Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλέ πως δεν υπάρχει!....:D;)

υπονοάς κάτι μουσίτσα??? :D:D:D

για πες για πες πώς πάει? αναγούλες έχουμε? :tongue:

Bre koritsia mperdeutika me to kafe....edo mpainete kai milate eseis apo ta palia i allou??eimai k ego ena koritsaki apo ta palia kai thelo na sas xanavro elina,bp iolh,athinoula,nenos,nadimor....

Ντινάκι κι εγώ σε θυμάμαι!!!!!!! τί κάνεις? πού βρίσκεσαι? για πες κανα νέο :D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φιλενάδες τί κάνετε?

Εγώ έχω πήξει κανονικότατα αλλά είμαι καλά, γερή και δυνατή!

Η μικρή έχει ξεσαλώσει!!!!!!!!!!!!! Κυκλοφορούμε με κολιέ και τσάντα παρακαλώ, παίζουμε κρυφτό, κηνυγητό και έχουμε αρχίσει σιγά σιγά να καταλαβαίνουμε τα "όχι" με αρκετό πείσμα βέβαια αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε για να μην μας γίνει κ@λόπαιδο, έτσι δεν έιναι? έσκασε και το 6ο δόντι και ηρεμήσαμε λίγο (τουλάχιστον κοιμόμαστε το βράδυ βρε παιδάκι μου), έχει αρχίσει να πεινάει τα απογεύματα μετά το κολατσιό της και της δίνω εξτρα φρυγανιά και μου κάνει πολύ εντύπωση που έχει αρχίσει να βρίσκει τρόπους να επικοινωνεί μαζί μας όταν θέλει κάτι. πχ χθες που πείναγε έκλαιγε και πήγαινε στο καρεκλάκι της και μου έδειχνε τις κατσαρόλες, όταν κάνει κάκα αρχίζει και λέει "πουφ", όταν διψάει δείχνει το μπιμπερό της... κι εγώ είμαι μια χαζομαμά και δεν θέλω δούλεμα περικαλώ γιατί όλες έτσι είστε χεχε και σταματώ εδώ γιατί θα συνεχίσω για πολύ ακόμα χαχαχαχα

U6Vip2.png

Φιλενάδες τί κάνετε?

Εγώ έχω πήξει κανονικότατα αλλά είμαι καλά, γερή και δυνατή!

Η μικρή έχει ξεσαλώσει!!!!!!!!!!!!! Κυκλοφορούμε με κολιέ και τσάντα παρακαλώ, παίζουμε κρυφτό, κηνυγητό και έχουμε αρχίσει σιγά σιγά να καταλαβαίνουμε τα "όχι" με αρκετό πείσμα βέβαια αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε για να μην μας γίνει κ@λόπαιδο, έτσι δεν έιναι? έσκασε και το 6ο δόντι και ηρεμήσαμε λίγο (τουλάχιστον κοιμόμαστε το βράδυ βρε παιδάκι μου), έχει αρχίσει να πεινάει τα απογεύματα μετά το κολατσιό της και της δίνω εξτρα φρυγανιά και μου κάνει πολύ εντύπωση που έχει αρχίσει να βρίσκει τρόπους να επικοινωνεί μαζί μας όταν θέλει κάτι. πχ χθες που πείναγε έκλαιγε και πήγαινε στο καρεκλάκι της και μου έδειχνε τις κατσαρόλες, όταν κάνει κάκα αρχίζει και λέει "πουφ", όταν διψάει δείχνει το μπιμπερό της... κι εγώ είμαι μια χαζομαμά και δεν θέλω δούλεμα περικαλώ γιατί όλες έτσι είστε χεχε και σταματώ εδώ γιατί θα συνεχίσω για πολύ ακόμα χαχαχαχα

Αυτο με τα κακα δεν με προβληματιζει διοτι ΤΟΣΑ που ακουσε μεσα στην κοιλια πριν διαπιστωσουμε την υπαρξη της ηταν αναμενομενο!!!!:tongue:

2011.png

Αυτο με τα κακα δεν με προβληματιζει διοτι ΤΟΣΑ που ακουσε μεσα στην κοιλια πριν διαπιστωσουμε την υπαρξη της ηταν αναμενομενο!!!!:tongue:

:lol::lol: πατάς ένα κουμπί και βγαίνει μια Emmalene!!!!

