Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

βρε κορίτσια ευχαριστω ΄πολύ για τις απαντήσεις σας. οπότε ουσιαστικά απ' ό,τι καταλαβαίνω υπομονή θέλει. θα πάω σήμερα να της πάρω αλοιφή. δεν χρησιμοποιούμε τίποτα μέχρι στιγμής. ούτε ντεπόν.

αν και για να είμαι ειλικρινής κατάλαβα γιατί είναι έτσι το παιδί μου.... είναι που εμφανίστηκε η Κρις... :))))))))

ΒΡΕ ΚΡΙΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!! Tί κάνεις? πες μας τα νέα σου

Μαρηηηηη Γλωσσου αφου την εχεις πατησει ξανα γιατι μιλας??εεεε????

Εκτος απο αυτα που ειπαν τα κοριτσια μηπως της λειπεις και σου κανει κολπα το βραδυ??

Εγω ντεπον του εχω δωσει 2 φορες για τα δοντακια βραδυ που δεν ηρεμουσε με τιποτα και κοιμηθηκε σαν πουλακι οσο για αλοιφη δεν χρησιμοποιω γιατι μου εχουν πει οτι τα ανακουφιζει αλλα σκληραινουν τα ουλα περισσοτερο!!

Αντε μαρηηηη που σου φταιει η συμπεθερουλα μου για την γκρινια της κορης σου!!!:tongue::tongue:

μακαρι.υποψιαζομαι οτι μεγαλωνουν και απλα αλλαζουν συνηθειες.εχθες υπαμε με τον ανδρα μου να......εεεεεεε......μμμμμμμμμ......:oops::oops::oops: εε το κωλοπαιδο οχι μονο δεν κοιμωτον αλλα εβγαζε και κατι φωνουλες.....ηταν πολυ γελιο το σκηνικο.περιμεναμε να κοιμηθει γιατι μας επιαναν τα γελια.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ντροπη σου ρε κοπελια ηθελες και κοκο την ρωτησες την κορη σου εεεε?????

Ευτυχως δεν μου εχει τυχη ακομη!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααα,περαστικα στο μικρουλη σου ....

οχι δεν ηταν ξερος βηχας,απλα πνιγοτανε..τωρα ειναι βεβαια καλυτερα,εχει φυγει το πολυ μπουκωμα,απλα δεν εχει καθαρισει τελειως...τωρα το μονο που κανω 2-3 φορες τη μερα του βαζω φυσιομερ9ετσι και αυτος καθεται πιο φρονιμα και καθαριζουμε και τη μυτουλα καλυτερα..

οσο για το αυτακι κι εμενα τις πρωτες μερες εβαζε στο χερακι στο αυτακι και ειδα οτι ετρεχε και λιγο υγρο αλλα δεν τον πηγα στον ντοκ,μολις εφτιαξε λιγο η μυτουλα σταματησε

Στον ντοκ το ειπες για το υγρο απο το αυτακι???

εμεις τωρα ειμαστε καλα βεβαια σημερα ακουμπησε 2 φορες το δεξι αυτακι το οποιο ειχε και το μεγαλυτερο προβλημα οπως μου ειπε και ο γιατρος αλλα ειμαστε καλα ουτε βηχα ουτε μυξες!!

Βεβαια εγω του βαζω καθε μερα ορο στην μυτουλα για να ειμαι σιγουρη οτι ειναι καθαρη να μην εχουμε παλι τα ιδια!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μπηκα για ενα γρηγορο γεια....ελπιζω να ειστε καλα εγω μπααααααααααααααα...

λοιπον γλωσσου το ιδιο προβλημα το εχω και εγω εδω και 1 μηνα και δεν εχει να κανει καθολου με τα δοντια του!!!!απλα κολλαει πολυ μαζι μου και με θελει διαρκως παροτι δεν ειμαι και συνεχεια μαζι του....το αντιμετωπιζω ειτε να τον ξεθεωνω στο παιχνιδι και να πεφτει ξερος οποτε δεν κανει τιποτα ειτε να ειναι στο κρεβατι μαζι μου μεχρι να κοιμηθει εντελως και μετα τον βαζω στην κουνια του και ημαστε οκ...βεβαια εμεις ημαστε στο ιδιο δωματιο ομως!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ελπιδακι μου θα συμφωνησω με την αθηνουλα,νομιζω οτι εχει ανασφαλεια η μικρουλα και της λειπεις και σου κανει ναζια.....προσεξε ομως γιατι μερικες φορες κατανταει και συνηθεια,οποτε προσεξε πως θα το χειριστεις....

