Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Δεν έχει αποδειχτεί ακόμα η κληρονομικότητα. Εμένα πάντως η μητέρα μου κατά διαστήματα (κάθε 5 χρόνια πχ) με τράβαγε και για καμμια΄εξετούλα. Το ανακάλυψα γύρω στα 23 μου σε περίοδο που το γραφείο είχε πολύ δουλειά. Αισθανόμουν οτι κουραζόμουν υπερβολικά χωρίς η δουλειά να είναι τόόόόόσο πια κουραστική και σε κάποιες περιπτώσεις οτι οι αδένες στον λαιμό μου (χωρίς να προσδιορίζω ποιοί αδένες) οτι είναι πρησμένοι. Είχα ανεβασμένη την TSH και έκτοτε παίρνω τα θυρορμόν. ΚΑτά την διάρκεια της εγκυμοσύνης νομίζω η Τ4? δεν είμαι και πολύ σίγουρη ανεβαίνει αρκετά αλλά όπως μου είπε η ενδοκρινολόγος μου τότε είναι απόλυτα φυσιολογικό γιατί λόγω των έξτρα εργασιών που κάνει ο οργανισμός μας ο θυροειδής καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια. Μήπως θα έπρεπε να αναφέρεις στον γιατρό σου οτι γέννησες κι ας έχει περάσει χρόνος.

Γιατρε μου πως ειστε?

Καλημερα σας

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λυπαμαι αλλα εμεις τα διαθετουμε ολα αλλα εχουμε δωσει το λογο μας σε μια ΘΕΑ!!Επισης η συμπεθερα(εγω στομα εχω και μιλια δεν εχω:rolleyes::tongue:)!!!!

Δεν μπορω και ο γαμπρος ειναι κουκλος αλλα η δολια η συμπεθερα σου που να μιλησει η κακομοιρα αφου εσυ κανεις για 2 γλωσσα δεν βαζεις μεσα τυχαια σε λεμε ΓΛΩΣΣΟΥ????:tongue::tongue:(αααααααααααααχ ποσο καιρο εχω να σε πειραξω!!!)

Σε όλόκληρο μήνυμα έχω μόνο τις παρενθέσεις να σχολιάσω :rolleyes:

Καλά η πρώτη ασχολίαστη.. εντάξει :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

όσο για την δεύτερη... έχεις πάάάάάάρα πολύ καιρό να με πειράξεις πρέπει να σου πώ και είμαι ένα τσακ πριν τα συμπτώματα στέρησης αν θές να ξέρεις :rolleyes::D:D

U6Vip2.png

Μαρή? πήγα χθες στα jumbo να ψωνίσω για τα γεννέθλια της μικρής. Μαρή για μια μικρή συγκέντρωση έτσι για το καλό κοντεύει να φυγει 200άρι!!!! δηλαδη του χρόνου που θα κάνουμε κανονικά γεννέθλια τί θα ξοδέψουμε?

U6Vip2.png

Μαρή? πήγα χθες στα jumbo να ψωνίσω για τα γεννέθλια της μικρής. Μαρή για μια μικρή συγκέντρωση έτσι για το καλό κοντεύει να φυγει 200άρι!!!! δηλαδη του χρόνου που θα κάνουμε κανονικά γεννέθλια τί θα ξοδέψουμε?

καλε που το καταλαβες οτι τον πηγα κατω?

αλλα θα παω σε λιγο να τον παρω γιατι θελει να παει να ψωνισει, ακους κατι πραγματα ε?

ναι ρε φευγουν τα λεφτα, να παρω και αυτο να παρω και το αλλο,

να μας δω οταν μεγαλωσουν και θα καλουμε πολλα παιδακια, ειδικα οταν πανε σχολειο

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

για ενα παιδοτοπο θα ηθελες γυρω στο 300 και θα γλιτωνες και το μπαχαλο στα σπιτι!

