Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Βρε σουσουραδίτσες βαρέσατε διάλυση????.....Τι κάνετε?...Που είστε?
να χαρω εγω τικερακι!!!!!φτου φτου φτου!!!!!εραγε υπαρχει τικερακι για διδυμα?λεμε τωρα.........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Nenos s euxaristo pou apantises den xero an me thumasai palia empaina me to onoma Dinaki...eixame kanei kai mia sunantisi palia tote itan i Mary Popins,i Bb iolh,i eleni99,i nadimor kai alla koritsia pou den thumamai ta onomata tora.....

ααααααααααααααα βρε ντινακι με δουλευεις πως δεν σε θυμάμαι καλε ?τι κανεις χαθηκες. το εχουμε γυρισει τωρα στο fb και μιλαμε εκει σε μια ομαδα που δεν φαινομαστε εαν εχεις και εσυ φβ πες μου να σε προτεινω

Διαφημίσεις

ααααααααααααααα βρε ντινακι με δουλευεις πως δεν σε θυμάμαι καλε ?τι κανεις χαθηκες. το εχουμε γυρισει τωρα στο fb και μιλαμε εκει σε μια ομαδα που δεν φαινομαστε εαν εχεις και εσυ φβ πες μου να σε προτεινω
νενος το κοριτσι για ολες τις δουλειες!!!!ελα ντινακι στο φατσοβιβλιο γιατι εδω δεν μπαινει καμια.

Bre koritsia mperdeutika me to kafe....edo mpainete kai milate eseis apo ta palia i allou??eimai k ego ena koritsaki apo ta palia kai thelo na sas xanavro elina,bp iolh,athinoula,nenos,nadimor....

Ντινουλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα κλαως ηρθες παλι!!!!!Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν σε ξεχασα σε θυμαμαι πολυ καλα και το avatar σου!!!Επισης θυμασαι που ηπιαμε κεφεδακι???μετα απο εμας εκλεισε!!τυχαιο???:D:D:D:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Nenos s euxaristo pou apantises den xero an me thumasai palia empaina me to onoma Dinaki...eixame kanei kai mia sunantisi palia tote itan i Mary Popins,i Bb iolh,i eleni99,i nadimor kai alla koritsia pou den thumamai ta onomata tora.....

Η Λια,Ραμονιτσα,Asmin,Nadine(εγκυουλα τοτε και σημερα παλι)ελπιζω να μην ξεχασα και εγω καμια!!!!:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...