Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:shock: :shock: :shock: :shock: εεεεμμμμ γκουχου γκουχου να ρωτήσω κοπελιά? για σκούπα μιλάμε έτσι? επιβεβαιώνω :tongue:

ελα δεν θελω τετοια ,τωρα μιλαω σοβαρα....:tongue:

μαρκούτσι? δηλαδή? :shock::shock:

δεν ξερεις ε????

έλα ρε! συγκριτικά δεν το συζητώ έκανες πολύ καλό deal αλλά πωπω ρε παιδί μου έφτασαν τόσο τα ενοίκια? πολλά λεφτά!

ασε εδω ειναι πανακριβα...βεβαια τωρα με την κριση τα εχουν χαμηλωσει λιγακι...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχασα πολλααααααααααα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

τι λετε;;;;;; τι λετε;;;;;;;;;;;;;

για καντε μια ανσκοπηση!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

κατσε βρε ελινακι εγω θα κανω ολη τη δουλεια και θα εχω μονο ποσοστα...δεν παει...

εσυ θα κοβεις τα εισητηρια και θα σου δινω το κατιτις....

κατσε γιατι εδω σοβαρευει το πραγμα.και η συλληψη της ιδεας δηλαδη δεν μετραει?τελος παντων απο τα εισητηρια θα σου δεινω κατι παραπανω αλλα απο βιντεακια φωτο και DVD θα εχεις μονο ποσοστα.εκλεισε.και θα σου φερω μπονους μια φιλη μου τη νενος.δεν θα ενοχλει...σε μια ακρουλα θα καθετε και θα κοιταει.αμα εχει απορειες να της τα λες αργα να τα πιανει και προς θεου...οχι μηνυματα στο κινητο.μπερδευεται!!!!!

δεν ξέρω βρε κορίτσι μου.. εγώ μπήκα και άρχισα να διαβάζω κάτι για μαρκούτσια και πόσο τις ανεβάζουν, και για κάτι χαϊμαλιά στο μπαλκόνι και σου πα και μου πες και εισιτήρια και κάτι τέτοια... τί να σου πώ τώρα...

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

δεν θελω να σε αγχωσω αλλα τι ρευμα θα σου ερθει τι κοινοχρηστα εχεις τι θα θες το χειμωνα να το ζεστανεις ολο αυτο?ΣΟΡΡΥ:confused::confused::confused:

και το αλλο που ηταν μικρο σε 3 μηνες εκαψα 800 λιτρα πετρελαιο ..σου αρκει,γεματο υγρασια...και σε αυτο αναβα το καλοριφερ μονο λιγο το βραδυ..και εχω να το αναψω πανω απο 10 μερες

οσο για το ρευμα,εχουμε βαλει σε ολα τα φωτα λαμπες οικονομιας...και ετσι και αλλιως δινω περιπου 80-100 ευρω το διμηνο(εδω ο 1ος λογαριασμος ηρθε 61?)

νερο πληρωνουμε καθε 6μηνο

76IGp3.png

κατσε γιατι εδω σοβαρευει το πραγμα.και η συλληψη της ιδεας δηλαδη δεν μετραει?τελος παντων απο τα εισητηρια θα σου δεινω κατι παραπανω αλλα απο βιντεακια φωτο και DVD θα εχεις μονο ποσοστα.εκλεισε.και θα σου φερω μπονους μια φιλη μου τη νενος.δεν θα ενοχλει...σε μια ακρουλα θα καθετε και θα κοιταει.αμα εχει απορειες να της τα λες αργα να τα πιανει και προς θεου...οχι μηνυματα στο κινητο.μπερδευεται!!!!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:χαχαχαχαχαχα θελω να ερθει η εμμαλεν να με υπερασπιστειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Διαφημίσεις

και το αλλο που ηταν μικρο σε 3 μηνες εκαψα 800 λιτρα πετρελαιο ..σου αρκει,γεματο υγρασια...και σε αυτο αναβα το καλοριφερ μονο λιγο το βραδυ..και εχω να το αναψω πανω απο 10 μερες

οσο για το ρευμα,εχουμε βαλει σε ολα τα φωτα λαμπες οικονομιας...και ετσι και αλλιως δινω περιπου 80-100 ευρω το διμηνο(εδω ο 1ος λογαριασμος ηρθε 61?)

νερο πληρωνουμε καθε 6μηνο

αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι το χρημα ρεει και πας να βγαλεις απο εμενα την φτωχη πλην τιμια κομμωτρια.ντροπη.

Τι κανετεεεεεεεεε;;;;;;;; πως ειστε;;;;;;;;;;;;;

καλε πιο κοριτσακι ειανι η ζουμπουλιτσα;

ποποοοοοο

πολυ αργο μου φαινεται εδω...συνηθισα το τσατ...

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ασε με να το σκεφτω....δεν μ'αρεσει η προσφορα σου

οσο για την νενουκα θα τις τα δωσουμε αναλυτικα γραμμενα,να μπορει να τα διαβασει με την ησυχια της

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...