Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

κουκλιτσεςςςςςςςςςςςςςςςςςς,επιτελους εχω ιντερνετ...επιτελους θα καταφερω να μαθαινω τα νεα σας....

εμεις ειμαστε πολυ καλα.....ο μουργακος με ξετρελλαινει καθε μερα και σημερα ειπε ΜΑΜΑ....

κατ'αλλα δεν μπουσουλαει,ουτε προκειται,αν του κραταμε τα χερακια κανει ελαχιστα βηματακια,κανει παλαμακια και θελει να ασχολουμαι συνεχεια μαζι του

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Xαπάκι τί κάνεις?

όπως βλέπεις δεν έχεις χάσει και πολλά.. έχουμε βαρέσει διάλυση εδώ μέσα :(

Χαίρομαι που ο μουργάκος σου είναι μια χαρά. εσύ τί γίνεσαι? τακτοποιήθηκες στο καινούργιο σπίτι? ωραίο?

εγώ βασικά τρέχω και δεν φτάνω. ξυπνάω το πρωί βάζω μια ντούρασελ και το πάω σερί μέχρι 11 11.30 το βράδυ ασταμάτητα. η κόρη μου έχει μεγαλώσει, έχει ομορφήνει (κου κου βάου!!!!) και έχει αφινιάσει!!!!!! δεν την προλαβαίνεις με τίποτα. έχει μάθει το "νταντά" να το λέει σε όλους τους τόνους και τις μελωδίες τόσες φορές που το ακούει. δεν μαζεύεται λέμε! τουλάχιστον τρώει πλέον από την κατσαρόλα μας και έχω ηρεμήσει λίγο από κρέμες, σούπες κλπ κλπ

U6Vip2.png

καλημερα και απο εμενα τι κανετε?????χαπακι καλως ηρθες!!!επιτελους χιχιχι πως πηγε η μετακομιση???ο μικρουλης ?????

τρελοκοριτσο τι κανεις εσυ???γιατι τρεχεις ετσι???η μικρη ντουρασελ ε????και που εισαι ακομα τωρα που καλοκαιριαζει θα ξεσαλωσει!!! οποτε με χρειαστεις παρε με τηλ γιατι τα μηνυματα αργω να τα δω αυτο σου ειχα γραψει την αλλη φορα αυτο ελεγα στην μελινα! αντε φιλακια και θα χαρω να σε δω και απο κοντα!

κορίτσια τί κάνετε? εμείς καλά είμαστε.

ευτυχώς που το μαλλί θέλει φτιάξιμο μία στις τόσες και τουλάχιστον βλέπω την Ελίνα. Μου λείπετε.

Αθηνούλα πόσο Ιουλίου?

17 :D:D:D:D θα εισαι εδω???

κουκλιτσεςςςςςςςςςςςςςςςςςς,επιτελους εχω ιντερνετ...επιτελους θα καταφερω να μαθαινω τα νεα σας....

εμεις ειμαστε πολυ καλα.....ο μουργακος με ξετρελλαινει καθε μερα και σημερα ειπε ΜΑΜΑ....

κατ'αλλα δεν μπουσουλαει,ουτε προκειται,αν του κραταμε τα χερακια κανει ελαχιστα βηματακια,κανει παλαμακια και θελει να ασχολουμαι συνεχεια μαζι του

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ο μουργακος κατουρηθηκες χαζομαμα?????:D:D

μη νομιζεις και εμεις ακομη μπουσουλαμε αλλα σφαιρα σηκωνεται ορθιος αλλα οταν παει να κανει βημα καθεται κατω μας δινει πλεον μονο το ενα χερακι και περπαταμε και επιτελους βγαλαμε το 5ο μας δοντακι!!!

Χαπακι μου και θα συνεχισει να σε θελει αποκλειστικα αυτος εγω ουτε για κατουρημα δεν μπορω να παω μονη μου!!!

Xαπάκι τί κάνεις?

όπως βλέπεις δεν έχεις χάσει και πολλά.. έχουμε βαρέσει διάλυση εδώ μέσα :(

Χαίρομαι που ο μουργάκος σου είναι μια χαρά. εσύ τί γίνεσαι? τακτοποιήθηκες στο καινούργιο σπίτι? ωραίο?