εμενα παντως εδω και 1 μηνα εχει κανει συνηθεια να ξυπναει κατα τις 5 και να παιζει και να ξανακοιμαται μετα απο καμια ωρα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αθηνουλα δεν το αναφερα στον ντοκ,γιατι ηταν για 1-2 μερες μετα δεν ειχε υγρο και δεν παραπονιοτανε ο μικρος(ουτε γκρινια,ουτε εδειχνε να ποναει),πλεον εχει καθαρισει και η μυτουλα του και ειμαστε μια χαρα

76IGp3.png

τι εγινε ρε παιδια που εισαστε?λοιπον σημερα πηγα για δουλεια σε μια πελατησα ψυχολογο.της ελεγα για τη μικρη που εχει αρχισει γκρινιες το βραδυ και ξερετε τι μου ειπε?μετα τους 8-9 μηνες ξεκιναει η φαση του φοβου του αποχωρισμου.καταλαβαινουν πλεον οτι ειναι ξενο σωμα απο τη μαμα τους και οτι αυτη μπορει να μην ειναι συνεχεια εκει.αυτο τα κανει νευρικα και ζητανε προσοχη.το θεμα θελει πολλα γλυκολογα αγαπουλες και χαδακια για να λυθει.παντως στην περιπτοση της κορης μου καπος ετσι πρεπει να ειναι αποψε την κατσιασα στα χαδια και της αγαπες και ευτυχως κοιμηθηκε ευκολα.λετε να βρηκα τη λυση στο προβλημα?

ελινακι μου αυτο το εχω ακουσει και απο αλλους ψυχολογους...και σημερα το πρωι το ελεγε μια στο "πανω στην ωρα".....

εσυ κατσιασες τη δικη σου..κι εγω κατσαδιασα το δικο μου...

76IGp3.png

γεια σας!!!τι κανετε?θα μιλησουμε ποτε εδω?αμαν η καθε μια μπαινει σχολιαζει και μιλαει μονη της!!!να οργανωθουμε παρακαλω λιγακι....

λοιπον εγω μολις γυρισα απο τον δευτερο γιατρο που πηγα τον ευθυμιο και μου ειπε να περιμενουμε λιγο ακομη και οτι δεν την θεωρει περιπτωση χειρουργειου...εντελως αντιθετη γνωμη δηλ. απο τον αλλον!!!!με μπερδεψαν οποτε θα παω και σ αλλον για να ειμαι εντελως σιγουρη!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τι κανετε ομορφες?αθηνα να τον χαιρεσαι κι απο δω.κουκλος ο ιος σου μοιαζει πολυ (παρολα αυτα το παιδι ειναι κουκλι)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οι υπολοιπες τι κανετε?τι νεα?ποτε θα σας πετυχω να πουμε καμια κουβεντα?

Διαφημίσεις

τι κανετε ομορφες?αθηνα να τον χαιρεσαι κι απο δω.κουκλος ο ιος σου μοιαζει πολυ (παρολα αυτα το παιδι ειναι κουκλι)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οι υπολοιπες τι κανετε?τι νεα?ποτε θα σας πετυχω να πουμε καμια κουβεντα?

Ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!υπονοεις κατι????

αντε να δω ποτε θα συντονιστουμε ελεος!!!

αθηνα μου σημερα εχετε γενεθλια?χρονια σας πολλα να τα εκατοστησετε με υγεια και χαρα!!!!

679775z29uksi0yq.gif

Ευχαριστω κοριτσακι μου προχθες ειχαμε!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Βρε σουσουραδίτσες βαρέσατε διάλυση????.....Τι κάνετε?...Που είστε?

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ααααααααααααααααααααααααααα θα τρελαθω δεν ειχα δει οτι εβαλες τικερακι!!!!

Το Μπιφτεκακι μου ειναι εγκυουλα!!!!!:D:D:D:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Βρε σουσουραδίτσες βαρέσατε διάλυση????.....Τι κάνετε?...Που είστε?

yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii το ναντιμορακι εβαλε ομορφο τικερακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...