα; κ νενος;;;;; εμεις 3 κ κατι ε;;;;;;; ποποοοοοοοο

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

εγω ειπαμε ειμαι αθωα οπως παντα εξαλου!!!αυτη φταιει που τα κανει!!!

παντα αυτη εσυ τιποτα μουσιτσα!!!!!!:tongue:

Καληνυχτα Ντινακι μου!!!!!!!1Κ μην πεφτεις καθολου!!!!!!!!!!!

Τωρα εισαι καλυτερα απο ποτε.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

ΧΑπακι...μου ετσιειναι κ γω ακριβως..μονο με μενα νιωθω οτι ειναι ασφαλης κ με την μαμα μου..στην πεθερα δεν τον πολυ αφηνω,..σχεδον ποτε!!!!!!!κακο αυτο; ε;..τεσπα...

καλεκ τατου που πηγα κ εκανα παλιπροχτες μαζι μου τιν ειχα...χαχα

κ σημερα που πηγα για τα φρυδια μου..

βεβαια αυτος δενε χει προβλημα...καθεται κσε αλλους..αρκει βεβαια να τους ξερει ετσι;μαμα θεια μου κ τετοια...!

αχ!

Ουτε εγω τον αφηνω πεθερα ασε που μολις την βλεπει γελαει χτυπαει παλαμακια αλλα μολις παει να τον πιασει την αρχιζει στα χαστουκια!!!:D:D

μηπως σε αυτο το μαγαζι που ψωνιζεις υπαρχει και κανενα να κανει σπερματεγχυση?????

εεεεεεεεεεεεεεεεεεε πολλα ζητας και εσυ!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

να πω την αληθεια εγω δεν εχω μπει στη διαδικασια να τον αφησω για να κανω αυτο ή το αλλο....

εχω μαθει να κανω τα παντα με το μωρο,βολτες,ψωνια....τα παντα...το μονο που προσπαθω παντα να κανω ειναι να εχω οτιδηποτε χρειαστει ωστε να μην δυσκολευτω...

η στιγμη που ετοιμαζω τα πραγματα του για να φυγουμε ειναι ιερη,δεν μου μιλαει κανενας μονο σκεφτομαι τι μπορει να χρειστω

εγω εχω τη μαμα μου κοντα και μου εχει λυσει τα χερια.πεθερα δεν εχω.δε ζει.τον πηρα ορφανο.

Διαφημίσεις

καλε τωρα που το σκεφτομαι , εσυ κυρια μου που το ξες οτι εισαι ξεγκαστρωτη????ε?ε?ε?

ααααααααααααααααααααααααααααααααα Ερμινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τωρα ητ=ρθες??δεν σε ειδα καλη μου???ειδες που γραψαμε 7 ολοκληρες σελιδες????:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλα εσυ εχεις ξεφυγει προ πολου!υπαρχει ενα που περνας και σε ψεκαζει.αν δεν πετυχει η συλληψη κανει και τζαμια!!!!!!!!!

μωρε τωρα που το λες τα κοιταω και ενα καθαρισματακι το θελουν τα δολια! ε αφου δεν θα κανει δουλεια σε μενα ας κανει στα τζαμια μου!

ερμινακιιιιι!

καλα εσυ εχεις ξεφυγει προ πολου!υπαρχει ενα που περνας και σε ψεκαζει.αν δεν πετυχει η συλληψη κανει και τζαμια!!!!!!!!!

μαρη σταματα να τα λες ετσι ...ο αλλος θα αρχισει να με περναει για τελειως ηλιθια ετσι που γελαω...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου ρε Ελινα με τις ατακεςσου!!!!!!!!!!!!!!!!!1χααχαχαχχ

Πολυ μεκανατε κ γελασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ακου παπαριασε!!!!!1αααχχαχααχχαχα

Χαπακι..κ γω καπως ετσι ειμαι....οταν παιρνω τα πραγμα του....απολυτη σκεψη...χαχαχαχα να τα χω ολα!!!!!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

παντα αυτη εσυ τιποτα μουσιτσα!!!!!!:tongue:

Ουτε εγω τον αφηνω πεθερα ασε που μολις την βλεπει γελαει χτυπαει παλαμακια αλλα μολις παει να τον πιασει την αρχιζει στα χαστουκια!!!:D:D

τα παιδια εχουν ενστικτο!!!!!!!!!

αυτες τις μερες που ειχα πολυ δουλεια θυμηθικα τον παλιο εαυτο μου που ετρεχα ολη μερα και δεν ειχα παιδι.τωρα δεν μπορω να φανταστω τη ζωη μου χωρις αυτην.σκεφτομαι οτι τα καιμενα εχουν τη μαμα τους δηλαδη εμας και απλα μας λατρευουν.οπως και να ειμαστε οτι και να τους κανουμε.εμας ξερουν για μαμαδες και μας αγαπανε.απο εμας εξαρτιουντε.ειναι τοσο αθωα.η μικρη με κοιταω οταν γυριζω σπιτι και αστραφτει ολοκληρη.κι εγω λεω αχ να μπορουσα να ξεραθω καμια ωρα πριν ερθει το παιδι σπιτι.

εεεε γεια σου.. να αυτό όπως το λες... πριν πχ είχα συζήτηση με την μανα μου και της έλεγα οτι πρέπει να της φτιαξουμε το πρόγραμμα πάλι γιατί κάποια ψυχή.. ονοματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε ευχαριστιέται πολύ που το παιδάκι κοιμάται από τις 11 το πρωί μέχρι τις 1.30 το μεσημέρι και μετά το παίρνει σερί μέχρι τις 9 και την πληρώνουμε κι εμείς που θέλουμε να ξεκουραστούμε αλλά και αυτή γιατί ταλαιπωρείται...... γιατι ρε συ Ελίνα 2 μέρες τώρα έρχομαι σπίτι 8 η ώρα. λείπω από τις 8 παρά το πρωί και γμτ θέλω να ξεκουραστώ λίγο, να δω τον άντρα μου και να παίξω μ ένα παιδί ήρεμο όχι μ ένα παιδί που από την υπερένταση δεν ξέρει τί θέλει με αποτέλεσμα να με βγάζει οφ!!! ουουουφ τα πα!

ενταξει θελει να εξερευνησει ....λογικο...να κρατας πραγματακια να τον απασχολεις....

να του δινεις για παραδειγμα ενα αδειο μπουκαλακι νερο...να του μιλας...εγω τετοια του κανω και καθεται

και συνεχίζω... καλά χαπάκι? ασπετα! αυτά είναι κόλπα που δεν περνάνε πια... θα το δεις και μόνη σου σε λίγους μήνες....

μαρή? αστα κομμάτια θα κατουρηθώ πάνω μου η γυναίκα :lol::lol::lol::lol:

U6Vip2.png

χαχαχαχαχαχαχα δεν υπαρχεις λεμεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

μωρε τωρα που το λες τα κοιταω και ενα καθαρισματακι το θελουν τα δολια! ε αφου δεν θα κανει δουλεια σε μενα ας κανει στα τζαμια μου![/QUOT

μετα ας περασει και απο τα δικα μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...