Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

και φυσικα θα σου πω οτι το κανω μονη μου..και εχει και σκαλες....

κανω τη μια μερα τον ενα οροφο και την αλλη τον αλλο και στο ενδιαμεσο σιδερο(εκτος τα κλασσικα..μαγειρεμα,πιατα και λοιπα)...ενταξει δεν ειναι παντα ολα στην εντελεια αλλα προς το παρων καλα τα καταφερνω...

ααα και στο ενδιαμεσο παω βολτα το μικρουλη με το καροτσι(αν εχει καλο καιρο)

αχ και εγω αυτο κανω αλλα τα εχω δει ολα με το ανεβασε -κατεβασε την σκουπα ανεβασε -κατεβασε την σφουγγαριστρα και τον κουβα!διοτι αποθηκευτικο χωρο δεν εχω παντου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασχετο ..ερωτηση σε οσες θηλασαν....ποτε θα επανερθει το στηθος στα φυσιολογικα του???

Καλοριζικο το νεο σπιτι και καλη δυναμη με την καθαριοτητα!!!!

Αλανααααααααααααααα που εχει ο μικρος!!!!

Το δικο μου μετα τον αποθηλασμο δεν αργησε να ερθει στα κανονικα του και τωρα που αδυνατισα μαζεψε λιγακι!!!:(

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ουαουουουουουουουουου εχουμε παρτυ εχω συγκινηθει!!!

ποσους μηνες εχει να ζησει τετοια μαζωξει το καφε μας!!!!!!

αααααααααααααααααααααααααααααααααααα μου αρεσει!!!:D:D:D:D:D

συγκινηθηκες γλυκια μου...και ολα τα οφειλουμε στη γλωσσου,αυτη το διοργανωσε,αλλα δεν την βλεπω να παρουσιαζεται

76IGp3.png

αν δεν κανω λαθος ,νομιζω οτι μεγαλωνει η μητρα και ανεβαινει προς τα πανω...με αποτελεσμα να πιεζει το στομαχι και να νοιωθεις την δυσφορια
Αυτή είναι μια επιστημονική εξήγηση. Σ'ευχαριστώ Χαπάκι μου. Και κάπου αλλού διάβασα πως η μήτρα όταν μεγαλώνει αρχίζει και ανεβαίνει....:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

ελα ντε!!!!εμενα περασαν 6 μηνες και ακομα ειναι τεραστιο.οχι οτι ηταν μικρο αλλα παραγινε το κακο.

χαχαχαχα α ρε ελινακι να σε δω θελω οταν ξεφουσκωσει γιατι ειμαι περιεργη. εγω πάλι θα παρακαλαω να μην σταματησει ο θηλασμος χαχαχα

θα χορτασει το ματι μου βυζι!!! εδω με τα αντισυλληπτικα και ενιωθα πως ημουν παμελα!!! ελινα εσυ που με εχεις δει καταλαβαινεις .....και οσες με ξερουν χαχαχα

Διαφημίσεις

συγκινηθηκες γλυκια μου...και ολα τα οφειλουμε στη γλωσσου,αυτη το διοργανωσε,αλλα δεν την βλεπω να παρουσιαζεται
Έτσι και σκάσει μύτη, έχει να ακούσειιιιιιιιιι...!!!
αχ και εγω αυτο κανω αλλα τα εχω δει ολα με το ανεβασε -κατεβασε την σκουπα ανεβασε -κατεβασε την σφουγγαριστρα και τον κουβα!διοτι αποθηκευτικο χωρο δεν εχω παντου!!!
Εγώ έχω μια αποθήκη στο υπόγειο για τα βαριά πράγματα (χαλιά, καρέκλες, βαλίτσες) στο σπίτι υπάρχουν μόνο οι ντουλάπες και είναι φίσκα!!!....Θέλω να πάρω μια μεγάλη ντουλάπα για το μπαλκόνι. Αλλά πως γίνεται και δεν μου μένουν λεφτά τέλος του μήνα...!!Γκρρρρρρρρρρ!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Αχ τι ρομαντικά που τα περιγράφεις....!!!:lol::lol::lol::lol:

To στήθος έχει σχεδόν διπλασιαστεί , πόσο ακόμα θα μεγαλώσει...???

ουουουυουουουουουουου εχεις πολυ ακομη ειναι η αρχη!!!!

