Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ντροπη.τι αλο να πω.4 μερες δεν εχει μπει καμια μας?αισχος.εδω καποτε δεν προλαβαινα να διαβαζω και τωρα........αχχχχχχ τι αλο να πω.

εισαι ακομα εδω?????βρηκαν το φεις και εδω ερημωσαμε πληρως!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ααααααααααααααχχχχχχχχχχχχ το παρακαναμε με το φατσοβιβλιο βαρεσαμε διαλυση εδω μεσα!!να σας πω την αληθεια καλο το ατιμο μιλαμε συνεχεια εκει αλλα και το εδω μου εχει ληψει πολυ!!

τι λετε κανονιζουμε συναντηση το βραδυ???να θυμηθουμε τα παλια???

Εγω θα μπω μετα της 9 ελπιζω να εχει κοιμηθει ο μικρος!!!!

Σας περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ααααααααααααααχχχχχχχχχχχχ το παρακαναμε με το φατσοβιβλιο βαρεσαμε διαλυση εδω μεσα!!να σας πω την αληθεια καλο το ατιμο μιλαμε συνεχεια εκει αλλα και το εδω μου εχει ληψει πολυ!!

τι λετε κανονιζουμε συναντηση το βραδυ???να θυμηθουμε τα παλια???

Εγω θα μπω μετα της 9 ελπιζω να εχει κοιμηθει ο μικρος!!!!

Σας περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

Ααααα επιτέλους το παραδέχεστε με το χαζοβιβλίο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Ααααα επιτέλους το παραδέχεστε με το χαζοβιβλίο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσομανουλα δεν ειπα οτι ειναι χαζοβιβλιο αλλα ολη την ημερα καποια θα πετυχω εκει εδω πρεπει να παιξουμε ΛΟΤΤΟ!!

τι κανεις κοριτσακιμου η μπουμπουκα σου πως ειναι???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

καλως την!!!!!τι κανετε?????πες τα νεα σου...

Καλα ειμαστε εβγαλε δοντακι και ηρεμησε λιγο απο την μουρμουρα!!!

μεγαλωσε πολυ αλλαζει συνεχεια εμαθε να κατεβαινει απο τον καναπε θελει να ειναι παντου να πιανει τα παντα και γενικα αμα δεν γινει το δικο του κλαιει αμεσως!!!εσεις τι κανετε???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εδωωωωωωω......εμεις περπαταμε δηλ.τρεχουμε και τον κυνηγαω διαρκως και εμεις θελουμε να γινεται παντα το δικο μας και μπαινει σε ντουλαπια πιανει αρκετα πραγματα και αλλα διαφορα....διαρκως αλλαζουν αυτα τα παιδια και καθε μερα κανουν και κατι καινουργιο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ααα εκανα και εγω φεις αφου ολες εκει ειστε...να με ενημερωσεις για να εμφανιστω...

αααντεεεεεεεεεεεε λοιπον στειλε με πμ το ονομα που εχεις στο φατσοβιβλιο και θα σε κανονισω εγω μετα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...