Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

κατ'αλλα τα νεα μας ειναι οτι βρηκαμε επιτελους σπιτι να μετακομισουμε και ευτυχως περιπου στα ιδια λεφτα που δινουμε τωρα και επιτελους θα μενουμε σε ενα κανονικο σπιτι και οχι σε κοτετσι...και φυσικα χωρις υγρασιες...οποτε πρεπει να ξεκινησω να μαζευω τα πραγματα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι και εμενα ειναι κλειστο και δεν το πειραζουμε μεχρι να γινει τουλαχιστον 18 με 20 μηνων ετσι μου ειπε σημερα αυτος ο γιατρος που ειναι και η ειδικοτητα του...οποτε αστο δεν ειναι τιποτα γιατι ειναι μικρος δεν υπαρχει λογος ανησυχιας....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

επισης με το καλο να μετακομοισετε...αντε θα φτιαξουν τωρα τα πραγματα....

ποτε θα γινει?θα πατε και σ αλλη περιοχη?

και περαστικα σας...το ειπες στον παιδιατρο?του δινεις τιποτα?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

επισης με το καλο να μετακομοισετε...αντε θα φτιαξουν τωρα τα πραγματα....

ποτε θα γινει?θα πατε και σ αλλη περιοχη?

και περαστικα σας...το ειπες στον παιδιατρο?του δινεις τιποτα?

θα μετακομισουμε περιπου 10/3 και δεν ειναι πολυ μακρυα απο εδω που μενω τωρα,απλα ειναι πιο καντα σε supermarket φαρμακεια και τετοια

ναι μιλησα σημερα με τον παιδιατρο και μου ειπε να του καθαριζω καλα τη μυτουλα και αν συνεχισει αν βηχει 1-2 μερες να τον ξαναπαρω τηλ...

μονο φυσιομερ του βαζω στη μυτουλα,ασε ο καημενος εχει παθει ταρακουλω,μολις καταλαβαινει οτι θα του καθαρισω τη μυτη αρχιζει και χτυπιεται και κλαιει

76IGp3.png

κοριτσακι μου καλο βραδυ...ευχομαι ο αλλος γιατρος να σας πει οτι δεν χρειαζεται επεμβασουλα να μην ταλαιπωρειτε ο ζουζουνακος σου....

θα τα ξαναπουμε....φιλακια πολλα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσακια μου??δεν σας εχω ξεχασει εχω μπει αρκετες φορες διαβασα τα νεα σας και δεν πετυχα και καμια μεσα εννοειτε!!!

Σας εχω γραψει αλλες 2 φορες αλλα δυστυχως με πεταξε εξω και δεν μπορουσα να μπω μετα!!!:confused:

Crazy ελπιζω να πανε ολα καλα με το αγορακι σου ποτε θα πατε???

Χαπακι μου τι κανετε??μυξουλες και εσεις εε???και εμεις απο την περασμενη Τεταρτη δεκατα ο μικρος και μυξουλες κραταγε το αυτακι του μερικες φορες τσιμπλιασμενα ματακια και πηγαμε παιδιατρο ωτιτιδα το πουλακι μου και θα παρει αντιβιωση για 10 μερες και κοληριο στα ματακια!!Ευτυχως απο την Πεμπτη το μεσημερι δεν εχει τιποτα απλα περνουμε τα φαρμακα ακομη!!!

Καλοριζικο το νεο σπιτι Χαπακι μου με το καλο να μπειτε!!!

Οσο για το τσουτσουνακι μας ουτε και εμενα με αφηνει ο γιατρος να το πειραξω ακομη μου ειχε πει μετα το 1ο ετος και θα μου πει αυτος!!

Βεβαια δεν με ακουει κανεις απο αυτους που με εχουν πρηξει και εξακολουθουν να με ζαλιζουν οτι θα παθει φυμωση το παιδι!!!:mad::mad:

Ευτυχως με αυτα που μας ειπες τρελλο μωρο θα τους βουλωσω τα στοματα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

θα μετακομισουμε περιπου 10/3 και δεν ειναι πολυ μακρυα απο εδω που μενω τωρα,απλα ειναι πιο καντα σε supermarket φαρμακεια και τετοια

ναι μιλησα σημερα με τον παιδιατρο και μου ειπε να του καθαριζω καλα τη μυτουλα και αν συνεχισει αν βηχει 1-2 μερες να τον ξαναπαρω τηλ...

