Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλε δικο σου ηταν αυτο το κινητο???? δεν το ειχα! λες γιαυτο να μην ειχες παρει ποτε μηνυμα μου?????μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

και τώρα εγώ τί να πώ????? :rolleyes: :rolleyes: μαρήήήήήήήή????????

Η πλάκα θα είναι να μην εμφανιστούν η Γλωσσού κι η Αθηνά...!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Θα τις φάω!!!

ήρθα ήρθα

καλα η αλλη καλει και στο τελος δεν θα ερθει.!!!

φαρμακόγλωσσα!!!!! :tongue:

Δεν μου απάντησε καμιά σε αυτό που είχα γράψει το μεσημέρι.....

Ξέρετε που οφείλεται αυτό το απότομο πρήξιμο ψηλά στην κοιλιά?....Ότι τρώω, νιώθω ότι μου κάθεται εκεί και δεν κατεβαίνει...!Γι'αυτό κι αργώ να χωνέψω...

μήπως είσαι έγγυος? μαρή εδώ εμείς με ένα και πρηστήκαμε!!!!

εγκυουλα με κοροιδευεις????ααααχ μαρηηηηηηηηηηηηηηηη επρεπε να τον κοιμησω εκλεισε 7ωρο ξυπνιος και το ματι γαριδα τι να κανω η δολια!!!

πακέτο πάνε τα δικά μας σήμερα και η μικρή ήταν ξύπνια από τις 1.30 το μεσημέρι :rolleyes::rolleyes: (δεν μπορώ σου λέω)

καλησπερίζω όλες τις τσουπρες !!! καλοσωρίσατε! ανοίξαμε και σας περιμένουμε :D:D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ έχω μια αποθήκη στο υπόγειο για τα βαριά πράγματα (χαλιά, καρέκλες, βαλίτσες) στο σπίτι υπάρχουν μόνο οι ντουλάπες και είναι φίσκα!!!....Θέλω να πάρω μια μεγάλη ντουλάπα για το μπαλκόνι. Αλλά πως γίνεται και δεν μου μένουν λεφτά τέλος του μήνα...!!Γκρρρρρρρρρρ!!!

αυτη την απορια την εχω κι εγω αλλα εγω πληρωνομαι 3 και στις 4 δεν εχω τιποτα

76IGp3.png

εγω το καλο ειναι οτι εχω και κατω και πανω θεση για σκουπα...οποτε τη μια ξεκιναω απο κατω και ανεβαζω τη σκουπα μετα και την αλλη απο πανω και την κατεβαζω....το πιο σπαστικο για μενα ειναι οταν καθαριζω τη σκαλα γιατι με την ηλεκτρικη δεν βολευει και την κανω με το σκουπακι...

βεβαια στην αρχη τα ειχα δει ολα ....τωρα κοιταω να τα παρω οτι χρειαζομαι και μετα να ανεβοκατεβω...

ααα και οτι ειναι για πανω το αφηνω στη σκαλα και οταν ανεβω το παιρνω πανω...

στην αρχη βεβαια εκανα διπλα δρομολογια γιατι αλλαζα το μωρο μονο πανω...τωρα ομως κατεβασα κατω τα παντα...πανες,μωρομαντηλα,πετσετουλα...οποτε γλυτωνω...

εγω ξερεις πως καθαριζω την σκαλα????με ενα εξαρτηματακι που εχει η σκουπα σαν βουρτσακι. εγω δυστυχως αποθηκευτικο χωρο εχω μονο κατω!

ουουουυουουουουουουου εχεις πολυ ακομη ειναι η αρχη!!!!

εμενα τ αακρα μου δεν πρηστηκαν καθολου εσυ βεβαια που εχεις και το καλοκαιρι μπροστα σου θα ειναι ζορικα!!!!

Ναι τον κοιμησα και τωρα παω να τον βαλω στην κουνια του!!!

γιατι καλε που το κοιμιζεις το μωρο?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

φετος σου λεει στην κρητη θα γινει χαμος.θα ειναι ενα ζευγαρι καπου στα μαλια που θα γκουχ γκουχ ολη μερα στο μπαλκονι της κραβατοκαμαρας!!!!η κοπελια με το καρε και τα μεγαλα μεμε που θα καβει το εισητηρια απο κατω εγω θα ειμαι!!!!!σορυ αλλα πρεπει να μαζεψω κανενα φραγκο γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι!!!!

εεε,εσυ που θα βγαζεις τα φραγκα,ασε και τιποτα για μας τοσο θεαμα,να μαζεψω κι εγω κατι

76IGp3.png

Ναι πολυ εεεε ψιτ κοπελια εγω εβαλα τα κλαματα για να μαζευτουμε η Γλωσσου απλα σου εστειλε το μηνυμα εντατσει????:(:(:(

επισης εβγαλα και ανακοινωση στο φατσοβιβλιο και εαν η Γλωσσοκοπανα δεν σου εστελνε μηνυμα θα στο εστελνα εγω εντατσει????:-(:-(:-(

καλα καλα μην φωναζεις..........

