Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ρε κοριτσια τι να σας λεω τωρα.κολαζομαι η γυναικα!!!!!αυτο το ντουζ ειναι πολυ ντουζ!!!!!!!!!ειναι ασημενιο μεγαλο στο σωστο παχος και λειο.περα απο την πλακα τωρα φτιστο ειναι με.......για ντουζ παντως με την πρωτη ματια δεν μοιαζει.

ντροπη σου...πως τα λες ετσι?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προς το παρον δεν εχω καμια διαισθηση γιατι ειμαι πολυ χαλια....τα ορμονικα μου εχουν χτυπησει κοκκινο και ειμαι μεσα στα νευρα και τα κλαματα καθε μερα!!!Θα μου περασει που θα παει.....:rolleyes:λοιπον κοριτσακια μου γλυκα σας αφηνω γιατι πιαστηκα εδω που καθομαι τοση ωρα....χαρηκα που τα ειπαμε φιλια πολλα σε ολες...καληνυχταααααααααααα!

φιλακιααααααααααααα καληνυχτα και να προσεχεις το μπεμπακι!μη το ταραζεις

ρε κοριτσια τι να σας λεω τωρα.κολαζομαι η γυναικα!!!!!αυτο το ντουζ ειναι πολυ ντουζ!!!!!!!!!ειναι ασημενιο μεγαλο στο σωστο παχος και λειο.περα απο την πλακα τωρα φτιστο ειναι με.......για ντουζ παντως με την πρωτη ματια δεν μοιαζει.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Γλωσσουουουουουουουουου ντροπη απο sex shop το πηρες???:tongue:

Προς το παρον δεν εχω καμια διαισθηση γιατι ειμαι πολυ χαλια....τα ορμονικα μου εχουν χτυπησει κοκκινο και ειμαι μεσα στα νευρα και τα κλαματα καθε μερα!!!Θα μου περασει που θα παει.....:rolleyes:λοιπον κοριτσακια μου γλυκα σας αφηνω γιατι πιαστηκα εδω που καθομαι τοση ωρα....χαρηκα που τα ειπαμε φιλια πολλα σε ολες...καληνυχταααααααααααα!

Δεν ειναι τιποτα κοριτσακι θα περασει το μετα προσεχε ειναι χειροτερο!!!

Καληνυχτα και καλη ξεκουραση!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ελινα.....οντως χρειαομαστε κ για μας χρονο..αληθεια ειναι...

αλλα οτνα τον εχω..μου λειπει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ...

τα περρισοοτερα μαζι τα κανουμε....χαχααχ

αυτες τις μερες που ειχα πολυ δουλεια θυμηθικα τον παλιο εαυτο μου που ετρεχα ολη μερα και δεν ειχα παιδι.τωρα δεν μπορω να φανταστω τη ζωη μου χωρις αυτην.σκεφτομαι οτι τα καιμενα εχουν τη μαμα τους δηλαδη εμας και απλα μας λατρευουν.οπως και να ειμαστε οτι και να τους κανουμε.εμας ξερουν για μαμαδες και μας αγαπανε.απο εμας εξαρτιουντε.ειναι τοσο αθωα.η μικρη με κοιταω οταν γυριζω σπιτι και αστραφτει ολοκληρη.κι εγω λεω αχ να μπορουσα να ξεραθω καμια ωρα πριν ερθει το παιδι σπιτι.

:D:D:D μμμμμμμμμμμμμμμμ λες???

πραγματικα χρειαζομαστε εγω εχω καθε μερα γυμναστηριο οταν γυρισω και ειναι ξυπνιος φωναζει τσιριζει γελαει και φευγει απο τον πατερα του!!!!

φτου φτου φτου!!!ειναι μικρος ακομη και ο δικος μου 8 μηνων καθοτανε τωρα με τιποτα με βαρδιες πεινουμε τον καφε μας οταν βγαινουμε εξω!!!!:confused:

ενταξει θελει να εξερευνησει ....λογικο...να κρατας πραγματακια να τον απασχολεις....

να του δινεις για παραδειγμα ενα αδειο μπουκαλακι νερο...να του μιλας...εγω τετοια του κανω και καθεται

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ηρθα και εγωωωωωωωωωωωωωωω ως ξεγκαστρωτη χαχαχαχαχα!!!!!

τι κανετε κοριτσακια μου?????πως ειστε?????εχασα πολλα εεεεε?????????????

πω πω με γυρισατε 1,5 χρονο πριν που μαζευομασταν τα νυχτοπουλια και μιλουσαμε αααααααααααααχχχχχχχχχχχχ περασε ο καιρος....

