Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και από εμένα!!!!!

Χαίρομαι που βλέπω την παλιοπαρέα σε νέες περιπέτεις!!!!!

Να ήσαστε όλες καλά.

Φιλενάδα!! Να σε βλέπουμε συχνότερα, μας έχεις λείψει!!!

Καλημέρα τσούπρες!! Έβαλα το μπρίκι και περιμένωωωωωω!!!!!!!

DAarp3.png YiDCp3.png

μανα στα προθυρα νευρικης κρισης.ξυπναει η μπεμπα την αλλαζω και την αφηνω στο χαλι του δωματιου της να παιξει για να παω να φτιαξω γαλα.οση ωρα ειμουν στην κουζινα ακουω μια στριγκλια τρεχω και τι να δω...ειχε πιαστει απο το τελευταιο συρταρι της συρταργιερας το οποιο ειχε ανοιξει και της ειχε πιασει τα δαχτυλα.την ηρεμω την ταιζω παιξαμε λιγο την ξανα αφηνω στο χαλι να παω να κανω καμια δουλεια.....ακουω ενα χτουπππππ και κλαμα.τρεχω σαν τη τρελη και τι να δω..εχει ενα τραπεζακι δραστηριοτητων απο αυτα με τα κουμπια και τη μουσικη.το τραβαγε το εσουρε ως το διαδρομο και φυσικα δεν αντεξε εσκασε κατω σαν το καρπουζι στο μαρμαρο...ακομα η ωρα ειναι 9.τι αλλο με περιμενει σημερα?

Καλημέρα ελινάκι! Η μπέμπα σου μπουσουλάει μάλλον, ε; Κοριτσάκι μου, μην την αφήνεις μόνη της, αν θες τη συμβουλή μου. Τα μωρά είναι τελείως απρόβλεπτα και ποτέ δεν μπορείς να πεις "αυτό δεν μπορεί να το κάνει γιατί είναι μικρή". Μεγαλώνουν με ραγδαίους ρυθμούς και κάνουν πράγματα καινούρια από τη μια μέρα στην άλλη!! Οπότε άσ'την να παίζει κάπου που να μπορείς να την επιβλέπεις. Και περιόρισε τους κινδύνους εφόσον μπορεί και μετακινήται μόνη της! Μην μου αγχώνεσαι κοριτσάκι!!!!

Καφεδάκι? Να κεράσω?

DAarp3.png YiDCp3.png

χαχαχαχαχα και ο δικος μου το ιδιο κανει μολις με βλεπει με τον ορο τρεχει να φυγει απο το κρεββατι!!!αμα ο βηχας ειναι ξηρος δεν δινουν κατι ο δικος μου μου ειχε πει να τον βαζω σε ατμους και θα ηρεμησει και ετσι εγινε!!!

τωρα πως εισαστε???

καλημερααααα,περαστικα στο μικρουλη σου ....

οχι δεν ηταν ξερος βηχας,απλα πνιγοτανε..τωρα ειναι βεβαια καλυτερα,εχει φυγει το πολυ μπουκωμα,απλα δεν εχει καθαρισει τελειως...τωρα το μονο που κανω 2-3 φορες τη μερα του βαζω φυσιομερ9ετσι και αυτος καθεται πιο φρονιμα και καθαριζουμε και τη μυτουλα καλυτερα..

οσο για το αυτακι κι εμενα τις πρωτες μερες εβαζε στο χερακι στο αυτακι και ειδα οτι ετρεχε και λιγο υγρο αλλα δεν τον πηγα στον ντοκ,μολις εφτιαξε λιγο η μυτουλα σταματησε

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑλημερα αγαπούλες μου..τι κάνετε?? τι κάνουν τα μπμπεμπακακια σας???

Εγω ειμαι μια χαρα στης 03/03 θα κανουμε Β επιπέδου...

λοιπον αφου τελειωσε η Βανιλιτσα με τις αποριες της θα σας θεσω εγω μία...

ουχ ντρεπουμαι:oops::oops::oops::oops:

Εχω κατι βραδια που βλεπω κατι ονειρα περιεργα ξερετε τωρα τη να λεμε...οταν τα βλεπω μετα νιωθω οτι πάλι ξερετε έτσι δεν ειναι???

υπαρχει προβλημα για το μπεμπε???

