Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημέρα chrisάκι!!!!!!! Τι μου κάνεις βρε θηρίο;;; :D

γεια σου σκατουλα μου φρεσκογκαστρωμενη!!!!:tongue::tongue::tongue:

με το καλο με το καλο αγαπη μου και το δευτερο μια που πηρες φορα!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Ελινάκι!! Μην αγχώνεστε βρε! Θα τα βγάλουν τα δοντάκια και θα αρχίσουν να ξανακοιμούνται σαν αγγελούδια....!! Θέλω να πιστεύω.... Να παρηγοριέμαι κι εγώ...!

DAarp3.png YiDCp3.png

γεια σου σκατουλα μου φρεσκογκαστρωμενη!!!!:tongue::tongue::tongue:

με το καλο με το καλο αγαπη μου και το δευτερο μια που πηρες φορα!!!

Σ'ευχαριστώ!!!!! Κι εσύ ότι επιθυμείς σου εύχομαι και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!

Καλημέρα Ελινάκι!!

DAarp3.png YiDCp3.png

Καλημέρα Ελινάκι!! Μην αγχώνεστε βρε! Θα τα βγάλουν τα δοντάκια και θα αρχίσουν να ξανακοιμούνται σαν αγγελούδια....!! Θέλω να πιστεύω.... Να παρηγοριέμαι κι εγώ...!
μακαρι.υποψιαζομαι οτι μεγαλωνουν και απλα αλλαζουν συνηθειες.εχθες υπαμε με τον ανδρα μου να......εεεεεεε......μμμμμμμμμ......:oops::oops::oops: εε το κωλοπαιδο οχι μονο δεν κοιμωτον αλλα εβγαζε και κατι φωνουλες.....ηταν πολυ γελιο το σκηνικο.περιμεναμε να κοιμηθει γιατι μας επιαναν τα γελια.

Διαφημίσεις

το οτι μπηκα μετα απο τοσο καιρο στη σελιδα 666 να το παρω προσωπικα????ανατριχιασα τωρα!!!:roll::roll::roll:

Που το είδες το 666; Άσε τα κατακόρυφα πρωί πρωί και κάτσε κανονικά στην καρέκλα!! :lol::lol:

DAarp3.png YiDCp3.png

βρε κορίτσια ευχαριστω ΄πολύ για τις απαντήσεις σας. οπότε ουσιαστικά απ' ό,τι καταλαβαίνω υπομονή θέλει. θα πάω σήμερα να της πάρω αλοιφή. δεν χρησιμοποιούμε τίποτα μέχρι στιγμής. ούτε ντεπόν.

αν και για να είμαι ειλικρινής κατάλαβα γιατί είναι έτσι το παιδί μου.... είναι που εμφανίστηκε η Κρις... :))))))))

ΒΡΕ ΚΡΙΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!! Tί κάνεις? πες μας τα νέα σου

U6Vip2.png

νομιζω οτι απαντησες μονη σου.εσενα θελει.μπορει να νιωθει ενοχληση η δοντι η οτι αλλο δεν ξερω και μαζι σου νιωθει σιγουρια.παντως κι εμενα σε τετοια φαση ειναι.θυμωσαστε που περιφανευομουνα για τον ευκολο υπνο? περασμενα μεγαλεια........

άσε κι εγώ δεν είναι μακριά το Σάββατο που έλεγα αααα εμένα η κόρη μου 9.30 νανάκια!!! δεν κατάπινα την γλώσσα μου η έρημη!

μακαρι.υποψιαζομαι οτι μεγαλωνουν και απλα αλλαζουν συνηθειες.εχθες υπαμε με τον ανδρα μου να......εεεεεεε......μμμμμμμμμ......:oops::oops::oops: εε το κωλοπαιδο οχι μονο δεν κοιμωτον αλλα εβγαζε και κατι φωνουλες.....ηταν πολυ γελιο το σκηνικο.περιμεναμε να κοιμηθει γιατι μας επιαναν τα γελια.

κι όχι τίποτα άλλο αλλά είχα καλομάθει 11 μήνες τώρα! γα....αι όλη μέρα και τουλάχιστον είχα παρηγοριά οτι από τις 9.30 και μετά πάπαλα.. ηρεμία :rolleyes::rolleyes: τώώώώώώώρα? σκ@τ@!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

παντως θελει πολυ υπομονη το αθλημα..........και ποιος την εχει?

τώρα τί να σου πώ? το πρωί κλαίγαμε πριμο σεκόντο παρέα. δεν έχω υπομονή ρε γμτ και φταίει το ότι με είχε καλομάθει. μαρή θέλω κούρεμα και ανανέωση στις ανταύγειες. να κανονίσουμε ή αυτήν την Τετάρτη ή την άλλη να μου τα φτιάξεις? να σε δώ κιόλας να πιούμε καφέ να τα πούμε. σε πεθύμησα και σένανε. έχασα και την παρέα μου :cry:

U6Vip2.png

Το καλλίτερο που θυμάμαι από την κόρη μου είναι κάτι ξενύχτια, όταν ήταν βρεφάκι ακόμα, στις 3 το πρωί κι ενώ δεν βλέπω μπροστά μου από την κούραση εκείνη να μου σκάει κάτι τρελά γελάκια μέσα στο μπάνιο την ώρα που μου κατουρούσε το στρώμα της αλλαγής, και δευτερόλεπτα πριν βάλω την καθαρή πάνα κάτω από τον επικίνδυνο πισινούλι...! Που να κοιμηθείς μετά....!! :D

DAarp3.png YiDCp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...