Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

αλήθεια δεν αποχωρίζεσαι ποτέ? ρε συ... εγώ γιατί κάνω αμάν να την αποχωριστώ? μια η ραμονίτσα μιλάει για έρωτα μια εσύ... εγώ τί σκ#τ# είμαι? να ανησυχήσω?
ελπιδα αμα ειναι να ανησυχισουμε μαζι.κι εγω σε αυτην την κατηγορια ανηκω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραια ελινα...με γεια..τοκαρεδακι λοιπον...χαχααχα!!!!!!!:D

Εννοειται να τν φερεις χαπακι!!!!!!!!!!!!!!!!

κ γωωωωωωωωωωω παλι θα τον φερω!!!!!!!!!!!χαχαχα

Μαρτης χωρις Σαρακοστη δεν γινεται!!!!!!χαχαχαχα

Νενουλααααααααααααα;;;;;;;;;;;;;;;;;; χαχαχαχαχα εισαι χαζουλα ειπες;;;;;;;; θες αλλη μια στην παρεα σου;;;;;;;;;;;...εγωακομα ψαχνω τι like..xaxaxa!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

:shock::shock::shock::shock::shock: νααα γιατί εγώ ξεκαθάρισα την θέση μου από την αρχή... σταύρωσα τα χέρια και του είπα...

"Αντωνάκη μου....... θέλω διαμέρισμα και καινούργια έπιπλα. τα παμε και τ αποφασίσαμε"

και αυτος τι απαντησε ????εκανε την γκριματσα που εχεις στο αβαταρ σου?????:D:D:D:D:D:D

αλήθεια δεν αποχωρίζεσαι ποτέ? ρε συ... εγώ γιατί κάνω αμάν να την αποχωριστώ? μια η ραμονίτσα μιλάει για έρωτα μια εσύ... εγώ τί σκ#τ# είμαι? να ανησυχήσω?

κι εσυ ετσι νοιωθεις απλα δεν το εχεις καταλαβει...

76IGp3.png

Ειμαι σχεδον 4 Αθηνουλα την αλλη εβδομαδα μπαινω...

Ραμονιτσα δεν ξερω το φυλο και ειπαμε να μη το μαθουμε μεχρι το τελος...αν αντεξουμε...

Ειχα δει ενα ονειρο ομως περυσι που ηταν η νυφη μου εγκυος και πριν μαθει εκεινη το φυλο της ειχα πει οτι θα κανει εκεινη κορη και εγω γιο συμφωνα με το ονειρο,εκεινη κορη εκανε εγω ....θα δειξει...ηθελα τοσο πολυ ενα παιδι που ειλικρινα δε με απασχολει τι θα ειναι θελω απλα να ειναι γερο τιποτα αλλο...

Γερο και δυνατο Ζουμπουλιτσα!!!εγω δεν θα αντεχα φιλεναδα με τιποτα!!!

αυτο το πουλι...δεν το βγαζεις ποτε απο το στομα σου?

εεελαααααααααααααααα τωρα το καταλαβες???σε ειχα για εξυπνη!!!!

εδω σου λεει οτι εχει φοβερο ντουζ για τις δυσκολες ωρες!!!:tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

σορυ ρε ελπιδακι...η ελινα δεν εκανε την ανασκοπηση;;;;;;;;χαχαχααα

ελπιδαααααααααα...;;; θελω γκυκοκερασακι,να ττο βαλω πανω απο το γιαουρτακι μου!!!!χαχαχαχαχα

σελις 675 μήνυμα δικό μου 23.12. εσύ κοπελια μπήκες 23.10 και η Ελίνα σου έδωσε σημασία 23.22 - 12 ολόκληρα λεπτά μετά ενώ εγώ 2 λεπτά μόνον....

όπως καταλαβαίνεις χρυσή μου... δεν έχει κερασάκι για να μάθεις... μ! :tongue::tongue:

U6Vip2.png

Γερο και δυνατο Ζουμπουλιτσα!!!εγω δεν θα αντεχα φιλεναδα με τιποτα!!!

εεελαααααααααααααααα τωρα το καταλαβες???σε ειχα για εξυπνη!!!!

εδω σου λεει οτι εχει φοβερο ντουζ για τις δυσκολες ωρες!!!:tongue::tongue::tongue:

εμενα δεν μου το ειπε μου το εδειξε κι ολας.ενα ντουζ....τι να σου λεω τωρα.

KOita ελπιδα...κ γω αναζητω καποες φορες στιγμες χαλαρες,να κανω,αυτο που γουσταρω οπως παλια....να βγω,να κοιμηθω παραπανω,να κανω τις δουλειες μυ ησυχα...κτλ κτλ...αλλαοταν καπιες φορες γινεται αυτο..τελικα διαπιστωνω οτι ειναι καλυτερα ολα αυτα οτνα τα κανω με τον ερωτα !

Αααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ

..αστα..μιλαμε..τα χανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα...

Μιλαμε για τρελλα!!!!!!!!!χαχαχααχα

Διαφημίσεις

σελις 675 μήνυμα δικό μου 23.12. εσύ κοπελια μπήκες 23.10 και η Ελίνα σου έδωσε σημασία 23.22 - 12 ολόκληρα λεπτά μετά ενώ εγώ 2 λεπτά μόνον....

όπως καταλαβαίνεις χρυσή μου... δεν έχει κερασάκι για να μάθεις... μ! :tongue::tongue:

ραμονιτσα το νου σου.αυτη μας φακελωνει!!!!ελπιδα πες πως σου φανηκε το καρε μου.

αντε μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη αφου την λατρευεις!!!

και εγω ερωτευμενη ειμαι με τον γιοκα μου αλλα αφου δεν καθεται πουθενα αμα τοβ=ν φερω μαζι δεν θα πιω καφε θα κυνηγαω μπεμπη!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ΕΛΠΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!χαχααχ δεν παιζεσαιλεμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!χαχαχααχχα......

νενος...ναι καλεεεεεεεεεε...δικη σου!!!!!!!!!!!!!!!

μα καλαρε συ αθηνουλα;;;;;;;;; η νικολιουλη..χαχαχ θα το βρει επιτελους;;;;;;;;;

Ντινακι;;;;;;;;;;;;;;;;κ γω δεν θα μπορουσα με τιποτα να μη ξερω!!!!!!!!..αν κπιστευω η εγκυουλα εχει παντα διαισθηση ε;

προσωπικα μου βγηκε σωστη!

KOita ελπιδα...κ γω αναζητω καποες φορες στιγμες χαλαρες,να κανω,αυτο που γουσταρω οπως παλια....να βγω,να κοιμηθω παραπανω,να κανω τις δουλειες μυ ησυχα...κτλ κτλ...αλλαοταν καπιες φορες γινεται αυτο..τελικα διαπιστωνω οτι ειναι καλυτερα ολα αυτα οτνα τα κανω με τον ερωτα !

Αααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ

..αστα..μιλαμε..τα χανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα...

Μιλαμε για τρελλα!!!!!!!!!χαχαχααχα

την αφηνω στη μαμα μου βραδυ βγαινω με τη λογικη οτι θα ξυπνησω σαν ανθρωπος και τελικα με την τσιμπλα στο ματι περνω αγριο χαραμα τη μανα μου να δω τι κανει.οταν ειμαι μονη στο σπιτι ειναι τοσο αδειο.γενικα κανω ονειρα για το τι θα κανω οταν την αφηνω.τοτε φανταζομαι τις χαρες που θα κανει τη στιγμη που θα με δει .οπως και να χει χρειαζομαστε λιγο χρονο για μας και τον εαυτο μας.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...