Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ χαπακι το σκεφτηκες καλα τοσα τετραγωνικα???φανταζομαι θα παιρνεις γυναικα για να το καθαριζει ε???γιατι μονη σου και με το παιδι σε βλεπω να παιρνεις τα ορη και τα βουνα. και φυσικα πες μου οτι δεν εχει σκαλες και ειναι σε ενα επιπεδο!!!

και φυσικα θα σου πω οτι το κανω μονη μου..και εχει και σκαλες....

κανω τη μια μερα τον ενα οροφο και την αλλη τον αλλο και στο ενδιαμεσο σιδερο(εκτος τα κλασσικα..μαγειρεμα,πιατα και λοιπα)...ενταξει δεν ειναι παντα ολα στην εντελεια αλλα προς το παρων καλα τα καταφερνω...

ααα και στο ενδιαμεσο παω βολτα το μικρουλη με το καροτσι(αν εχει καλο καιρο)

76IGp3.png

ουαουουουουουουουουου εχουμε παρτυ εχω συγκινηθει!!!

ποσους μηνες εχει να ζησει τετοια μαζωξει το καφε μας!!!!!!

αααααααααααααααααααααααααααααααααααα μου αρεσει!!!:D:D:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εγκυουλα μου τι κανεις ???φουσκωνεις ...φουσκωνεις???
Δόξα τω Θεό, φουσκώνω σαν μικρό μπαλονάκι...!
ναντιμορακι εγω απο την αρχη ειχα κοιλια σκληρη που ξεκιναγε κατω απο το στηθος.και ειχα μονο 1.
Από την αρχή?...αλήθεια??.....να μην ανησυχώ δηλαδή...
772196sr4qc0dvla.gif

Ηρθααααααααααααααααααααααααααααα και εγω ουτε επιτηδες να το εκανε ο γιος μου σημερα με εσκασε μεχρι να κοιμηθει!!!

Μπα, μπα, μπα....!!Μας κάνατε την τιμή...??

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Κοροϊδεύεις, βρε....????...Μου φαίνεται πολύ περίεργο που πρήστικα τόσο απότομα...
και που εισαι ακομα.σε λιγο καιρο να δεις τι θα γινει με τα ποδια σου.θα προσπαθεις να μπεις στο παπουτσι και θα λες...καλε δικα μου ειναι αυτα?και μετα το στηθος.ξαφνικα θα γινει τουμπανο και μια ωραια πρωια θα αρχισει να τρεχει διαφανο υγρο.

Δεν μου απάντησε καμιά σε αυτό που είχα γράψει το μεσημέρι.....

Ξέρετε που οφείλεται αυτό το απότομο πρήξιμο ψηλά στην κοιλιά?....Ότι τρώω, νιώθω ότι μου κάθεται εκεί και δεν κατεβαίνει...!Γι'αυτό κι αργώ να χωνέψω...

αν δεν κανω λαθος ,νομιζω οτι μεγαλωνει η μητρα και ανεβαινει προς τα πανω...με αποτελεσμα να πιεζει το στομαχι και να νοιωθεις την δυσφορια

76IGp3.png

και φυσικα θα σου πω οτι το κανω μονη μου..και εχει και σκαλες....

κανω τη μια μερα τον ενα οροφο και την αλλη τον αλλο και στο ενδιαμεσο σιδερο(εκτος τα κλασσικα..μαγειρεμα,πιατα και λοιπα)...ενταξει δεν ειναι παντα ολα στην εντελεια αλλα προς το παρων καλα τα καταφερνω...

ααα και στο ενδιαμεσο παω βολτα το μικρουλη με το καροτσι(αν εχει καλο καιρο)

Μια χαρά σε βρίσκω...!Μη σκας για τις δουλειές. Όσο και να το μαζεύεις, οι δουλειές δεν θα τελειώνουν ποτέ.Τα λέω εγώ αυτά, που λύσσαγα με το σπίτι και τον τελευταίο καιρό αναγκαστικά μου το κάνει η μαμά μου, και πάντα βρίσκω κάτι να έχει κάνει λάθος...!χχαχαχα
ουαουουουουουουουουου εχουμε παρτυ εχω συγκινηθει!!!

ποσους μηνες εχει να ζησει τετοια μαζωξει το καφε μας!!!!!!

αααααααααααααααααααααααααααααααααααα μου αρεσει!!!:D:D:D:D:D

Θα κλάψεις κιόλας....???:tongue::tongue::tongue:

Banjp3.png

hJSRp3.png

και που εισαι ακομα.σε λιγο καιρο να δεις τι θα γινει με τα ποδια σου.θα προσπαθεις να μπεις στο παπουτσι και θα λες...καλε δικα μου ειναι αυτα?και μετα το στηθος.ξαφνικα θα γινει τουμπανο και μια ωραια πρωια θα αρχισει να τρεχει διαφανο υγρο.

μην τα λες κι εσυ μαζεμενα...

76IGp3.png

ναντιακι μου νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο δεν μου φαινεται παραλογο! σκεψου οτι δεν ειναι 1 για να πηγαινει αργα το φουσκωμα!!!

χαπακι μου ωραιο να ειναι μεγαλο το σπιτι και εμενα μαρεσει πολυ και ακομα πιο φοβερο να εχει θεα και να εχεις και τετοιες βλεψεις!!!! εμενα ειναι μικρο αλλα ειναι σε επιπεδα και τα εχω δει ολα με τις σκαλες οταν ειναι να το καθαρισω !!!! οσο για τους αποθηκευτικους χωρους σουπερ!!!! οτι πιο χρησιμο σε ενα σπιτι!!!!

αθηνουλα το εβαλες τον ζουζουνο για υπνο????αχ ωραια παλι μαζευομαστε αλλα ρε κοριτσακια πολυ αργει ρε γμτ!

ελινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Δόξα τω Θεό, φουσκώνω σαν μικρό μπαλονάκι...!

Από την αρχή?...αλήθεια??.....να μην ανησυχώ δηλαδή...

Μπα, μπα, μπα....!!Μας κάνατε την τιμή...??

εγκυουλα με κοροιδευεις????ααααχ μαρηηηηηηηηηηηηηηηη επρεπε να τον κοιμησω εκλεισε 7ωρο ξυπνιος και το ματι γαριδα τι να κανω η δολια!!!

εσυ πρηζεσαι κοριτσακι μου??εγω δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι αυτο που λες το ειχα στον 8ο!!!

Οσο για τα ρουχαλακια φορεματακια καλυτερα θα εισαι ανετα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αχ τι ρομαντικά που τα περιγράφεις....!!!:lol::lol::lol::lol:

To στήθος έχει σχεδόν διπλασιαστεί , πόσο ακόμα θα μεγαλώσει...???

Banjp3.png

hJSRp3.png

ασχετο ..ερωτηση σε οσες θηλασαν....ποτε θα επανερθει το στηθος στα φυσιολογικα του???
ελα ντε!!!!εμενα περασαν 6 μηνες και ακομα ειναι τεραστιο.οχι οτι ηταν μικρο αλλα παραγινε το κακο.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...