εμενα τ αακρα μου δεν πρηστηκαν καθολου εσυ βεβαια που εχεις και το καλοκαιρι μπροστα σου θα ειναι ζορικα!!!!

ναντιακι μου νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο δεν μου φαινεται παραλογο! σκεψου οτι δεν ειναι 1 για να πηγαινει αργα το φουσκωμα!!!

χαπακι μου ωραιο να ειναι μεγαλο το σπιτι και εμενα μαρεσει πολυ και ακομα πιο φοβερο να εχει θεα και να εχεις και τετοιες βλεψεις!!!! εμενα ειναι μικρο αλλα ειναι σε επιπεδα και τα εχω δει ολα με τις σκαλες οταν ειναι να το καθαρισω !!!! οσο για τους αποθηκευτικους χωρους σουπερ!!!! οτι πιο χρησιμο σε ενα σπιτι!!!!

αθηνουλα το εβαλες τον ζουζουνο για υπνο????αχ ωραια παλι μαζευομαστε αλλα ρε κοριτσακια πολυ αργει ρε γμτ!

ελινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι τον κοιμησα και τωρα παω να τον βαλω στην κουνια του!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αυτή είναι μια επιστημονική εξήγηση. Σ'ευχαριστώ Χαπάκι μου. Και κάπου αλλού διάβασα πως η μήτρα όταν μεγαλώνει αρχίζει και ανεβαίνει....:D

πολυ λογικο αυτο μου φαινεται που λεει το χαπακι!!!!!!

φετος σου λεει στην κρητη θα γινει χαμος.θα ειναι ενα ζευγαρι καπου στα μαλια που θα γκουχ γκουχ ολη μερα στο μπαλκονι της κραβατοκαμαρας!!!!η κοπελια με το καρε και τα μεγαλα μεμε που θα καβει το εισητηρια απο κατω εγω θα ειμαι!!!!!σορυ αλλα πρεπει να μαζεψω κανενα φραγκο γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι!!!!

Διαφημίσεις

Ναι πολυ εεεε ψιτ κοπελια εγω εβαλα τα κλαματα για να μαζευτουμε η Γλωσσου απλα σου εστειλε το μηνυμα εντατσει????:(:(:(

επισης εβγαλα και ανακοινωση στο φατσοβιβλιο και εαν η Γλωσσοκοπανα δεν σου εστελνε μηνυμα θα στο εστελνα εγω εντατσει????:-(:-(:-(

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εγω το καλο ειναι οτι εχω και κατω και πανω θεση για σκουπα...οποτε τη μια ξεκιναω απο κατω και ανεβαζω τη σκουπα μετα και την αλλη απο πανω και την κατεβαζω....το πιο σπαστικο για μενα ειναι οταν καθαριζω τη σκαλα γιατι με την ηλεκτρικη δεν βολευει και την κανω με το σκουπακι...

βεβαια στην αρχη τα ειχα δει ολα ....τωρα κοιταω να τα παρω οτι χρειαζομαι και μετα να ανεβοκατεβω...

ααα και οτι ειναι για πανω το αφηνω στη σκαλα και οταν ανεβω το παιρνω πανω...

στην αρχη βεβαια εκανα διπλα δρομολογια γιατι αλλαζα το μωρο μονο πανω...τωρα ομως κατεβασα κατω τα παντα...πανες,μωρομαντηλα,πετσετουλα...οποτε γλυτωνω...

76IGp3.png

Έτσι και σκάσει μύτη, έχει να ακούσειιιιιιιιιι...!!!

Εγώ έχω μια αποθήκη στο υπόγειο για τα βαριά πράγματα (χαλιά, καρέκλες, βαλίτσες) στο σπίτι υπάρχουν μόνο οι ντουλάπες και είναι φίσκα!!!....Θέλω να πάρω μια μεγάλη ντουλάπα για το μπαλκόνι. Αλλά πως γίνεται και δεν μου μένουν λεφτά τέλος του μήνα...!!Γκρρρρρρρρρρ!!!

μα καλα γιατι δεν σου μενουν λεφτα?????:shock::shock: α νομιζω εισαι υπερβολικη μερικες φορες!!!!

ανεβαινει και κανει σχεδον 1 χρονο για να ξανα ερθει στη θεση της εαν θυμαμαι καλα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...