Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

χαχααχχα...νενος;;;;;;;;;;;;

πηγα να κανω like σε αυτο που ελεγες!!!!χαχαχ η χαζη...κτο ψαχνα..κλεω μα καλα που ειναι;;;;;;;;;αιντεεεε το χανω!

Ντιναααααααααακιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλα εισαι κοριτσακι;;;;;;;;;;;;;;;;;

χαθηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

πως εισαι;;;;;;;;;;;;;;;; ολα καλα;;;;;;;;;;;;;;;;;

τον γιομου ε ;;;;; τον ειδες;;;;;;;;;;;;;;;ααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχ

μη γιατι θα αρχισω να λεω παλι.....για ερωτες,,,λιωνω...σβηνω..πεθαινω,,κ τετοια..χαχααχχαχ ΚΟυκουβαααααααααααα!!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κανονιζουμε συναντηση κατω απο το σπιτι του χαπακιου και θα εχουμε και εκπαιδευτικό προγραμμα !!!

σαν πολλες δεν μαζευτηκατε....

μια μια με τη σειρα,ααα και ξεχασα τα μαθηματα (ως εκπαιδευτικο προγραμμα) πληρωνονται με την ωρα...

76IGp3.png

δεν μπορω να σας πιασω τι λετεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;

για κατατοπιστε με την χαζη!:confused:

τα χαπακι πηγε σε καινουργιο σουπερ σπιτι με μπαλκονι το οποιο σκεφτεται να εκμεταλευτει η νενος εχει απορειες η γλωσσου μεγαλη γλωσσα την αθηνα δεν την αντεξε ουτε το ιντερνετ και την εδιωξε οι υπολοιπες ολα καλα καιεγω ειπα να βγαλω κανενα μεροκαματο!!!!!!!ΑΥΤΑ

εσυ μην χασεις,ολα να τα πεις....

ε αφού ρώτησε το κορίτσι να μην του λεγα???

ερωτηση του αντρα μου που με βλεπει να γελαω::εισαι βλαμμενη?????οχι πες εισαι βλαμμενη?????? ε τωρα τι να του πω????

ερώτηση κρίσεως είναι αυτή? :tongue:

απο το βηχα σου πεταχτηκαν η παλι το ντουζ εβαζες να κανει υπερωριες?

ποιο ντουζ μαρήήήή? ούτε για κατούρημα μετα συγχωρήσεως δεν έχω πάει η καψερή!

Δεν ειχα ιντερνετ τοοοση ωρα και μολις τα καταφερα μπηκα!!!!

να μην επαναληφθεί σας περικαλώ :tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

καλα ειναι ελπιδακι.,...εγινε αντρακι.,...πια......ΑΝΤΡΑΚΛΑΣχαχαχα

η μικρη ;

χαπακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; πηγες σ εκαινουργιοσποτακι;;;;;;τελεια...!

ομικρος;;;;;;;;;;;;;τι κανει; ομορφαινει κ αλλο;...:D

Η Ελενη 99...που ειναι;;;;;;;;;; τοξερεις οτι ειμααστε εδω;;;;;;;;;

Ελενακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

σαν πολλες δεν μαζευτηκατε....

μια μια με τη σειρα,ααα και ξεχασα τα μαθηματα (ως εκπαιδευτικο προγραμμα) πληρωνονται με την ωρα...

ρε συ μια μικρη ασυμαντη λεπτομερεια...δεν πιστευω ο ανδρας σου να εχει κανενα προβλημα?οχι ετσι?

Διαφημίσεις

τα χαπακι πηγε σε καινουργιο σουπερ σπιτι με μπαλκονι το οποιο σκεφτεται να εκμεταλευτει η νενος εχει απορειες η γλωσσου μεγαλη γλωσσα την αθηνα δεν την αντεξε ουτε το ιντερνετ και την εδιωξε οι υπολοιπες ολα καλα καιεγω ειπα να βγαλω κανενα μεροκαματο!!!!!!!ΑΥΤΑ

δεν παίζεσαι μαρή :lol::lol::lol::lol::lol:

αι σιχτηρ τοσα χρονια σε αυτο το παρεντσ και να κανω πολλαπλες απαντησεις ακομα να μαθω. πειτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

πολυ αργει ρε γμτ αχ θελω το τσατ!!

πάψε να γκρινιάζεις θα σε βάλω τιμωρία!!! αααα!

U6Vip2.png

Kala eimai ramonitsa,eixa polu kairo na mpo alla mathaina ta nea sou....ta dika mou ta eixa grapsei alla en syntomia tha sou po oti xorisa prin 2 xronia,tin tetarti ksanapantreuomai me politiko kai eimai sxedon 4 minon egkuos...ayta :)

καλε και σε εμας τα μισα ειχες πει τα τελευταια τα καλα δεν τα ειπες!!!! αχ μπραβοοοοοοοοοοοοοοο συγχαρητηριαααααααααααα με το καλο κοριτσακι μου! μονο γραφε ελληνικα γιατι σε βλεπω να παιρνεις κιτρινη καρτα απο τον αντμιν.

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα δενπραλβαινω να διαβασω τα προηγουμενα ξεσκιστηκατε παλι!!!!

Γλωσσου εσυ μην ακουσεις για μαρκουτσια τσουπ πρωτη και καλυτερη!!!!και ντουλαπια ανοιγει και ολα τακανει και συμφερει!!!:tongue:

Ζουμπουλιτσαααα ουυουουουουυ εσυ τι κανεις??ολα καλα???

Ραμονιτσα το βρηκες το like????:D:D:D:tongue:

Νενουκα πες ναι μη του χαλας χατηρι τωρα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αμα σε ξεμαλλιασω εσενα και εισαι μετα η κομμωτρια με το πρωην καρε θα δεις!!!!:D:D:D:tongue::tongue::tongue:
εχω και τρεσσα απο το γαμο μου και ξερω να βαζω και εξτενσιον!!!αμε να σκασεις!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...