Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλοχαααααα,τι καμνετε???εμεις μια χαρα,μου ηρθε και η σιχαμενη και με εχει πεθανει η μεση μου...

ο μουργακος μου ειναι μια χαρα,ζωηρευει και ανταρτευει το παιδακι μου...σας ειπα αυτο το παιδι θελει ολη τν ωρα να παταει τα ποδαρακια του,αντι πρωτα να μπουσουλησει και μετα να περπατησει,μαλλον θα το κανει αναποδα πρωτα θα περπατησει και μετα θα μπουσουλησει...καλα μην βαρατε λεω και καμια σαχλαμαρα να περασει η ωρα...

εγω σημερα ειπα να παρω αδεια απο τις δουλειες του σπιτιου,ετσι για αλλαγη και βρηκα ευκαιρεια να κανω μια βολτα απο το καφε μας...

μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι ο δικος μας παιδιατρος μας ειπε να πινουμε το 1 μεχρι να κλεισουμε τον 7ο???

76IGp3.png

αγορίνα μου γλυκιά!!!!!! τί παιδί μαρή είναι αυτό τί παιδί!!!! φτουτσες του φτούτσες!!!!! :D:D

έλα ντε ρε χαπάκι πες τα ντε! ειλικρινα΄ήθελα να ξερα που αισιοδοξούσε να πάει με τέτοια ουρά μπροστά :rolleyes:

Τώρα συγγνώμη αλλά αυτό το φτούτσες με παραπέμπει αλλού,,,,, τι να κάνω καλέ τόσους μήνες,,,, καρβέλια ονειρεύομαι:mrgreen::mrgreen:

αχα!!!!!! είδατε ρε? υπάρχει κι άλλη!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

τώρα το είδα. καλά, απορώ πώς μου ξέφυγε!

:lol::lol::lol::lol::lol:

τί ωραία!!!!!! μπανοβγαίνω και μιλάω μόνη μου σε δύο καφέ σήμερα!

Μην αγχώνεσαι δεν είσαι η μόνη...κι εγώ το ίδιο κάνω απόψε:lol::lol:

εσυ και οι τρελλοι!!!:tongue::tongue:
αλοχαααααα,τι καμνετε???εμεις μια χαρα,μου ηρθε και η σιχαμενη και με εχει πεθανει η μεση μου...

ο μουργακος μου ειναι μια χαρα,ζωηρευει και ανταρτευει το παιδακι μου...σας ειπα αυτο το παιδι θελει ολη τν ωρα να παταει τα ποδαρακια του,αντι πρωτα να μπουσουλησει και μετα να περπατησει,μαλλον θα το κανει αναποδα πρωτα θα περπατησει και μετα θα μπουσουλησει...καλα μην βαρατε λεω και καμια σαχλαμαρα να περασει η ωρα...

QUOTE]

Να το χαίρεσαι το αντράκι σου χαπάκι!!!!

καλησπερα ειναι καμιά κοπελίτσα εδώ???

Εγώ εδώ!!!!!!! Μήπως έχεις κάτι ευχάριστο να μοιραστείς????

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

QUOTE]

Εγώ εδώ!!!!!!! Μήπως έχεις κάτι ευχάριστο να μοιραστείς????

μπα δεν βλεπω να σας ανακοινώνω τιποτα γιατι εχω κάτι πονάκια αλλά ετσι για το γαμωτο λέω να κανω ενα τεστακι αυριο γιατι το εχω στο ντουλάπι και κάθε φορά που πλησιάζω με φλερτάρει!

τι κάνεις εσύ κοριτσάκι μου καλά εισαι?πως περασες σημερα?

μια χαρα βολταραμε και ηταν καλα..

εσυ?ελπιζω παντως να εισαι εγκυος και οχι να ερθει η σιχαμενη!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μια χαρα βολταραμε και ηταν καλα..

εσυ?ελπιζω παντως να εισαι εγκυος και οχι να ερθει η σιχαμενη!!!

μωρέ χλωμο το κόβω αλλά δεν σταματώ να ελπίζω!

ο μικρός σου τι κάνει?

Διαφημίσεις

σημερα ποναγε η κοιλιτσα του και ηταν αρκετα ανησυχος αλλα γενικα θεριευει διαρκως!!!

αχου το μωρε η φατσουλα μου!!!περαστικουλια του.τωρα ειναι η ηλικια της τρελας σιγα μην καθεται!χαχαχα τρελαινομαιιιιιιιιιιιιιιι

1945771fri1ysjtgi.gif

Κοριτσάκια μου Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε? μου χετε λείψει πολύ,

δε προλαβαίνω καθόλου μα καθόλου, μαθαίνω νέα σας από τη συμπεθέρα μου όμως, χιχι,

Σας φιλώ γλυκά, να περάσετε τέλεια σήμερα

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...