Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Σ'ευχαριστώ τρελοκόριτσο για τις ευχές...Κι ευχομαι περαστικά να είναι ότι περνάτε και να μη ξαναχρειαστείτε γιατρό...!

Ελπιδάκιιιιιιιιιι, αυτό που μου έχεις δώσει το θες ή να το δώσω σε ένα πολύ αγαπημένο μου άτομο?:rolleyes:

Το έχουμε εμπεδώσει κοπελιά πως με την τρελο-Λία είστε συμπεθέρες, μη μας το θυμίζεις!!!:lol::lol::lol:

Ελινάκι ουουουουου!!!Τι κάνεις?

Οι υπόλοιπες που είναι?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σκατα ειμαι εγω!!!εκανα εξετασεις και εχω υποθυρεοειδισμο και μαλλον προχωρημενο και θα παω μεθαυριο σε ενδοκρινολογο να δω τι θα μου πει...τα νευρα μουυυυυυυυ ποτε δεν μπορω να ηρεμησω πια????

έλα μαρή πώς κάνεις έτσι? αυτό να είναι το χειρότερο! δεν ειναι τίποτα μην στενοχωριέσαι κι εγώ έχω. Θα κάνεις κάθε 6μηνο τις εξετασούλες σου θα παίρνεις το χαπάκι σου και όλα ΟΚ. έλα μην είσαι έτσι - σε θέλω αισιόδοξη. φιλάκι για καλόπιασμα? :D

Ελπιδάκιιιιιιιιιι, αυτό που μου έχεις δώσει το θες ή να το δώσω σε ένα πολύ αγαπημένο μου άτομο?:rolleyes:

Το έχουμε εμπεδώσει κοπελιά πως με την τρελο-Λία είστε συμπεθέρες, μη μας το θυμίζεις!!!:lol::lol::lol:

εννοείται να το δώσεις σε ένα πολύ αγαπημένο σου άτομο!!!!!!!.... αρκεί να μου πείς ποιά είναι :tongue: :tongue: :tongue: αστειεύομαι έτσι? Να το δώσεις κοριτσάκι μου. και αυτήν την φορά θα έχει μέσα του και την δική σου αγάπη και αισιοδοξία οπότε η δυναμή του θα είναι επί δύο!!!

όχι κοπελιά το θυμίζω για να μην γίνονται παρεξηγήσεις! ε τί? τέτοιο συμπεθεριό δεν ξαναβρίσκεται εύκολα .... ΑΚΟΥΣ ΜΑΡΗ ΛΙΑ???? Αντε με τόσα που έχω πει θέλω κέρασμα στα γεννέθλια του γαμπρού μου αύριο!!!

U6Vip2.png

αληθεια γλωσσου μου εχεις και εσυ????για πες τοτε γιατι εγω δεν ξερω αν το ειχα αυτο και στην εγκυμοσύνη μου το παιρνει και το παιδι?εχεις εξαψεις αλλαγη βαρους και τετοια?για πες γιατι ειμαι πολυ αγχωμενη και μπερδεμενη οπως βλεπεις!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημέραααα

Εmmalene εσένα ξέχασα στο προηγούμενο ποστ μου,,,

Μανούλες τι κάνετε??? Βλέπω κι εδώ διάλυση εεεε?????

Dinaki κι εγώ σε θυμάμαι κοριτσάκι μου, εύχομαι όλα να είναι καλά!!!

Λοιπόν για να μην χρονοτριβώ,,, δεν μπήκα για να μάθω τα νέα σας:tongue::tongue:

Μπήκα γιατί αναζητώ γαμπρό για την μπεμπούλα που πρόκειται να αλλάξει τη ζωή μου!!!!!!!!!!Ναι ναι επιτέλους μάθαμε το φύλο,,,

Λοιπόν αναζητώ γαμπρούλη όμορφο, έξυπνο, καλόκαρδο, μορφωμένο, από σπίτι με τζάκι(για να μην κρυώνει η ζουζουνίτσα μου:tongue:), με όμορφο μπαμπά-συμπέθερο:tongue::tongue:, να έχει τρόπους, να την αγαπάει, να την προσέχει, να την έχει βασίλισσα,,,,,,, δεκτή προίκα βεβαίως,,, και το κυριότερο η μαμά του-πεθερά-συμπεθέρα στόμα να έχει κ μιλιά να μην έχει:tongue::tongue::tongue:

Ααααχχχχχχχχχχ

Από τη στιγμή που έμαθα ότι είναι κοριτσάκι σκέφτομαι ποιος αλήτης θα μου στενοχωρήσει το κοριτσάκι μου:-(:-(:-(:-(:-(

Θα επανέλθω με άλλες λογικές απαιτήσεις βεβαίως βεβαίως:D

Πολλά φιλάκια στα παιδάκια σας,,,

ααααααααααααααα κι αλλο κοριτσακι με το καλο να ερθει η μπουμπουκα σου!!!

Βανιλλιτσα μου λιγα ζητας καλη μου:tongue:

Λυπαμαι αλλα εμεις τα διαθετουμε ολα αλλα εχουμε δωσει το λογο μας σε μια ΘΕΑ!!Επισης η συμπεθερα(εγω στομα εχω και μιλια δεν εχω:rolleyes::tongue:)!!!!

Γιατι μαρηηηηηηηηη αλητης το παλικαρακι και που ξερουμε εμεις οι αγορομανες οτι τα κοριτσακια σας δεν θα στεναχωρουν τα αγορακια μας εεεεεεεεεεεεεεε???:tongue:

τα δικα μας νεα ειναι τα ιδια...τιποτα νεο το μονο ειναι οτι πηγα και σε τριτο γιατρο και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να τον εγχειρησουμε και ετσι ησυχασα λιγακι...

