Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλημερα!!!μην αγχωνεσαι χαπακι μου ο δικος μου πρωτα περπατησε και μετα εμαθε να μπουσουλαει για να φτανει κατι που ηθελε οποτε αστον και θα το βρει μονος του....

Καλημέρα!

Εμένα πάλι μπουσουλάει καμιά φορά όταν έχει κουραστεί και βαριέται να περπατήσει....! :lol:

DAarp3.png YiDCp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευτυχώς η μαμά μου την κρατάει το πρωί και ο άντρας μου βοηθάει πάαααααρα πολύ με την φροντίδα της. Για να είμαι ειληκρινής, τώρα που δεν κάνει να σηκώνω βάρος κάνει τα πάντα εκείνος. Ένα φαϊ και τάϊσμα εγώ το πολύ αλλά άλλαγμα, μπάνιο, σήκωμα μόνο ο μπαμπάς της! Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μπάνιο την κάναμε μαζί μόνο στην αρχή, μόλις στήριξε το κεφάλι της την έκανε μόνος του γιατί εγώ λόγω μέσης φοβόμουν πολύ ότι δεν θα μπορέσω να την κουμαντάρω και θα μου γλιστρήσει με τα νερά και τις σαπουνάδες (κόβουν τα νυχάκια, στεγνώνουν τα μαλλάκια κοκ) και η μικρή τρελαίνεται να κάνουν μπάνιο παρέα!! Ακόμα και το βραδυνό γάλα της της το δίνει ο ίδιος μετά για να την βάλει στο κρεβάτι της μόλις αποκοιμηθεί και να μην αναγκαστούμε να αλλάξουμε χέρια και την ξυπνήσουμε... Να σου πω... Νοιώθω άσχημα που δεν την φροντίζω όπως πριν... :roll: Μου λείπει...

δεν πειραζει μολις γεννηθει το σποριδιο θα τα προσεχεις και τα δυο...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα τσούπρες! έχω ένα θεματάκι που θα θελα να συζητήσω μαζί σας. Οποιαδήποτε άποψη όπως επίσης και οποιαδήποτε συμβουλή αντιμετώπισης είναι δεκτές με πολλές ευχαριστίες ...

U6Vip2.png

λίγο πολύ γνωρίζετε την μικρή μου και την μέχρι στιγμής συμπεριφορά της. Τις τελευταίες 3 μέρες έχουμε μεγάλο θέμα με τον ύπνο. από κει που στις 9 κάναμε το μπανάκι μας, πίναμε το γαλατάκι μας και νανάκια, είναι 3 βράδια στη σειρά που όχι μόνο δεν κοιμάται αν δεν πάει η ώρα περασμένες 11 αλλά και όλη αυτήν την ώρα θέλει να είναι κάποιος στο δωμάτιό της. όχι απαραίτητα να την έχει αγκαλιά, αρκεί να είναι εκεί. προχθές κοιμήθηκε 11.15 και μέχρι τις 4.30 το πρωί ανά διαστήματα ξύπναγε συνέχεια. Τελικά πήγα και κοιμήθηκα στον καναπέ του δωματίου της. δεν ξαναξύπνησε. Χθες πάλι 11.30. κοιμήθηκε όλο το βράδυ (ή ήμουν τόσο πτώμα που δεν την άκουσα κατά την διάρκεια) και σήμερα 6.15 ξυπνήσαμε από τις σειρήνες της. Από εκείνην την ώρα μέχρι και τις 7.50, την κοίμησα αγκαλιά μου - με το που την έβαλα στην κούνια ξύπνησε και άρχισε να κλαίει, την κοίμησα στην κούνια χαιδεύοντας τα μαλλάκια της - με το που άνοιξα την πόρτα να φύγω σηκώθηκε άρχισε να κλαίει, την κοίμησα στο καρότσι - μετά από 10 λεπτά κλάμα. Τελικά την σήκωσε η μάνα μου γιατί εν τω μεταξύ έπρεπε κι εγώ η έρημη να φύγω για το γραφείο. τί έχει το παιδί μου? αρχικά νόμιζα οτι φταίνε τα δόντια αλλά και μαζί της που είμαι δεν συνεχίζει να πονάει? όπως προείπα οποιαδήποτε άποψη δεκτή με ευχαριστίες.

U6Vip2.png

Καλημέρα Ελπιδάκι!! Να βάλω καφεδάκι να τα πούμε;;

και δεν βάζεις? έχω κι εγώ καφεδάκι εδώ δίπλα μου, δεν έχει έρθει κανείς ακόμα και έχω λίγο χρόνο. εσύ καλά?