ωχ ελπιζω να μην παρεξηγηθειτε με το ξεγκαστρωτη! καλως την κοριτσαρα

Καληνυχτα Ντινακι μου!!!!!!!1Κ μην πεφτεις καθολου!!!!!!!!!!!

Τωρα εισαι καλυτερα απο ποτε.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

ΧΑπακι...μου ετσιειναι κ γω ακριβως..μονο με μενα νιωθω οτι ειναι ασφαλης κ με την μαμα μου..στην πεθερα δεν τον πολυ αφηνω,..σχεδον ποτε!!!!!!!κακο αυτο; ε;..τεσπα...

καλεκ τατου που πηγα κ εκανα παλιπροχτες μαζι μου τιν ειχα...χαχα

κ σημερα που πηγα για τα φρυδια μου..

βεβαια αυτος δενε χει προβλημα...καθεται κσε αλλους..αρκει βεβαια να τους ξερει ετσι;μαμα θεια μου κ τετοια...!

αχ!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

μας βλέπω να κανονιζουμε καφέ σπίτι μου όταν έρθει το Χαπάκι μου φαίνεται...

Χαπάκι? φρόντισε να ειναι Τετάρτη!

εγω μια φορα τον αφησα για 2 ωρες στη πεθερα και πηγαμε για φαγητο με το συζυξ,οπου στην ωρα πανω αρχισα να τον ζαλιζω να φυγουμε...

ισως αν ειχα τη μαμα μου εδω να ηταν διαφορετικα,αλλα γενικα δεν μου δημιουργει θεμα και νοιωθω καλυτερα και ασφαλεστερα οταν ειναι μαζι μου...μονο στο μπαμπα του τον εχω αφησει 1-2 φορες και αυτο για λιγη ωρα...φανταστειτε οτι γεννουσε η φιλη μου(το βαπτηστηρι μου) κι εγω ημουν εκει με τον κωνσταντινο..κανενα προβλημα

εεε να εγώ αυτό δεν το κάνω...

αχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

τελικα εισαι χειροτερη απο εμενα:tongue::tongue:

γιατί μαρή? τί είπα?

Ελινα.....οντως χρειαομαστε κ για μας χρονο..αληθεια ειναι...

αλλα οτνα τον εχω..μου λειπει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ...

τα περρισοοτερα μαζι τα κανουμε....χαχααχ

κι εμένα μου λείπει αλλά όχι κι έτσι... ξέρω γω τί να πώ ίσως επειδή είναι κορίτσι δεν νιώθω έτσι?

φτου σου.δεν εχω τι αλλο να πω.και παλι φτου σου.νομιζα οτι ειχες σοβαρο σκοπο αλλα οπως φαινεται.σαν τις αλλες εισαι κι εσυ.:shock:

γιατί πουλί μου? τί σ έκαμα? :tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ενταξει θελει να εξερευνησει ....λογικο...να κρατας πραγματακια να τον απασχολεις....

να του δινεις για παραδειγμα ενα αδειο μπουκαλακι νερο...να του μιλας...εγω τετοια του κανω και καθεται

:D:D:D:D:D λες να μην το εχω κανει????ειναι σβουρας σκουληκια εχει ο ποπος μας!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μας βλέπω να κανονιζουμε καφέ σπίτι μου όταν έρθει το Χαπάκι μου φαίνεται...

Χαπάκι? φρόντισε να ειναι Τετάρτη!

εεε να εγώ αυτό δεν το κάνω...

γιατί μαρή? τί είπα?

κι εμένα μου λείπει αλλά όχι κι έτσι... ξέρω γω τί να πώ ίσως επειδή είναι κορίτσι δεν νιώθω έτσι?

γιατί πουλί μου? τί σ έκαμα? :tongue:

αμαν ολη την ωρα με το πουλι στο στομα.δεν το βαρεθηκες πια?παπαριασε το δολιο!!!!!!

να πω την αληθεια εγω δεν εχω μπει στη διαδικασια να τον αφησω για να κανω αυτο ή το αλλο....

εχω μαθει να κανω τα παντα με το μωρο,βολτες,ψωνια....τα παντα...το μονο που προσπαθω παντα να κανω ειναι να εχω οτιδηποτε χρειαστει ωστε να μην δυσκολευτω...

η στιγμη που ετοιμαζω τα πραγματα του για να φυγουμε ειναι ιερη,δεν μου μιλαει κανενας μονο σκεφτομαι τι μπορει να χρειστω

76IGp3.png

μηπως σε αυτο το μαγαζι που ψωνιζεις υπαρχει και κανενα να κανει σπερματεγχυση?????
καλα εσυ εχεις ξεφυγει προ πολου!υπαρχει ενα που περνας και σε ψεκαζει.αν δεν πετυχει η συλληψη κανει και τζαμια!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...