Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kala eimai ramonitsa,eixa polu kairo na mpo alla mathaina ta nea sou....ta dika mou ta eixa grapsei alla en syntomia tha sou po oti xorisa prin 2 xronia,tin tetarti ksanapantreuomai me politiko kai eimai sxedon 4 minon egkuos...ayta :)

αυτό είναι!!!! Με τις θερμότερες ευχές μου κοριτσάρα μου!!!:D:D

Η Νένος γκρινιάζει οτι αργεί.. εγώ γιατί δεν έχω πρόβλημα????:rolleyes:

U6Vip2.png

αααααααααααα και ξεχασα να σας πω...προσεχως θα ανεβω Αθηνα...δεν ξερω ακριβως ποτε...θα ενημερωσω...οσες επιθυμειτε συναντηση να το κανονισουμε
τι καλα θα σε ξανα δουμε.εισαι μια καλη ευκαιρια να βρεθουμε παλι γιατι απο μονες μας...αλλη για χιο τραβηξε αλλη για.....

Ευχαρσιτω για την ανασκπηση Ελινακι μου!:Dχαχχα

νενος..ουτε γω ξερω να κανω πολαπλες....γκρρρρρρρρρρρ..μηπως ειμαστε χαζουλες;;;;;;;;;;;;;χααχ

Χαπακι...καλοριζικοτοκαινουγιο σπιτακι....αντε κ να μεγαλωσει κ αλλο η οικογειουλα σασ!

Ντινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τι λες τωρααααααααααα;;;;;;;;;;;;;;

εισαι εγκυοουλααααααααααα;; μπραβο θηριο!!!!!!!!!!!τελεια!!!!! σουπερ!!!!με το καλοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!:D

χωρισμος;;;;;;;;μμμμμμμμμμμ....ξαναπαντρευεσαι;;;;;;;;;; τελεια!!!! με τον ιδιοκυριουλη;;;;;;;; ή λεω χαζομαρα;;;;;;;;;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Kala eimai ramonitsa,eixa polu kairo na mpo alla mathaina ta nea sou....ta dika mou ta eixa grapsei alla en syntomia tha sou po oti xorisa prin 2 xronia,tin tetarti ksanapantreuomai me politiko kai eimai sxedon 4 minon egkuos...ayta :)

τελικα για να γκαστρωθω και εγω πρεπει να βρω καινουργιο αντρα μου φαινεται!!! το ιδιο εκανε και το ντινακι μηπως να το τριτωσω????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::D

καλε εσυ εισαι το ντινακι???????????????????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

σε μπερδεψα με την μουσμουλω χαχαχαχαχαχαχαχα

ε ναι ειμαι χαζηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα δενπραλβαινω να διαβασω τα προηγουμενα ξεσκιστηκατε παλι!!!!

Γλωσσου εσυ μην ακουσεις για μαρκουτσια τσουπ πρωτη και καλυτερη!!!!και ντουλαπια ανοιγει και ολα τακανει και συμφερει!!!:tongue:

Ζουμπουλιτσαααα ουυουουουουυ εσυ τι κανεις??ολα καλα???

Ραμονιτσα το βρηκες το like????:D:D:D:tongue:

Νενουκα πες ναι μη του χαλας χατηρι τωρα!!!

αααα περαστικά σας περαστικά σας :D:D:D:D και εις ανώτερα!!!!!!

Ευχαρσιτω για την ανασκπηση Ελινακι μου!:Dχαχχα

κατάλαβες κιουρία μου? άλλη τσακίζεται να απαντήσει άλλη παίρνει τα συγχαρίκια.. εεεε όχι αυτό είναι αδικία.... :tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

τελικα για να γκαστρωθω και εγω πρεπει να βρω καινουργιο αντρα μου φαινεται!!! το ιδιο εκανε και το ντινακι μηπως να το τριτωσω????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::D

Να καθησεις εκει που καθεσαι εσυ :P:p εγω βρηκα καινουριο αντρα γιατι ο παλιος μετα απο 12 χρονια θυμηθηκε οτι δεν ηθελε παιδια κια οικογενεια και ετσι βρηκα εναν καινουριο πιο νορμαλ....!!!!!!!!!!

Ευτυχως οχι με τον ιδιο κυριουλη ραμονιτσα χαχαχαχα......:P
να ζησετε ολα να σου πανε καλα και να εχεις το ποιο γερο και ομορφο μωρο.ξερουμε τι ειναι?

ντινακι με το καλο κοριτσακι μου...και με ενα υγιεστατο ζουζουνι!!!!

ραμονιτσα μου κι εγω ειμαι τρελλα ερωτευμενη με τον γιο μου...και καθε μερα ολο και πιο πολυ....ειναι πολυ ζουζουνος και φυσικα πολυ πιο ομορφος..κουκουβα...κουκουβα

76IGp3.png

αααααααααααα και ξεχασα να σας πω...προσεχως θα ανεβω Αθηνα...δεν ξερω ακριβως ποτε...θα ενημερωσω...οσες επιθυμειτε συναντηση να το κανονισουμε

:D:D:D εγω θελωωωωωωωωωωωωωωω αρκει να μου κρατησει τον μικρο ο αντρας μου

:D:D:D:Dμπραβο κοριτσακι μου με το καλο!!!!πηγες κιολας 4ων???

ε αφού ρώτησε το κορίτσι να μην του λεγα???

ερώτηση κρίσεως είναι αυτή? :tongue:

ποιο ντουζ μαρήήήή? ούτε για κατούρημα μετα συγχωρήσεως δεν έχω πάει η καψερή!

να μην επαναληφθεί σας περικαλώ :tongue:

ασε που δεν ξερεις εσυ το ντουζ μαζι μιλαμε κοπελια!!!!!

δεν θα ξαναγινει το απειλησα!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

δευτεροπαντρεμένη είσαι πουλί μου?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...