U6Vip2.png

Καλά είμαι! Λοιπόν, η κόρη σου μάλλον κάνει στα κρυφά παρέα με την κόρη μου και ξεσηκώνει κόλπα...!! :lol: Πέρα από την πλάκα τώρα, και η δικιά μου το έκανε αυτό, και κάποιες φορές ακόμα το κάνει. Νομίζω κι εγώ πως είναι τα δόντια και ενώ στην αρχή μου έκανε εντύπωση πως κοιμόταν όταν ήμουν δίπλα της ενώ πονούσε, αργότερα κατάλαβα ότι συνέχιζε να πονά αλλά κοντά μου έβρισκε παρηγοριά... Μπορεί να ξυπνάει πχ από τον πόνο και παίρνωντας την στο κρεβάτι μου ναι μεν να κοιμάται αλλά να τινάζεται στον ύπνο της... Μόνη της θα ξυπνούσε γιατί δεν νοιώθει την ασφάλεια και την παρηγοριά της επαφής με τη μαμά και τον μπαμπά. Πιθανότατα θα βγάλετε κάποιο δοντάκι όπου να'ναι, υπομονή. Κοίτα και τα ούλα της, να δεις ποιό είναι ερεθισμένο, ίσως και να είναι έτοιμο! Εμείς καθυστερούμε πολύ με την οδοντοφυϊα, έχουμε μόνο 8 δοντάκια και τα τελευταία 4 έσκασαν μέσα σε 1 1/2 μήνα...! Σκέψου το τελευταίο έσκασε πριν 3 μέρες. Ταλαιπωρούνται πολύ τα κακόμοιρα... Η παιδίατρος μου έλεγε ότι οι πόνοι των δοντιών (ειδικά όταν κατεβαίνουν) μοιάζουν σε ένταση με τους πόνους του τρίδυμου νεύρου. Βάζετε καμιά αλοιφούλα; Αν και δεν ανακουφίζει παρά μόνο πρόσκαιρα και αυτό όταν δεν είναι πολύ έντονοι οι πόνοι. Αν το ξεπερνάτε με την αγκαλιά ή την παρουσία σου νομίζω είναι καλλίτερα παρά να παίρνει depon. Εμείς τουλάχιστον το αφήνουμε για τις πολύ δύσκολες μέρες που δεν σταματά να κλαίει ούτε στην αγκαλιά μας. Υπομονή κοριτσάκι...! Σε καταλαβαίνω.... δεν φαντάζεσαι πόσο....!

Άσχετα από την οδοντοφυϊα, την έχεις τσεκάρει μήπως έχει καμιά ιωσούλα; Λέμε οδοντοφυϊα για τις περισσότερες "περίεργες" συμπεριφορές σ'αυτές τις ηλικίες, ειδικά στον ύπνο, αλλά δεν είναι και πάντα έτσι. :?

DAarp3.png YiDCp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια τσουπριτσες μου!!!!!:-P:razz::-P

Τι μου κανετε???:tongue::tongue:

Ελπιδακι αν ητανε εδω ο αντρας μου θα σου ελεγε το παιδι νιωθει ανασφαλεια!!!

παντως περιεργη η συμπεριφορα της αν αποκλεισουμε τα δοντια σαν ενδεχομενο που εγω δεν καταλαβα γιατι το αποκλειουμε???:roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

λίγο πολύ γνωρίζετε την μικρή μου και την μέχρι στιγμής συμπεριφορά της. Τις τελευταίες 3 μέρες έχουμε μεγάλο θέμα με τον ύπνο. από κει που στις 9 κάναμε το μπανάκι μας, πίναμε το γαλατάκι μας και νανάκια, είναι 3 βράδια στη σειρά που όχι μόνο δεν κοιμάται αν δεν πάει η ώρα περασμένες 11 αλλά και όλη αυτήν την ώρα θέλει να είναι κάποιος στο δωμάτιό της. όχι απαραίτητα να την έχει αγκαλιά, αρκεί να είναι εκεί. προχθές κοιμήθηκε 11.15 και μέχρι τις 4.30 το πρωί ανά διαστήματα ξύπναγε συνέχεια. Τελικά πήγα και κοιμήθηκα στον καναπέ του δωματίου της. δεν ξαναξύπνησε. Χθες πάλι 11.30. κοιμήθηκε όλο το βράδυ (ή ήμουν τόσο πτώμα που δεν την άκουσα κατά την διάρκεια) και σήμερα 6.15 ξυπνήσαμε από τις σειρήνες της. Από εκείνην την ώρα μέχρι και τις 7.50, την κοίμησα αγκαλιά μου - με το που την έβαλα στην κούνια ξύπνησε και άρχισε να κλαίει, την κοίμησα στην κούνια χαιδεύοντας τα μαλλάκια της - με το που άνοιξα την πόρτα να φύγω σηκώθηκε άρχισε να κλαίει, την κοίμησα στο καρότσι - μετά από 10 λεπτά κλάμα. Τελικά την σήκωσε η μάνα μου γιατί εν τω μεταξύ έπρεπε κι εγώ η έρημη να φύγω για το γραφείο. τί έχει το παιδί μου? αρχικά νόμιζα οτι φταίνε τα δόντια αλλά και μαζί της που είμαι δεν συνεχίζει να πονάει? όπως προείπα οποιαδήποτε άποψη δεκτή με ευχαριστίες.
νομιζω οτι απαντησες μονη σου.εσενα θελει.μπορει να νιωθει ενοχληση η δοντι η οτι αλλο δεν ξερω και μαζι σου νιωθει σιγουρια.παντως κι εμενα σε τετοια φαση ειναι.θυμωσαστε που περιφανευομουνα για τον ευκολο υπνο? περασμενα μεγαλεια........

το οτι μπηκα μετα απο τοσο καιρο στη σελιδα 666 να το παρω προσωπικα????ανατριχιασα τωρα!!!:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...