Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εεε και που ειναι το προβλημα?πολλες γυναικες υπαρχουν που ο πλακουντας τους δεν τους κανει τη χαρη να ειναι εκει που πρεπει.το προβλημα αμα γινει μαλ@@@@κια θα το εχεις εσυ οχι το μπεμπακι αρα κατσε στα αυγα σου και ...φρονιμα.εμενα στη θεση σου θα με ανυσηχουσε το γεγονος οτι μολις σε βλεπει κρυβεται!!!!!!!σε εχει παρει χαμπαρι απο τωρα μαλλον!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/QUOTE]

:lol::lol::lol::lol::lol: Eλινάκι να είσαι καλά, έσκασα από το πολύ γέλιο!!!

Έκανα μπανάκι βρε κορίτσια...

Η ζωή δεν είναι μόνο για τα παιδάκια είναι κ για τη μανούλα;)

βανιλακι την κανω κι εγω.οτι θες να ρωτησεις μη διστασεις.ειμαστε στη διαθεση σου.αμα γεννησεις με το καλο και δε σου μιλαει καμια δεν θα ειναι επειδη μας επριξες!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue: φιλακια στο μπεμπακι σου.

να ρωτησω κι εγω κατι ...οταν τα μωρακια σας ξεκινησαν τις στερεες τροφες μειωσαν την ποσοτητα γαλατος στο 1ο και στο τελευταιο γευμα???

όχι στο 240 παραμείναμε. Αν δεν θέλει δεν πειράζει μην τον πιέζεις. Ο κανόνας είναι "όσο θέλει".

στο 2 πήγαμε όταν κλείσαμε τους 6 μήνες

ποσα γρ. κρεμα τους δινετε το απογευμα???

ξεκίνησε από 120 και σταδιακά έφτασε 200. κάθε φορά που την έτρωγε όλη την επόμενη της έβαζα λίγο παραπάνω. κι εδώ ο κανόνας είναι όσο θέλει αρκεί να μην ξεπερνάει τα 200

U6Vip2.png

Το λεκουμι σε εμενα περικαλω και με αμυγδαλο γιατι τα σκετα δεν μου αρεσουν επισης μου αρεσουν τα κοκκινα λεκουμια!!!:tongue::tongue:

καλα επανω βρηκε να πεσει??τι ακουσε η γυναικα πρωι πρωι δεν θελω να το φανταστω!!!εχεις δικιο βεβαια δεν μπορω να πω!!!

κι ομως προς μεγάλη σου έκπληξη όχι μόνο "δεν άκουσε" αλλά βγήκα όξω με ένα χαμόγελο τέτοιο :D και την ρωτούσα αν είναι καλά και τί έπαθε!!!! ήμουν κιουρία!!:cool:

Ενω εγω που ειμαι ολη μερα στο σπιτι μπορω να τα κανω!!νομιζεις!!!!να ναι καλα το αγορακι μου αλλα δεν με αφηνει εινια μεσα στη μουρμουρα οταν δεν με βλεπει!!! τουαλέτα πας? πολύ απαιτητικός μας βγήκε τούτος :D:D:D έτσι έτσι κι εγώ μαζί του :tongue:

Οσο για την περιοχη μαρηηηηηηηηηηη δεν ντρεπεσαι απορω την εισοδο την βρισκει ο δολιος ο συζυγος???:tongue:

ααα τόσα χρόνια πια πάει τυφλό σύστημα :lol::lol::lol:

αχου μωρε το κοριτσακι μας περαστικα κοριτσακι μου!!!

πως ειναι σημερα????

Εισαι ενα μεγαλο κ....ο εσυ!!!!

η μικρή μέχρι και χθες βάραγε 38αρια. σήμερα τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι ήταν εντελώς απύρετη τώρα κοιμάται. εγώ τελικά δεν είμαι κ.....ο την πάτησα κι εγώ μην στενοχωριέσαι. 2 μέρες δεν έχω πάει γραφειο. από Τετάρτη απόγευμα σήμερα σηκώθηκα όχι που θα την γλίτωνα. πωπω ρε κορίτσια έχω να περάσω τέτοιο πράγμα κι εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια.

οι απαντήσεις μου με μπλε ανωτέρω...:rolleyes:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Και αφου εδωσα τις απαντησεις που ηθελα θα σας πω και τα δικα μας!!!

Τι κανετε ομορφες??οπως διαβασα στα γρηγορα εισαστε ολες καλα!!!