εγώ βασικά τρέχω και δεν φτάνω. ξυπνάω το πρωί βάζω μια ντούρασελ και το πάω σερί μέχρι 11 11.30 το βράδυ ασταμάτητα. η κόρη μου έχει μεγαλώσει, έχει ομορφήνει (κου κου βάου!!!!) και έχει αφινιάσει!!!!!! δεν την προλαβαίνεις με τίποτα. έχει μάθει το "νταντά" να το λέει σε όλους τους τόνους και τις μελωδίες τόσες φορές που το ακούει. δεν μαζεύεται λέμε! τουλάχιστον τρώει πλέον από την κατσαρόλα μας και έχω ηρεμήσει λίγο από κρέμες, σούπες κλπ κλπ

Τι κανεις Βεγγο μου τρεχεις εεεε????κουραγιο φιλεναδα θα ξεκουραστεις λιγες μερες!!!

Εχεις δικιο βαρεσαμε διαλυση και να σου πω την αληθεια μου εχει ληψει το καφε θελω ξανα τα ξενυχτια μας τι λετε θα το κανονισουμε να μαζευτουμε να πιουμε και τα κρασακια μας τις μπυριτσες μας οτι θελει η καθε μια και να τα πουμε εεεεεεεεεεεεεεε???:D:D:D:D:D

Ελατε πειτε ναι γιατι θα κλαιωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!:(

Εισαι τυχερη που τρωει απο την κατσαρολα σας εμενα δεν τα θελει καθολου για την ωρα ενω φωναζει να φαει την ωρα που τρωμε μολις του δωσουμε αηδιαζει οποτε ακομη μαγειρευω για τον κυριο!!!!

εμας δεν φωναζει πλεον νταντα αλλα το κανει κιολας!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τσιριζει κανει μπρουουουουουου συνεχεια με το στομα του και μου κανει συνεχεια φουσκαλες με τα σαλια του σαν γνησιο αρσενικο χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

χαχαχαχα αθηνουλα δεν μας τα ειπες τα τσαλιμακια που κανει ο μικρουλης σου χαχαχα. κοριτσακια και εμενα μου εχει λειψει το καφε μας!!!εγω νομιζω θα αρχισω να ξαναμπαινω ηδη μπαινω καθε βραδυ και διαβαζω απλα δεν γραφω.

Διαφημίσεις

Καλημέρα ομορφιες μου ..τι κάνετε??? παει βαραισαν διαλυση τα καφε....και εμενα μου εχει λειψει το καφε μας Νενουκο μου....τι καλα που τα λεγαμε...εμ γι αυτο αρχιζω και ξεχναω η δολια..αν δεν τα διαβαζω τα νεα καθημερινα ..ενα μυαλο ειναι και αυτο ...τι να πρωτο θυμάται.....

Χαπάκι μου καιρο εχω να μαθω νεα σου μωρό μου..βλεπω όλα τελεια....

Ελπιδακι μου..τη ντουρασελ μαμα εισαι εσυ??? παρε και καμια ανασα βρε μικρο μου...

Αθηνουλι μου μαθαινουμε να μετραμε βλεπω...χιχιχι...καλε εσεις με τοσα δοντια θα μας φάτε...χιχιχι...

Αντε για να μαζευεστε να λεμε καμια κουβεντα...μας διελυσε το ρημαδι το φατσοβιβλίο....χασαμε και το Ελπιδακι που δεν εχει.....

Φιλάκια αγαπούλες....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

τρελοκοριτσο τι κανεις εσυ???γιατι τρεχεις ετσι???η μικρη ντουρασελ ε????και που εισαι ακομα τωρα που καλοκαιριαζει θα ξεσαλωσει!!! οποτε με χρειαστεις παρε με τηλ γιατι τα μηνυματα αργω να τα δω αυτο σου ειχα γραψει την αλλη φορα αυτο ελεγα στην μελινα! αντε φιλακια και θα χαρω να σε δω και απο κοντα!

αυτό το ξεσάλωμα είναι που φοβάμαι :rolleyes::D :D

17 :D:D:D:D θα εισαι εδω???

Τι κανεις Βεγγο μου τρεχεις εεεε????κουραγιο φιλεναδα θα ξεκουραστεις λιγες μερες!!!