μονο φυσιομερ του βαζω στη μυτουλα,ασε ο καημενος εχει παθει ταρακουλω,μολις καταλαβαινει οτι θα του καθαρισω τη μυτη αρχιζει και χτυπιεται και κλαιει

χαχαχαχαχα και ο δικος μου το ιδιο κανει μολις με βλεπει με τον ορο τρεχει να φυγει απο το κρεββατι!!!αμα ο βηχας ειναι ξηρος δεν δινουν κατι ο δικος μου μου ειχε πει να τον βαζω σε ατμους και θα ηρεμησει και ετσι εγινε!!!

τωρα πως εισαστε???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν??

Γλωσσου μου που εισαι???γιατι χαθηκες μαρηηηηηηηηηη??:(

Ελινααααααααααααααααα που εισαι και εσυ???η μικρη σου τι κανει????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

καμια εδω?καμια...μαλιστα.παλι καλα που διαβαζω τα νεα σας και δεν σας ξεχναω.μου λειπετε ρε γμτ.γιατι δεν μαζευομαστε? μπορει να ειστε οπως ειστε αλλα εγω σας αγαπαω...........:tongue: εξαλλου φιλος ειναι αυτος που παρολο που μας ξερει εξακολουθει να μας μιλαει.!!!!!!!!!!!!!!φιλακια σε ολες.

ΚΑλημερα αγαπούλες μου..τι κάνετε?? τι κάνουν τα μπμπεμπακακια σας???

Εγω ειμαι μια χαρα στης 03/03 θα κανουμε Β επιπέδου...

λοιπον αφου τελειωσε η Βανιλιτσα με τις αποριες της θα σας θεσω εγω μία...

ουχ ντρεπουμαι:oops::oops::oops::oops:

Εχω κατι βραδια που βλεπω κατι ονειρα περιεργα ξερετε τωρα τη να λεμε...οταν τα βλεπω μετα νιωθω οτι πάλι ξερετε έτσι δεν ειναι???

υπαρχει προβλημα για το μπεμπε???

Μου ειχε συμβει ξανα στις αρχες αλλα μετα δεν ξανασυνεβει ..εχω ομως τωρα κατι βραδια που συνεχεια η δολια....

μετα η μητρα κανει σαν συσπάσεις και φοβάμαι λιγάκι...

τι λετε οι παλιοτερες είναι φυσιολογικο??? τι να κανω η κακομοιρα τοσο καιρο χωρις κοκο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φιλάκιαααααααααααααααααααααα

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ΚΑλημερα αγαπούλες μου..τι κάνετε?? τι κάνουν τα μπμπεμπακακια σας???

Εγω ειμαι μια χαρα στης 03/03 θα κανουμε Β επιπέδου...

λοιπον αφου τελειωσε η Βανιλιτσα με τις αποριες της θα σας θεσω εγω μία...

ουχ ντρεπουμαι:oops::oops::oops::oops:

Εχω κατι βραδια που βλεπω κατι ονειρα περιεργα ξερετε τωρα τη να λεμε...οταν τα βλεπω μετα νιωθω οτι πάλι ξερετε έτσι δεν ειναι???

υπαρχει προβλημα για το μπεμπε???

Μου ειχε συμβει ξανα στις αρχες αλλα μετα δεν ξανασυνεβει ..εχω ομως τωρα κατι βραδια που συνεχεια η δολια....

μετα η μητρα κανει σαν συσπάσεις και φοβάμαι λιγάκι...

τι λετε οι παλιοτερες είναι φυσιολογικο??? τι να κανω η κακομοιρα τοσο καιρο χωρις κοκο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φιλάκιαααααααααααααααααααααα

φυσιολογικοτατο.αφου οι ορμονες σου εχουν χτυπησει κοκκινο.καντε τωρα οτι ειναι να κανετε γιατι μετα ουτε διαθεση υπαρχει ουτε χρονος.οταν ειμουν εγκυος το πρωτο τριμηνο μου ειχε πει η γιατρος οχι σεξ.κανει λοιπον ο ανδρας σου την κορυφαια ερωτηση.απαγορευεται η επαφη...ο οργασμος επιτρεπετε...χωρις επαφη!!!!!!!!.απαντηση γιατρου...αμε μη σου πω επιβαλεται!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...