επισης διαρκως κανουμε βολτες δεν καθεται με τιποτα στο καροτσι και με εχει τρελλανει στο τρεξιμο...χιχιχι

Μπραβο τρελλο μωρο πολυ χαιρομαι με την αποφαση του 3ου γιατρου!!!

οσο για το τρεξιμο ασε μια απο τα ιδια μπουσουλαει και οταν σηκωνεται δεν καθεται με τιποτα!!!ποναει η μεσουλα μου μας εχει βγαλει σχεδον νοκ αουτ και τους δυο!!!:D:D

Κοίτα.. αυτήν την στιγμή (όχι να το πάρω πάνω μου) αλλά αυτόν τον γαμπρό όπως τον περιγράφεις τον έχω καπαρώσει εγώ για την κόρη μου :tongue::tongue::tongue:. Να πώ για την συμπεθέρα μου δε? Λία δαγκωτό και τα μυαλά στα κάγκελα. Λιάκι μου όχι όχι δεν σε λέω τρελόγκα εγώ ποτέ δεν θα το έκανα αυτό!

Με το καλό κοπελάρα μου η κοράκλα!!!!!!!! :D :D

Δεν μπορω και ο γαμπρος ειναι κουκλος αλλα η δολια η συμπεθερα σου που να μιλησει η κακομοιρα αφου εσυ κανεις για 2 γλωσσα δεν βαζεις μεσα τυχαια σε λεμε ΓΛΩΣΣΟΥ????:tongue::tongue:(αααααααααααααχ ποσο καιρο εχω να σε πειραξω!!!)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

σκατα ειμαι εγω!!!εκανα εξετασεις και εχω υποθυρεοειδισμο και μαλλον προχωρημενο και θα παω μεθαυριο σε ενδοκρινολογο να δω τι θα μου πει...τα νευρα μουυυυυυυυ ποτε δεν μπορω να ηρεμησω πια????

Ολα καλα θα πανε βρε κοριτσακι μου θα κανεις τις εξετασουλες σου θα παρεις τα χαπακια σου και θα το ρυθμισεις!!

εχει γενεθλια ο γαμπρος σου αυριο?????να τον χαιρεσαιιιιι λιακι μουυυυυυυυυυυυυ

Οχι ο γαμπρος της εχει σημερα και μετα η κορουλα της!!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Ειπα να μπω να πω μια καλημερα..αλλα απο οτι βλεπω και εδω νεκρα τα πραγματα...Βρε πως τα καταντησατε τα δολια τα καφε...θα τα κλεισουμε και αυτα..μας επιασε η κριση.....

Τεσπα εγω την Καλημερα θα την πω και ας πεσει κατω....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

1008749uhdieri621.gif

Λιακι μου Χρονια Πολλα να τα εκατοστησει ο πριγκηπας σου!!

Να ειναι γερος και δυνατος παντα χαρουμενος χαμογελαστος!!!

Φιλακια

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Αθηνουλα μου σέυχαριστω πολυ πολυ πολυ και απο δω χιχι

εγιναν αντρες μαρηηηη

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Σ'ευχαριστώ τρελοκόριτσο για τις ευχές...Κι ευχομαι περαστικά να είναι ότι περνάτε και να μη ξαναχρειαστείτε γιατρό...!

Ελινάκι ουουουουου!!!Τι κάνεις?

Οι υπόλοιπες που είναι?

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου το πε η συμπεθερα μου πως ειναι διδυμα

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Φιλεναδιτσα μου, μανουλα μου, κοπελιτσα μου καλη τι χαρα ειναι αυτή?

Μαρη εσυ του δωσες και καταλαβε,

Μαρη θα τρεχεις και δε θα φτανεις χαχα

αχ τι ωραια, τι καλα τραλαλα λαλα

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΣΑΣ

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

αληθεια γλωσσου μου εχεις και εσυ????για πες τοτε γιατι εγω δεν ξερω αν το ειχα αυτο και στην εγκυμοσύνη μου το παιρνει και το παιδι?εχεις εξαψεις αλλαγη βαρους και τετοια?για πες γιατι ειμαι πολυ αγχωμενη και μπερδεμενη οπως βλεπεις!!!!

Δεν έχει αποδειχτεί ακόμα η κληρονομικότητα. Εμένα πάντως η μητέρα μου κατά διαστήματα (κάθε 5 χρόνια πχ) με τράβαγε και για καμμια΄εξετούλα. Το ανακάλυψα γύρω στα 23 μου σε περίοδο που το γραφείο είχε πολύ δουλειά. Αισθανόμουν οτι κουραζόμουν υπερβολικά χωρίς η δουλειά να είναι τόόόόόσο πια κουραστική και σε κάποιες περιπτώσεις οτι οι αδένες στον λαιμό μου (χωρίς να προσδιορίζω ποιοί αδένες) οτι είναι πρησμένοι. Είχα ανεβασμένη την TSH και έκτοτε παίρνω τα θυρορμόν. ΚΑτά την διάρκεια της εγκυμοσύνης νομίζω η Τ4? δεν είμαι και πολύ σίγουρη ανεβαίνει αρκετά αλλά όπως μου είπε η ενδοκρινολόγος μου τότε είναι απόλυτα φυσιολογικό γιατί λόγω των έξτρα εργασιών που κάνει ο οργανισμός μας ο θυροειδής καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια. Μήπως θα έπρεπε να αναφέρεις στον γιατρό σου οτι γέννησες κι ας έχει περάσει χρόνος.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...