Εχεις δικιο βαρεσαμε διαλυση και να σου πω την αληθεια μου εχει ληψει το καφε θελω ξανα τα ξενυχτια μας τι λετε θα το κανονισουμε να μαζευτουμε να πιουμε και τα κρασακια μας τις μπυριτσες μας οτι θελει η καθε μια και να τα πουμε εεεεεεεεεεεεεεε???:D:D:D:D:D

Ελατε πειτε ναι γιατι θα κλαιωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!:(

Εισαι τυχερη που τρωει απο την κατσαρολα σας εμενα δεν τα θελει καθολου για την ωρα ενω φωναζει να φαει την ωρα που τρωμε μολις του δωσουμε αηδιαζει οποτε ακομη μαγειρευω για τον κυριο!!!!

εμας δεν φωναζει πλεον νταντα αλλα το κανει κιολας!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τσιριζει κανει μπρουουουουουου συνεχεια με το στομα του και μου κανει συνεχεια φουσκαλες με τα σαλια του σαν γνησιο αρσενικο χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

οριακά θα είμαι εδώ. 16 Ιουλίου γίνομαι νονά κι εγώ (Ακούς Ελίνα? 16 τελικά όχι 2) δεν έχω ιδέα τί γίνεται με τις άδειες γιατί έχουν μετακόμιση στη δουλειά το έταιρον ήμιση και οι άδειές τους είναι λίγο στον αέρα. το πιθανότερο όμως είναι και διακοπές να έχω κανονίσει θα τις έχω κανονίσει να φύγω από Δευτέρα.

Πολύ θα θελα να δω τις φουσκάλες :lol::lol::lol:

Καλημέρα ομορφιες μου ..τι κάνετε??? παει βαραισαν διαλυση τα καφε....και εμενα μου εχει λειψει το καφε μας Νενουκο μου....τι καλα που τα λεγαμε...εμ γι αυτο αρχιζω και ξεχναω η δολια..αν δεν τα διαβαζω τα νεα καθημερινα ..ενα μυαλο ειναι και αυτο ...τι να πρωτο θυμάται.....

Χαπάκι μου καιρο εχω να μαθω νεα σου μωρό μου..βλεπω όλα τελεια....

Ελπιδακι μου..τη ντουρασελ μαμα εισαι εσυ??? παρε και καμια ανασα βρε μικρο μου...

Αθηνουλι μου μαθαινουμε να μετραμε βλεπω...χιχιχι...καλε εσεις με τοσα δοντια θα μας φάτε...χιχιχι...

Αντε για να μαζευεστε να λεμε καμια κουβεντα...μας διελυσε το ρημαδι το φατσοβιβλίο....χασαμε και το Ελπιδακι που δεν εχει.....

Φιλάκια αγαπούλες....

Καλημέρα Τζωρτζάκο. Πώς τα πας μέλλουσα μανούλα? φουσκώνεις φουσκώνεις? :D

U6Vip2.png

Χαλοχα ομορφες ηρθα να μια βολτα στα γρηγορα!!!!

Λοιπον καλε πειτε θα μαζευτουμε εδω δεν μπορω αλλο το φατσοβιβλιο δεν μπορω να πω ειναι ωραιο καθε μερα μιλαμε αλλα εδω ειναι το σπιτι μας και το εχουμε εγκαταλεψει!!!:confused::confused:

Τι λετε θα τα πουμε σημερα η αυριο????εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????ελα δηλωστε συμμετοχη να ξανα δωσουμε ζωη στο καφε μας γιατι στο τελος θα μας το κλεισουν και θα κλαιω!!!!

Θα μπω αργοτερα!!φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ναι μαρή!!! άντε πάψε και δεν μπορώ να σ ακούω να κλαις.. κλαις και παράφωνα γμτ... χιχιχιχιχι

θα προσπαθήσω να μπω και σήμερα και αύριο μαρή. μην με περιμένεις πριν τις 10.30 όμως. θα σου στείλω sms εντάτσει?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Ξεσήκωσα και την Ελίνα και πάω και για τις υπόλοιπες...

ξέρετε........ να σας συγκεντρώσω και να λείπω εγώ χαχαχαχαχαχα

Κανονισε θα σε μαυρισω!!!!:tongue::D:D

ναι μαρή!!! άντε πάψε και δεν μπορώ να σ ακούω να κλαις.. κλαις και παράφωνα γμτ... χιχιχιχιχι

θα προσπαθήσω να μπω και σήμερα και αύριο μαρή. μην με περιμένεις πριν τις 10.30 όμως. θα σου στείλω sms εντάτσει?