Λοιπον εχουμε πλεον 4 δοντακια!!!:D

οταν εχει ορεξη κανει το γουρουνακι και το σκυλακι και δεν θελει πλεον να μπουσουλαει αλλα να τον κραταμε να περπαταει μολις βαρεθει πεφτει παλι στα τεσσερα!!!:D:D

Αυτες τις μερες παμε καθε πρωι στις κουνιες και κανει σαν τρελλος τοσο πολυ που δεν κατεβαινει να κανουν αλλα παιδακια και αμα κανουν αλλα φωναζει για να κατεβουν τρελλο γελιο ο μικρος!!!

Ελπιζω να σας πετυχω καποια στιγμη

Φιλακια!!

αγορίνα μου γλυκιά!!!!!! τί παιδί μαρή είναι αυτό τί παιδί!!!! φτουτσες του φτούτσες!!!!! :D:D

καλα κι εγω φανταζομαι τι θα ακουσε η κοπελα απο τη γλωσσου μας,αλλα κι αυτη αφου δεν ειναι για τετοια τι τα θελει τα πειραματα πρωι πρωι,και το παιζει σουμαχερ

έλα ντε ρε χαπάκι πες τα ντε! ειλικρινα΄ήθελα να ξερα που αισιοδοξούσε να πάει με τέτοια ουρά μπροστά :rolleyes:

U6Vip2.png

σημερα ειχαμε παιδιατρο.η αιμιλια απο 9.500 πηγε 8550!εχασα κι εγω 4 κιλα.καλα εγω επρεπε να τα χασω.το αιμιλακι εχασε τα προγουλια του!!!πανε οι διλπιτσες:eek:

μωράκι μου, πέρασε κι αυτή άσχημα ρε γμτ... πολύ στενοχωριέμαι να βλέπω παιδάκι να μην είναι καλά.

ωραια ιδεα!!!!κατα τα αλλα καλα.η μπεμπα μου μια χαρα.σημερα φαγαμε πρωτη φορα κοτοπουλο και γιαουρτι!!!!ε ρε γλεντια!!!!της πηρα και μπισκοτα!!!!!πασχα εκανε σημερα το παιδακι μου!!!!!!εγω δουλιτσα εχω αρκετη παω κι ερχομαι.οταν λειπω νιωθω τυψεις που την αφηνω οταν ειμαι σπιτι νιωθω ασχημα που δεν δουλευω:roll:

χε χε στο άψε σβήσε θα φτάσει πάλλι 9.500 θα δεις

μην νιώθεις τύψεις μαρή. θα έρθει η εποχή που θα παίρνει δρόμο και δεν θα θέλει να γυρίσει σπίτι και πίστεψέ με εκείνη δεν θα νιώθει καθόλου τύψεις. :lol::lol:

εδω ειμαι ειχα μια ωραια τηλ.επικοινωνια με τον πατερα του...

αχ τι να πω και εγω που δεν εχω δουλεια και λεφτα?για κρεμασμα ειμαι!

εσύ συνεχίζεις ακάθεκτη ε? τί να σε κάνω και σένα γμτ. δίκιο έχεις ό,τι και να πεις!

U6Vip2.png

εεε και που ειναι το προβλημα?πολλες γυναικες υπαρχουν που ο πλακουντας τους δεν τους κανει τη χαρη να ειναι εκει που πρεπει.το προβλημα αμα γινει μαλ@@@@κια θα το εχεις εσυ οχι το μπεμπακι αρα κατσε στα αυγα σου και ...φρονιμα.εμενα στη θεση σου θα με ανυσηχουσε το γεγονος οτι μολις σε βλεπει κρυβεται!!!!!!!σε εχει παρει χαμπαρι απο τωρα μαλλον!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/QUOTE]

:lol::lol::lol::lol::lol: Eλινάκι να είσαι καλά, έσκασα από το πολύ γέλιο!!!

Έκανα μπανάκι βρε κορίτσια...

Η ζωή δεν είναι μόνο για τα παιδάκια είναι κ για τη μανούλα;)

αχα!!!!!! είδατε ρε? υπάρχει κι άλλη!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

τώρα το είδα. καλά, απορώ πώς μου ξέφυγε!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

σε τσάκωσα!!!! καλά μαρή μην τολμήσω να γυρίσω την πλάτη και αμολάς αβέρτα την χολή σου? χαχαχααχα

Γιατι μαρηηηηηηηηηηηηη τι ειπα??εεεεεεεεεε????

τι κανεις κοριτσακι πως εισαι τωρα??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...