76IGp3.png

εεε,εσυ που θα βγαζεις τα φραγκα,ασε και τιποτα για μας τοσο θεαμα,να μαζεψω κι εγω κατι
θα παρεις ποσοστα.στο κατω κατω ολη τη δουλεια εσυ θα την κανεις!!!!!!!!!

και τώρα εγώ τί να πώ????? :rolleyes: :rolleyes: μαρήήήήήήήή????????

ήρθα ήρθα

φαρμακόγλωσσα!!!!! :tongue:

μήπως είσαι έγγυος? μαρή εδώ εμείς με ένα και πρηστήκαμε!!!!

πακέτο πάνε τα δικά μας σήμερα και η μικρή ήταν ξύπνια από τις 1.30 το μεσημέρι :rolleyes::rolleyes: (δεν μπορώ σου λέω)

καλησπερίζω όλες τις τσουπρες !!! καλοσωρίσατε! ανοίξαμε και σας περιμένουμε :D:D

να πεις οτι παροτι ειμαι ξανθια ειμαι πολυ εξυπνη!!!!!! ετσι γλυκεια μου φιλεναδιτσα??????παω να τσεκαρω που τα εστελνα

Διαφημίσεις

φετος σου λεει στην κρητη θα γινει χαμος.θα ειναι ενα ζευγαρι καπου στα μαλια που θα γκουχ γκουχ ολη μερα στο μπαλκονι της κραβατοκαμαρας!!!!η κοπελια με το καρε και τα μεγαλα μεμε που θα καβει το εισητηρια απο κατω εγω θα ειμαι!!!!!σορυ αλλα πρεπει να μαζεψω κανενα φραγκο γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι!!!!

:lol::lol::lol: οι φίλες τσάμπα όμως ε? :tongue:

Ναι πολυ εεεε ψιτ κοπελια εγω εβαλα τα κλαματα για να μαζευτουμε η Γλωσσου απλα σου εστειλε το μηνυμα εντατσει????:(:(:(

επισης εβγαλα και ανακοινωση στο φατσοβιβλιο και εαν η Γλωσσοκοπανα δεν σου εστελνε μηνυμα θα στο εστελνα εγω εντατσει????:-(:-(:-(

εεε όλα εγώ θα τα έκανα? ας έκανες κάτι κι εσύ! :tongue: :tongue: καλά ας μην είχες φάλτσο κλάμα και θα σου λεγα εγώ... το πολυ πολύ να σου λεγα... τί όμορφη που είσαι όταν κλαις....:tongue::tongue:

εγω το καλο ειναι οτι εχω και κατω και πανω θεση για σκουπα...οποτε τη μια ξεκιναω απο κατω και ανεβαζω τη σκουπα μετα και την αλλη απο πανω και την κατεβαζω....το πιο σπαστικο για μενα ειναι οταν καθαριζω τη σκαλα γιατι με την ηλεκτρικη δεν βολευει και την κανω με το σκουπακι...

βεβαια στην αρχη τα ειχα δει ολα ....τωρα κοιταω να τα παρω οτι χρειαζομαι και μετα να ανεβοκατεβω...

ααα και οτι ειναι για πανω το αφηνω στη σκαλα και οταν ανεβω το παιρνω πανω...

στην αρχη βεβαια εκανα διπλα δρομολογια γιατι αλλαζα το μωρο μονο πανω...τωρα ομως κατεβασα κατω τα παντα...πανες,μωρομαντηλα,πετσετουλα...οποτε γλυτωνω...

μαρή? τί ωραία σπιταρόνα που ακούγεται!!!! από μπικικίνια τί λέει αν επιτρέπεται?

U6Vip2.png

Στο καροτσι Χαπακι μου τον κουναω δεν κοιμαται αλλιως μονο εαν ειναι ο πατερας του εδω πανε στην κρεβατοκαμαρα και τον κοιμιζει!!!!!

Ψιτ κοπελια εσυ με το καρε και τα μεγαλα μεμε για μαζεψου εχεις και παιδι τωρα θα σε κλεισουν μεσα!!!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εγω ξερεις πως καθαριζω την σκαλα????με ενα εξαρτηματακι που εχει η σκουπα σαν βουρτσακι. εγω δυστυχως αποθηκευτικο χωρο εχω μονο κατω!

και συγνωμη κρατας τη σκουπα στα χερια....???παρε ενα σκουπακι ειναι τσακ μπαμ...εμενα το θεμα ειναι οτι τα φτυνει γρηγορα η μπαταρια(πρεπει να αγορασω καινουριο)

76IGp3.png

και συγνωμη κρατας τη σκουπα στα χερια....???παρε ενα σκουπακι ειναι τσακ μπαμ...εμενα το θεμα ειναι οτι τα φτυνει γρηγορα η μπαταρια(πρεπει να αγορασω καινουριο)

την ανεβαζω καθε φορα 5 σκαλοπατια οσο φτανει το μαρκουτσι. ασε αφου λεω να ξαναξεκινησω την δουλεια πιο ξεκουραστα ηταν.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...