σ ευχαριστω πολυ γλωσσου μου!!!εγω ειχα κανει εξετασεις περιπου στα 18 και μετα στα 20 και ηταν μια χαρα αλλα οταν ημουν εγκυος οταν με ρωτησε ο γιατρος για αυτο ειπα οχι και δεν εκανα εξετασεις!γυρω ομως στον 7 μηνα αρχισα να εχω τρομερες εξεψεις σε σημειο, οκτωβρης ηταν και νοεμβρης, που κυκλοφορουσα ακομα με καλοκαιρινα ρουχα οταν το ελεγα στο γιατρο μου το αποδιδαμε στις ορμονες τις εγκυμοσυνης ομως οι εξαψεις συνεχιζονται μεχρι σημερα και γι αυτο το βρηκαμε τωρα...εγω κουραση δεν αισθανομαι ιδιαιτερα αλλα πολυ ζεστη και οτι πλεον δεν μπορω να χασω τοσο ευκολα τα κιλα μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλεναδίτσες

:D:D

Βρε καμηλοπαρδαλάκι ειλικρινά απορώ με την συμπεθέρα σου,,, έχει τύχει να μιλήσουμε πριν έτη φωτός με την Λία στο τηλέφωνο,,, μου φάνηκε ισορροπημένη κ λογική κοπέλα!!!!!!!!Απορώ που σε επέλεξε για συμπεθέρα:tongue::tongue::tongue::tongue:[/color][/size][/font][/b]

Αθηνούλα δεν κατάλαβα ποια είναι η θεά συμπεθέρα σου:confused:

Crazy baby μη μου στενοχωριέσαι, θα πάρεις χαπάκι και οι ορμόνες σου θα έρθουν στα ίσια, ο θυροειδής με το κατάλληλο χαπάκι είναι παιχνίδι,,,

"cogito,ergo sum"

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου το πε η συμπεθερα μου πως ειναι διδυμα

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Φιλεναδιτσα μου, μανουλα μου, κοπελιτσα μου καλη τι χαρα ειναι αυτή?

Μαρη εσυ του δωσες και καταλαβε,

Μαρη θα τρεχεις και δε θα φτανεις χαχα

αχ τι ωραια, τι καλα τραλαλα λαλα

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΣΑΣ

Λιλούκα μουουουουουου!!!!!!Να τον χαίρεσαι τον άντρακλά σου, μαρήηηηηηηη!!!!....Αχ, τι καλά!!!..Χρονίζουν ένα ένα τα καμάρια σας!!!!

Αυτή η γλωσσού μην αφήσει και τίποτα να πούμε εμείς! :tongue::tongue::tongue:

Θα τρέχω σαν τον Βέγγο αλλά χαλάλι!!!!!Να πάνε όλα καλά κι ας τρέχω!!!

Θα σε πάρω τηλέφωνο να τα πούμε!!!!....Φιλάκια!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

σ ευχαριστω πολυ γλωσσου μου!!!εγω ειχα κανει εξετασεις περιπου στα 18 και μετα στα 20 και ηταν μια χαρα αλλα οταν ημουν εγκυος οταν με ρωτησε ο γιατρος για αυτο ειπα οχι και δεν εκανα εξετασεις!γυρω ομως στον 7 μηνα αρχισα να εχω τρομερες εξεψεις σε σημειο, οκτωβρης ηταν και νοεμβρης, που κυκλοφορουσα ακομα με καλοκαιρινα ρουχα οταν το ελεγα στο γιατρο μου το αποδιδαμε στις ορμονες τις εγκυμοσυνης ομως οι εξαψεις συνεχιζονται μεχρι σημερα και γι αυτο το βρηκαμε τωρα...εγω κουραση δεν αισθανομαι ιδιαιτερα αλλα πολυ ζεστη και οτι πλεον δεν μπορω να χασω τοσο ευκολα τα κιλα μου...

την πίεσή σου την έχεις μετρήσει τελευταία?

καμμια΄γενική εξέταση για ζάχαρο, χοληστέρίνη κλπ?

τί να σου πώ κι εγώ είχα εξάψεις στην εγκυμοσύνη αλλά δεν έφταιγε ο θυροειδής... κοπελιά? γιατρό!

U6Vip2.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες

:D:D

Βρε καμηλοπαρδαλάκι ειλικρινά απορώ με την συμπεθέρα σου,,, έχει τύχει να μιλήσουμε πριν έτη φωτός με την Λία στο τηλέφωνο,,, μου φάνηκε ισορροπημένη κ λογική κοπέλα!!!!!!!!Απορώ που σε επέλεξε για συμπεθέρα:tongue::tongue::tongue::tongue:[/color][/size][/font][/b]

Είμαι μοναδική στο είδος μου και αυτο με καθιστά "αξία ανεκτίμητη" :tongue::tongue: :lol::lol:

(αυτό τώρα μου έλειπε ένα επιπλέον πειραχτήρι στη συλλογή μου :rolleyes::tongue:)

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...