Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

εγω ειμαι μια χαρα.αυτες τις μερες εχω τρελαθει στη δουλεια.η αιμιλια μεγαλωνει με γοργους ρυθμους.πρωτα σηκωθηκε μετα εκανε βηματα και πιανετε απο οτι βρει και στο τελος μπουσουλησε!!!!αναπτυσει ταχυτητες.

Διαφημίσεις

Αχ, πόσο χαίρομαι που μαζευόμαστε πάλι εδώ......!!!!!

Ήρθα (για λίγο γιατί με κόβω να μου παίρνει το λάπτοπ ο άντρας)...έφυγαν κι οι κουμπάροι και είμαι όλη δική σας...!!;)

Ελκαράκι τι κάνεις κοριτσάκι μου?...Πως πάει η δουλειά?

Χαπάκι, ου ου ου!!!!Τι λέει το νέο σπίτι?....αυτό το μικρό σπίτι :tongue::tongue::tongue:...!!

Βολευτήκατε?...

Ελινάκι, τι κάνεις?...έχεις δουλίτσα αυτό τον καιρό διαβάζω...μπράβο..!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Xαπάκι τί κάνεις?

όπως βλέπεις δεν έχεις χάσει και πολλά.. έχουμε βαρέσει διάλυση εδώ μέσα :(

Χαίρομαι που ο μουργάκος σου είναι μια χαρά. εσύ τί γίνεσαι? τακτοποιήθηκες στο καινούργιο σπίτι? ωραίο?

εγώ βασικά τρέχω και δεν φτάνω. ξυπνάω το πρωί βάζω μια ντούρασελ και το πάω σερί μέχρι 11 11.30 το βράδυ ασταμάτητα. η κόρη μου έχει μεγαλώσει, έχει ομορφήνει (κου κου βάου!!!!) και έχει αφινιάσει!!!!!! δεν την προλαβαίνεις με τίποτα. έχει μάθει το "νταντά" να το λέει σε όλους τους τόνους και τις μελωδίες τόσες φορές που το ακούει. δεν μαζεύεται λέμε! τουλάχιστον τρώει πλέον από την κατσαρόλα μας και έχω ηρεμήσει λίγο από κρέμες, σούπες κλπ κλπ

μια χαρα σε βρισκω αλλα μην νομιζεις κι εγω που ειμαι σπιτι σαν το βεγγο τρεχω ολη μερα...ειναι και μεγαλο τωρα πως να καλυψω τα 270 τμ τρομαρα μου,ηθελα μεγαλο σπιτι....οσο για το μικρο κι εμενα τρωει αρκετες φορες απο το δικο μας φαγητο...

καλημερα και απο εμενα τι κανετε?????χαπακι καλως ηρθες!!!επιτελους χιχιχι πως πηγε η μετακομιση???ο μικρουλης ?????

μια χαρα ειμαστε και ο μικρουλης μια χαρα...μεγαλωνει και ανταρτευει...

17 :D:D:D:D θα εισαι εδω???

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ο μουργακος κατουρηθηκες χαζομαμα?????:D:D

μη νομιζεις και εμεις ακομη μπουσουλαμε αλλα σφαιρα σηκωνεται ορθιος αλλα οταν παει να κανει βημα καθεται κατω μας δινει πλεον μονο το ενα χερακι και περπαταμε και επιτελους βγαλαμε το 5ο μας δοντακι!!!

Χαπακι μου και θα συνεχισει να σε θελει αποκλειστικα αυτος εγω ουτε για κατουρημα δεν μπορω να παω μονη μου!!!

εμενα δεν εχει βγαλει ουτε το 1ο...φαφουτακι ειναι ακομη,αλλα το ψωμι κατεβαζει μια χαρα(φτου ...φτου μην τον ματιασω....)και τη γραβιερα την ταραζει,μην κανω το λαθος και του παρω απο το στομα το κομματι που εχει κοψει γινεται χαμος.....

αααα φιλεναδα εμενα μου επιτρεπει να πηγαινω για κατουρημα,αλλα μεχρι εκει αν δει να κραταω κανενα κουβα ή καμια σκουπα ξεσηκωνει ολο το οικοδομικο τετραγωνο

76IGp3.png

χαπακι!!!!ποσες φορες εχω πει σημερα θα την παρω τηλ και τελικα ολο κατι γινετε και δεν σε εχω παρει ακομα.ακουσες το μαμαμ εεε?κι εγω και εχω γινει αλοιφη!!!η κορη μου παει επιπλο επιπλο κρατιεται απο το ενα χερακι και παει παντου και εδω και μια εβδομαδα μπουσουλαει!!!για την ακριβια οργωνει.κατα τα αλλα εχω να δηλωσω οτι το ελπιδομωρο οντως ειναι πολυ ομορφο (απορω γιατι η ελπιδα αν εξαιρεσεις το μαλλι....χαλια ειναι..χιχιχιχιχι)μου εχετε λειψει πολυ.το βραδυ θα ερθω κι εγω.μη και δεν ερθετε σας εφαγα.

κι εγω θελω να σε παρω πολλες φορες...αλλα απ'οτι ειδες δεν τα εχω καταφερει ακομα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...