τί κάνεις τρελόγκα??

U6Vip2.png

Καλημέραααα

Εmmalene εσένα ξέχασα στο προηγούμενο ποστ μου,,,

Μανούλες τι κάνετε??? Βλέπω κι εδώ διάλυση εεεε?????

Dinaki κι εγώ σε θυμάμαι κοριτσάκι μου, εύχομαι όλα να είναι καλά!!!

Λοιπόν για να μην χρονοτριβώ,,, δεν μπήκα για να μάθω τα νέα σας:tongue::tongue:

Μπήκα γιατί αναζητώ γαμπρό για την μπεμπούλα που πρόκειται να αλλάξει τη ζωή μου!!!!!!!!!!Ναι ναι επιτέλους μάθαμε το φύλο,,,

Λοιπόν αναζητώ γαμπρούλη όμορφο, έξυπνο, καλόκαρδο, μορφωμένο, από σπίτι με τζάκι(για να μην κρυώνει η ζουζουνίτσα μου:tongue:), με όμορφο μπαμπά-συμπέθερο:tongue::tongue:, να έχει τρόπους, να την αγαπάει, να την προσέχει, να την έχει βασίλισσα,,,,,,, δεκτή προίκα βεβαίως,,, και το κυριότερο η μαμά του-πεθερά-συμπεθέρα στόμα να έχει κ μιλιά να μην έχει:tongue::tongue::tongue:

Ααααχχχχχχχχχχ

Από τη στιγμή που έμαθα ότι είναι κοριτσάκι σκέφτομαι ποιος αλήτης θα μου στενοχωρήσει το κοριτσάκι μου:-(:-(:-(:-(:-(

Θα επανέλθω με άλλες λογικές απαιτήσεις βεβαίως βεβαίως:D

Πολλά φιλάκια στα παιδάκια σας,,,

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

υπονοάς κάτι μουσίτσα??? :D:D:D

για πες για πες πώς πάει? αναγούλες έχουμε? :tongue:

Υπονοώ πως πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο τικεράκι μου....:tongue::rolleyes:
Καλημέραααα

Λοιπόν για να μην χρονοτριβώ,,, δεν μπήκα για να μάθω τα νέα σας:tongue::tongue:

Μπήκα γιατί αναζητώ γαμπρό για την μπεμπούλα που πρόκειται να αλλάξει τη ζωή μου!!!!!!!!!!Ναι ναι επιτέλους μάθαμε το φύλο,,,

Λοιπόν αναζητώ γαμπρούλη όμορφο, έξυπνο, καλόκαρδο, μορφωμένο, από σπίτι με τζάκι(για να μην κρυώνει η ζουζουνίτσα μου:tongue:), με όμορφο μπαμπά-συμπέθερο:tongue::tongue:, να έχει τρόπους, να την αγαπάει, να την προσέχει, να την έχει βασίλισσα,,,,,,, δεκτή προίκα βεβαίως,,, και το κυριότερο η μαμά του-πεθερά-συμπεθέρα στόμα να έχει κ μιλιά να μην έχει:tongue::tongue::tongue:

Ααααχχχχχχχχχχ

Από τη στιγμή που έμαθα ότι είναι κοριτσάκι σκέφτομαι ποιος αλήτης θα μου στενοχωρήσει το κοριτσάκι μου:-(:-(:-(:-(:-(

Ωωωωωωωωωω......με το καλό Βανιλίτσα μου να υποδεχθείς την πριγκηπέσσα σου!!!!!Οσο για γαμπρούς , δόξα τω Θεό, έχουμε πολλά αγόρια στην παρέα!...Αλλά τα περισσότερα είναι πιασμένα :rolleyes:....Πλάκωσαν τα συμπεθεριά από νωρίς!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ζουμπουλίτσααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!

Ντινάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!

Κοριτσάκι μου, πως δεν σε θυμάμαι!....Πολύ χαίρομαι που επέστρεψες!!!

Μην εξαφανιστείς πάλι!!...Περιμένουμε τα νέα σου!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

τα δικα μας νεα ειναι τα ιδια...τιποτα νεο το μονο ειναι οτι πηγα και σε τριτο γιατρο και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να τον εγχειρησουμε και ετσι ησυχασα λιγακι...

επισης διαρκως κανουμε βολτες δεν καθεται με τιποτα στο καροτσι και με εχει τρελλανει στο τρεξιμο...χιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημέραααα

Ααααχχχχχχχχχχ

Κοίτα.. αυτήν την στιγμή (όχι να το πάρω πάνω μου) αλλά αυτόν τον γαμπρό όπως τον περιγράφεις τον έχω καπαρώσει εγώ για την κόρη μου :tongue::tongue::tongue:. Να πώ για την συμπεθέρα μου δε? Λία δαγκωτό και τα μυαλά στα κάγκελα. Λιάκι μου όχι όχι δεν σε λέω τρελόγκα εγώ ποτέ δεν θα το έκανα αυτό!

Με το καλό κοπελάρα μου η κοράκλα!!!!!!!! :D :D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Υπονοώ πως πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο τικεράκι μου....:tongue::rolleyes:

:D :D :D :D :D :D :D :D πού να στα έδινα και τα δύο δηλαδή τί θα γίνόταν? :tongue::tongue::tongue: ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!

τα δικα μας νεα ειναι τα ιδια...τιποτα νεο το μονο ειναι οτι πηγα και σε τριτο γιατρο και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να τον εγχειρησουμε και ετσι ησυχασα λιγακι...

επισης διαρκως κανουμε βολτες δεν καθεται με τιποτα στο καροτσι και με εχει τρελλανει στο τρεξιμο...χιχιχι

Μπράβο βρε κορίτσι μου. Τουλάχιστον έφυγε αυτό από το μυαλό σου.

Γιατί καλέ να κάτσει στο καρότσι? ολόκληρος άντρας πια!!!!!

Εσύ τί γίνεσαι?

U6Vip2.png

Καλημέραααα

Ααααχχχχχχχχχχ

ενταξει αλλα με τοσα προσοντα αμα τον βρεις μηπως να τον κρατησεις για σενα?η κορη σου μυαλο εχει να τον βρει μονη της!!!!!νατε με το καλο!!!!!!!!!!

Μπράβο βρε κορίτσι μου. Τουλάχιστον έφυγε αυτό από το μυαλό σου.

Γιατί καλέ να κάτσει στο καρότσι? ολόκληρος άντρας πια!!!!!

Εσύ τί γίνεσαι?

σκατα ειμαι εγω!!!εκανα εξετασεις και εχω υποθυρεοειδισμο και μαλλον προχωρημενο και θα παω μεθαυριο σε ενδοκρινολογο να δω τι θα μου πει...τα νευρα μουυυυυυυυ ποτε δεν μπορω να ηρεμησω πια????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

σκατα ειμαι εγω!!!εκανα εξετασεις και εχω υποθυρεοειδισμο και μαλλον προχωρημενο και θα παω μεθαυριο σε ενδοκρινολογο να δω τι θα μου πει...τα νευρα μουυυυυυυυ ποτε δεν μπορω να ηρεμησω πια????
σε κυνηγαει εσενα τελικα!!!!!!!! το γιατρο οπως κι αν εχει σε αυτο το σπιτι δεν θα τον γλιτωσετε!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...