Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ντινακι μου ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κ τα καλυτερα ερχονται...απανωτα πια για σενα!!!!!!!;) ΜΠραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!

Αθηνουλααααααααααααα..γμτ..ακοματο ψαχνω!!!!!!!!!!!!!!αχαχχααχαχαχ

ελινα;;;;;

κουρτευτηκες καλε;;;;;;;;;;εκοψες ολη αυτηντην μαλλουρα που ειχες;;;;; γιατι;;;;;;;;;;;;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε εσυ εισαι το ντινακι???????????????????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

σε μπερδεψα με την μουσμουλω χαχαχαχαχαχαχαχα

ε ναι ειμαι χαζηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

καλε ας τη σταματησει κοποιος.αυτη θα χωρισει ολο το παρεντσ!!!!!!!!!!!!

τι καλα θα σε ξανα δουμε.εισαι μια καλη ευκαιρια να βρεθουμε παλι γιατι απο μονες μας...αλλη για χιο τραβηξε αλλη για.....

και φυσικα θα σας κανω την τιμη να φερω και το γιο μου τον οποιο δεν αποχωριζομαι ποτε....

76IGp3.png

Να καθησεις εκει που καθεσαι εσυ :P:p εγω βρηκα καινουριο αντρα γιατι ο παλιος μετα απο 12 χρονια θυμηθηκε οτι δεν ηθελε παιδια κια οικογενεια και ετσι βρηκα εναν καινουριο πιο νορμαλ....!!!!!!!!!!

:mad::mad::mad::mad: παλι καλα που το θυμηθηκε μετα απο 12 χρονια!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κ τα καλυτερα ερχονται...απανωτα πια για σενα!!!!!!!;) ΜΠραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!

ελινα;;;;;

κουρτευτηκες καλε;;;;;;;;;;εκοψες ολη αυτηντην μαλλουρα που ειχες;;;;; γιατι;;;;;;;;;;;;

γιατι απο τοτε που γεννησα ειμουν με ενα καλμερ στο κεφαλι.μου τη βαρεσε και τα εκανα κοντα καρε.το οποιο και θα κρατησω γιατι βολευει πολυ αλλαξε το προσωπο μου και πηρε αερα και το κεφαλι μου.ο ανδρας μου ξετρελαθηκε.μου ειπε να μην τα ξανα μακρυνω.

Διαφημίσεις

Να καθησεις εκει που καθεσαι εσυ :P:p εγω βρηκα καινουριο αντρα γιατι ο παλιος μετα απο 12 χρονια θυμηθηκε οτι δεν ηθελε παιδια κια οικογενεια και ετσι βρηκα εναν καινουριο πιο νορμαλ....!!!!!!!!!!

:shock::shock::shock::shock::shock: νααα γιατί εγώ ξεκαθάρισα την θέση μου από την αρχή... σταύρωσα τα χέρια και του είπα...

"Αντωνάκη μου....... θέλω διαμέρισμα και καινούργια έπιπλα. τα παμε και τ αποφασίσαμε"

U6Vip2.png

σορυ ρε ελπιδακι...η ελινα δεν εκανε την ανασκοπηση;;;;;;;;χαχαχααα

ελπιδαααααααααα...;;; θελω γκυκοκερασακι,να ττο βαλω πανω απο το γιαουρτακι μου!!!!χαχαχαχαχα

χαπακι..ετσι..ετσι..ετσι..καλα πας!!!!!!!!!!!ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!ΟΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα

Ρε συ ντινακι;;;;;;;;;;; τιλες τωρααααααααααααααααααα;;;;;;;;;; Ελεοσ!!!!!!!!!!!!!!!!

εδω μπορω να βρισω;;;;;;;;; η θα με κοψει ο ανμτιν.....γιατι στιο φεισ παει αβερτα το βρυσιδι!!!!!!!!!!!!!ΟΛΕ!!!!!!!!!!!!

Αισηχτηρ με τους λαλακες πια!!!!!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

γιατι απο τοτε που γεννησα ειμουν με ενα καλμερ στο κεφαλι.μου τη βαρεσε και τα εκανα κοντα καρε.το οποιο και θα κρατησω γιατι βολευει πολυ αλλαξε το προσωπο μου και πηρε αερα και το κεφαλι μου.ο ανδρας μου ξετρελαθηκε.μου ειπε να μην τα ξανα μακρυνω.

αντε τωρα με την ανανεωση θα βαλεις μπροστα για το γιο:D

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Ειμαι σχεδον 4 Αθηνουλα την αλλη εβδομαδα μπαινω...

Ραμονιτσα δεν ξερω το φυλο και ειπαμε να μη το μαθουμε μεχρι το τελος...αν αντεξουμε...

Ειχα δει ενα ονειρο ομως περυσι που ηταν η νυφη μου εγκυος και πριν μαθει εκεινη το φυλο της ειχα πει οτι θα κανει εκεινη κορη και εγω γιο συμφωνα με το ονειρο,εκεινη κορη εκανε εγω ....θα δειξει...ηθελα τοσο πολυ ενα παιδι που ειλικρινα δε με απασχολει τι θα ειναι θελω απλα να ειναι γερο τιποτα αλλο...

ελινα;;;;;

Να το πουμε στη Νικολουλη εχει εκπομπη τωρα!!!!!!:D:D

καλε ας τη σταματησει κοποιος.αυτη θα χωρισει ολο το παρεντσ!!!!!!!!!!!!

Νενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος ΣΤΟΠ τωρα!!!!

ενταξει Ελινα??

και φυσικα θα σας κανω την τιμη να φερω και το γιο μου τον οποιο δεν αποχωριζομαι ποτε....

ωραιααααααααααααα εγω παλι μαλλον δεν θα σας την κανω γιατι δεν καθεται πουθενα θελει να γυρναει συνεχεια!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αλήθεια δεν αποχωρίζεσαι ποτέ? ρε συ... εγώ γιατί κάνω αμάν να την αποχωριστώ? μια η ραμονίτσα μιλάει για έρωτα μια εσύ... εγώ τί σκ#τ# είμαι? να ανησυχήσω?

U6Vip2.png

αντε τωρα με την ανανεωση θα βαλεις μπροστα για το γιο:D
λεω απο το καλοκαιρι να μα στε καλα.τωρα γιος κορη.να μεινω με το καλο να μεινει κι αυτο στη θεση του γερο να ναι κι οτι θελει ας ειναι.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...