Μου ειχε συμβει ξανα στις αρχες αλλα μετα δεν ξανασυνεβει ..εχω ομως τωρα κατι βραδια που συνεχεια η δολια....

μετα η μητρα κανει σαν συσπάσεις και φοβάμαι λιγάκι...

τι λετε οι παλιοτερες είναι φυσιολογικο??? τι να κανω η κακομοιρα τοσο καιρο χωρις κοκο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φιλάκιαααααααααααααααααααααα

ειναι φυσιολογικο κοριτσακι μου κι εγω το ειχα αυτο κυριως στο 1ο τριμηνο,μετα μου κοπηκαν οι ορεξεις και να σας πω και κατι μεχρι που ειδα οτι απατουσα το χαπακο,αλλα μην του το πειτε ε...και μετα ενοιωθα ετσι σαν να κανει συσπασεις η μητρα..

76IGp3.png

ρε κοριτσια λυστε μου μια απορια,ο μπουνταλας ο δικος μου ποτε θα μπουσουλησει???μολις γυρισει μπρουμυτα αρχιζει και κλαιει και δεν θελει με τιποτα,ασε που προσπαθει να μπουσουλησει με το κεφαλι κατω και σπρωχνει..σπρωχνει αλλα τιποτα...

σας ειπα οτι δεν θελει με τιποτα να καθεται πλεον,θελει να τον κρατας ορθιο και να παταει,και κλασσικα να κανει σαν να ειναι σε τραμπολινο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Χαπάκι, κάποια μωρά δεν μπουσουλάνε, ξεκινάνε κατευθείαν το περπάτημα. Η παιδίατρος μας μας το είχε πει περίπου στην ηλικία του δικού σου όταν άρχισα να την ρωτάω. Βέβαια η δικιά μου μπουσούλησε λίγο (αλλά πολύ λίγο όμως) αλλά περπάτησε 14.5 μηνών. Την ξαδέρφης μου πάλι - αγοράκι - περπάτησε κατευθείαν 10 μηνών, χωρίς μπουσούλημα. Δεν υπάρχουν κανόνες σ'αυτό οπότε μην αγχωθείς! Οι παιδίατροι γενικά αγχώνονται αν το παιδί έχει περάσει τους 18 μήνες και δεν έχει περπατήσει. Επίσης με το μπουσούλημα στην αρχή και η δικιά μου έτσι έκανε. Είναι νομίζω μέχρι να πάρουν χαμπάρι πως λειτουργεί το σύστημα! χαχαχχαχαχ

DAarp3.png YiDCp3.png

καλημερα!!!μην αγχωνεσαι χαπακι μου ο δικος μου πρωτα περπατησε και μετα εμαθε να μπουσουλαει για να φτανει κατι που ηθελε οποτε αστον και θα το βρει μονος του....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

σιγουρα....???εσυ τι κανεις???

το σποριδιο σου μια χαρα διαβαζω,τωρα πως τα καταφερνεις με τη μικρουλα?

Ευτυχώς η μαμά μου την κρατάει το πρωί και ο άντρας μου βοηθάει πάαααααρα πολύ με την φροντίδα της. Για να είμαι ειληκρινής, τώρα που δεν κάνει να σηκώνω βάρος κάνει τα πάντα εκείνος. Ένα φαϊ και τάϊσμα εγώ το πολύ αλλά άλλαγμα, μπάνιο, σήκωμα μόνο ο μπαμπάς της! Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μπάνιο την κάναμε μαζί μόνο στην αρχή, μόλις στήριξε το κεφάλι της την έκανε μόνος του γιατί εγώ λόγω μέσης φοβόμουν πολύ ότι δεν θα μπορέσω να την κουμαντάρω και θα μου γλιστρήσει με τα νερά και τις σαπουνάδες (κόβουν τα νυχάκια, στεγνώνουν τα μαλλάκια κοκ) και η μικρή τρελαίνεται να κάνουν μπάνιο παρέα!! Ακόμα και το βραδυνό γάλα της της το δίνει ο ίδιος μετά για να την βάλει στο κρεβάτι της μόλις αποκοιμηθεί και να μην αναγκαστούμε να αλλάξουμε χέρια και την ξυπνήσουμε... Να σου πω... Νοιώθω άσχημα που δεν την φροντίζω όπως πριν... :roll: Μου λείπει...

DAarp3.png YiDCp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...