Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

γειαααααααααα σας!!!αντε μπειτε και βραδυ εδω τριγυρναω αλλα δεν σας πετυχαινω!!!

αθηνα μου ποτε εχετε γεννεθλια?

εδω ειμαι!!!αν περασεις καμια βολτα ριξε καμια αναπαντητη και τσουπππππππ!εφτασα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι κανετε κοριτσακια;;το διαλυσαμε τελειως το μαγαζι ε;;

εγω φταιω θα σας το πω που ανοιξα σελιδα στο φασεμπουκ για τις φιλεναδιτσες...αλλα αν δεν ηταν και εκεινο θα χανομασταν τελειως...

ελπιζω να ειστε οοοολες καλα!!!!!!!μου λειψατε....

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!σε ποιον θα πω τον πονο μου εγω τωρα????

ο μικρος θα κανει συντομα εγχειρηση για υγροκηλη και ειμαι σκατααααααααααααααααααααααααααααααααα

?????????????????????????????????????????????????.δεν τα πεταει ετσι αυτα ο κοσμος ρε τρελοκοριτσο.

καλημερα!!!σε ποιον θα πω τον πονο μου εγω τωρα????

ο μικρος θα κανει συντομα εγχειρηση για υγροκηλη και ειμαι σκατααααααααααααααααααααααααααααααααα

τι ειναι αυτο,πως το ανακαλυψατε???ποτε θα την κανει?

μηπως ειναι μικρουλης για εγχειρηση?

76IGp3.png

τι ειναι αυτο,πως το ανακαλυψατε???ποτε θα την κανει?

μηπως ειναι μικρουλης για εγχειρηση?

αυτο το ειχε απ οταν γεννηθηκε...ειναι υγρο στους ορχεις και τις περισσοτερες φορες το απορροφαει ο οργανισμος αλλα σ εμας δεν εγινε ετσι και η ηλικια που αποφασιζεις τι γινεται ειναι οταν το παιδι περπατησει γιατι μετα δεν φευγει γυρω δηλ. στους 14 μηνες που ημαστε εμεις....θα παμε και σ αλλον γιατρο για δευτερη γνωμη και αν πει το ιδιο το πολυ σε 2 μηνες θα πρεπει να γινει η επεμβαση...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ο μικρος ειναι λιγο μπουκωμενος και σημερα ολη μερα πνιγεται και βηχει (αλλα δεν ειναι βηχας με βρασιμο)ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα γιατι εχουμε να κοιμηθουμε 3 βραδυα σχεδον

76IGp3.png

να σε ρωτησω κατι μιας και εισαι αγορομανα...ανοιγεις το πουλακι του μικρου?

ο παιδιατρος εμενα μου ειπε να μην το πειραζω μεχρι αν παει 15 μηνων και θα το ανοιγει εκεινος καθε φορα που θα πηγαινουμε να τον δει....στην αρχη ητανε πιο ανοιχτο αλλα τωρα βλεπω οτι εχει σχεδον κλεισει και φοβαμαι μην παθει καμια φιμωση ....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...