Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

αχ χαπακι το σκεφτηκες καλα τοσα τετραγωνικα???φανταζομαι θα παιρνεις γυναικα για να το καθαριζει ε???γιατι μονη σου και με το παιδι σε βλεπω να παιρνεις τα ορη και τα βουνα. και φυσικα πες μου οτι δεν εχει σκαλες και ειναι σε ενα επιπεδο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω θελω να σε παρω πολλες φορες...αλλα απ'οτι ειδες δεν τα εχω καταφερει ακομα
270?εμενα ειναι 100 και δεν το προλαβαινω.αυριο θα βαλω σιτα στα μπαλκονια γιατι η κορη μου αλωνιζει και φοβαμαι.

αχ παιδια πολυ δουλεια λεμεεεεε.ε......ΠΟΣΟΣ κοσμος πια δε μπορει να κανει παιδι;;;;;Ασε που οι πιο πολλες ειναι νεες κοπελες.....τεσπα ας τα αφησουμε αυτα...πειτε εσεις τα νεα σας για να κανω update!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

αχ χαπακι το σκεφτηκες καλα τοσα τετραγωνικα???φανταζομαι θα παιρνεις γυναικα για να το καθαριζει ε???γιατι μονη σου και με το παιδι σε βλεπω να παιρνεις τα ορη και τα βουνα. και φυσικα πες μου οτι δεν εχει σκαλες και ειναι σε ενα επιπεδο!!!
Κι όμως, έχει επίπεδα και τα κάνει μόνη της. Καλά δεν θυμάμαι Χαπακι?
ελινακι η δικια σου βλεπω ξεσαλωνει ε?????αχ το κοριτσακι μου αχ!!!

ναντιακι που εισαι βρε???πες στον συζυξ ειναι ιερη μερα σημερα να στο αφησει το λαπι τοπι

Μαρήηηηηη, δεν με βλέπεις???...εδώ είμαι. Περιμένω να μου δώσετε σημασία...:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

το καφε μας γεμισεεεεε!!!τι χαρα τρα λαλα!!!!χαπακι ωραιο το καινουργιο σπιτι?

τελειο ειναι...εχω απλετο χωρο...και ο μικρος κοβει τρελλες τσαρκες με τη στρατα...

εχει 2 αποθηκακια(το ενα ειναι πλησταριο...πληντυριο..στεγνωτηριο...σιδερωτηριο...και οτι δεν χρειαζομαι)

(το αλλο διπλα στην κουζινα για να βαζεις τις προμηθειες που δεν μπορουμε να αγορασουμε λογω κρισης)

2 μπανια...στο ενα μπορεις σιγουρα να παιξεις μπαλα...

3 δωματια...το δικο μας τεραστιο και με τρελλη θεα...(στη βεραντα του το καλοκαιρι θα πιασω το δευτερο μωρο...μη το πειτε ομως πουθενα...χαχαχα)

τεραστιο σαλονι...τεραστια κουζινα....και τραπεζαρια....

76IGp3.png

Δεν μου απάντησε καμιά σε αυτό που είχα γράψει το μεσημέρι.....

Ξέρετε που οφείλεται αυτό το απότομο πρήξιμο ψηλά στην κοιλιά?....Ότι τρώω, νιώθω ότι μου κάθεται εκεί και δεν κατεβαίνει...!Γι'αυτό κι αργώ να χωνέψω...

Banjp3.png

hJSRp3.png

τελειο ειναι...εχω απλετο χωρο...και ο μικρος κοβει τρελλες τσαρκες με τη στρατα...

εχει 2 αποθηκακια(το ενα ειναι πλησταριο...πληντυριο..στεγνωτηριο...σιδερωτηριο...και οτι δεν χρειαζομαι)

(το αλλο διπλα στην κουζινα για να βαζεις τις προμηθειες που δεν μπορουμε να αγορασουμε λογω κρισης)

3 δωματια...το δικο μας τεραστιο και με τρελλη θεα...(στη βεραντα του το καλοκαιρι θα πιασω το δευτερο μωρο...μη το πειτε ομως πουθενα...χαχαχα)

καλοριζικο!και πως το καθαριζεις? παντως οι αποθυκευτικοι χωροι πολυτιμοι.

Δεν μου απάντησε καμιά σε αυτό που είχα γράψει το μεσημέρι.....

Ξέρετε που οφείλεται αυτό το απότομο πρήξιμο ψηλά στην κοιλιά?....Ότι τρώω, νιώθω ότι μου κάθεται εκεί και δεν κατεβαίνει...!Γι'αυτό κι αργώ να χωνέψω...

βρε λες να εισαι εγκυος?

Αχ, πόσο χαίρομαι που μαζευόμαστε πάλι εδώ......!!!!!

Ήρθα (για λίγο γιατί με κόβω να μου παίρνει το λάπτοπ ο άντρας)...έφυγαν κι οι κουμπάροι και είμαι όλη δική σας...!!;)

Ελκαράκι τι κάνεις κοριτσάκι μου?...Πως πάει η δουλειά?

Χαπάκι, ου ου ου!!!!Τι λέει το νέο σπίτι?....αυτό το μικρό σπίτι :tongue::tongue::tongue:...!!

Βολευτήκατε?...

Ελινάκι, τι κάνεις?...έχεις δουλίτσα αυτό τον καιρό διαβάζω...μπράβο..!!

εγκυουλα μου τι κανεις ???φουσκωνεις ...φουσκωνεις???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Ένα απλό σπίτι, δηλαδή, διαλέξατε....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...