Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

αααντεεεεεεεεεεεε λοιπον στειλε με πμ το ονομα που εχεις στο φατσοβιβλιο και θα σε κανονισω εγω μετα!!

ποιο ονομα εννοεις?????να σου πω το μειλ για να με βρεις καλυτερα???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδωωωωωωω......εμεις περπαταμε δηλ.τρεχουμε και τον κυνηγαω διαρκως και εμεις θελουμε να γινεται παντα το δικο μας και μπαινει σε ντουλαπια πιανει αρκετα πραγματα και αλλα διαφορα....διαρκως αλλαζουν αυτα τα παιδια και καθε μερα κανουν και κατι καινουργιο...

περπατημα ακομη δεν κανουμε γιατι φοβαται δεν ξερω γιατι καμια φορα τον κραταω απο το 1 χερακι και μου φωναζει η καθεται κατω!!μπουσουλαει σαν σιφουνας ομως!!!

σε ντουλαπια δεν μπαινει ακομη αλλα μου αλλαζει την ωρα στο ρολοι του φουρνου!!!!:D:D:D

λυσαει να πιασει τα παππουτσια μας και να μας τα φερει

οντως καθε μερα και κατι διαφορετικο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ποιο ονομα εννοεις?????να σου πω το μειλ για να με βρεις καλυτερα???

μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη οταν θελει καποιος να σε βρει πως σε βρισκει στο φατσοβιβλιο???εγω εχω βαλει το ονομα μου και το επιθετο μου εσυ εισαι σαν crazy baby και εκει??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

οκ...δεν μου εχει ερθει ακομα...

για πες τιποτα αλλο νεο???

Τιποτα γενικα ησυχια τωρα αρχισα να κοιταω για τη βαφτιση του μικρου βρηκα φωτογραφο και αυριο εχουμε ραντεβου για το τραπεζι!!!:D:D

Σημερα εκανα μια λιστα και αρχικα εβγαλα 105 ατομα και στην πορεια θυμηθηκα κι αλλους!!:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Τιποτα γενικα ησυχια τωρα αρχισα να κοιταω για τη βαφτιση του μικρου βρηκα φωτογραφο και αυριο εχουμε ραντεβου για το τραπεζι!!!:D:D

Σημερα εκανα μια λιστα και αρχικα εβγαλα 105 ατομα και στην πορεια θυμηθηκα κι αλλους!!:rolleyes:

α ναι...για ποτε λες με το καλο???αν θελεις βοηθεια σε κατι πες μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

οκ...δεν μου εχει ερθει ακομα...

για πες τιποτα αλλο νεο???

για κοιτα επανω αριστερα στα ανθρωπακια δεν σου εχει τον αριθμο 1???πατας εκει με βλεπεις και κανεις αποδοχη αντε για να σε προτεινω μετα στην ομαδα αλλιως δεν θα μπορεις να μπεις ειναι κλειστη ομαδα!!!οτι γραφουμε και λεμε τα βλεπουμε μονο εμεις!!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...