χαχαχαχαχα γιατι νομιζεις εγω θα μπορω νωριτερα?????

οτσει σημερα και αυριο αντε να μαζευομαστε!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

χαπακι!!!!ποσες φορες εχω πει σημερα θα την παρω τηλ και τελικα ολο κατι γινετε και δεν σε εχω παρει ακομα.ακουσες το μαμαμ εεε?κι εγω και εχω γινει αλοιφη!!!η κορη μου παει επιπλο επιπλο κρατιεται απο το ενα χερακι και παει παντου και εδω και μια εβδομαδα μπουσουλαει!!!για την ακριβια οργωνει.κατα τα αλλα εχω να δηλωσω οτι το ελπιδομωρο οντως ειναι πολυ ομορφο (απορω γιατι η ελπιδα αν εξαιρεσεις το μαλλι....χαλια ειναι..χιχιχιχιχι)μου εχετε λειψει πολυ.το βραδυ θα ερθω κι εγω.μη και δεν ερθετε σας εφαγα.

Τσουπρίτσες μου, τι κάνετε??????....

Θα το ξανανοίξουμε το καφέ μας, τι λέτε???....

Κι εμένα μου λείψατε πολύ κι ας σας βλέπω τις περισσότερες στο facebook...:rolleyes:

Με νευριάζει που το facebook δεν έχει φατσούλες.....:tongue::confused::cool::shock::rolleyes::D

Κι εγώ θα προσπαθώ να μπαίνω κάθε βράδυ. Μόνο που δεν αντέχω να κάτσω μέχρι την ώρα που μπαίνουν τα νυχτοπούλια (Αθηνά κι Ελπίδα!)...

Με πιάνει νύστα από νωρίς, πλέον. Κατά τις 11 κοιμάμαι ήδη...!

Κι εγώ καλά είμαι, ζορίζομαι πολύ με το φαγητό, ακόμα μου κάνει το στομάχι χάλια, αλλά ελπιζω να περάσει σύντομα...

Βοηθήστε με please...τις τελευταίες 3 μέρες η κοιλιά μου πρήστηκε κι άλλο....Τρελή διαφορά λέμε, όμως...!Και το πρήξιμο ξεκινάει ακριβώς κάτω από το στήθος. Μέχρι πριν λίγες μέρες, είχα απλά κοιλίτσα, χαμηλά. Αυτό το πρήξιμο κάτω από το στήθος, με δυσκολεύει στην αναπνοή και τα βράδια δυσκολεύομαι να γυρίσω πλευρό. Ούτε στον μήνα μου να ήμουν...!...Σκέφτομαι να πάρω τον γιατρό να του το πω. Εκτός αν αγχώθηκα τις τελευταίες μέρες με τη δουλειά. Τι να πω?

Έλεγα, λοιπόν, να πάω να ψωνίσω κανένα κολάν που έχει λάστιχο στη μέση και να μη πάρω ακόμα παντελόνι εγκυμοσύνης. Αλλά έτσι που πρήστηκε η κοιλιά μου, θα πρέπει να πάρω κολάν 2 νούμερα πιο μεγάλο. Αλλά θα είναι άχαρο επάνω μου, έτσι δεν είναι?....Σκέφτομαι να πάρω κανένα φορεματάκι. Μάλλον αύριο θα κάνω μια ψιλοεξόρμηση γιατί στο τέλος θα πηγαίνω με τις πυζάμες στη δουλειά....!!:tongue:

Λοιπόν, αύριο το βράδυ θα μπω να τα πούμε. Σήμερα, θα έρθει η βαφτιστήρα μου, να με δει και να πάρει τα δώρα της.

Φιλάκια πολλά πολλά!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

επίσης εστάλησαν μηνύματα σε : Λία, χαπάκι, γλυκούλα, νάντια, νένος αυτές είχα.

ευχαριστημένη τώρα???

καλε δικο σου ηταν αυτο το κινητο???? δεν το ειχα! λες γιαυτο να μην ειχες παρει ποτε μηνυμα μου?????μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...