Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρεπει να ξεκινησω κατι καινουργιο τωρα που ειναι μικρο το παιδι ωστε να ησυχασω απ αυτο τον βαχνα!!!ειπα να κανω υπομονη για το παιδι αλλα δεν παει αλλο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

πρεπει να ξεκινησω κατι καινουργιο τωρα που ειναι μικρο το παιδι ωστε να ησυχασω απ αυτο τον βαχνα!!!ειπα να κανω υπομονη για το παιδι αλλα δεν παει αλλο...
μη σου πω οτι αργησες κι ολας.

Διαφημίσεις

αντε να μαζευομαστε.πες κανενα νεο.πως τα περνας?εμεις στο πιο τσακιρ κεφι για κανενα καφεδακι.!!!!την αλλη παρασκευη ειμαστε καλεσμενοι σε παρτυ μασκε σε μεζεδοπωλειο.παλι θα φαμε:rolleyes:

καλα κανεις και θες και μακαρι να ειχα κανενα καλο να σου γνωρισω αλλα ολοι ειναι ζευγαρωμενοι.υπομονη.απο κει που δεν το περιμενεις ερχετε.να εχεις ματια ανοιχτα καιτο μυαλο στη θεση του γιατη η τελευταια σου επιλογη........ζεστη σημερα!!!!!!!

Διαφημίσεις

παω για υπνο γιατι ειμαι κομματια ξυπνησαμε σημερα απο τις 6 το πρωι λες και πηγαιναμε για ψαρεμα και κουτουλαω τωρα.....

φιλακια και τωρα εγω σχεδον καθε βραδυ θα μπαινω για οποια επιθυμει εδω γυρω θα ειμαι και θα εμφανιζομαι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

δεν ειναι μονο η τελευταια μου επιλογη αλλα ολες....αστο...

οτι ειναι να γινει θα γινει αυτο πιστευω....

τοτε πρεπει να επαναπροσδιορησεις τις επιλογες σου.οτι ειναι να γινει θα γινει αλλα θελει και λιγο.......σπρωξιμο.

εεε και που ειναι το προβλημα?πολλες γυναικες υπαρχουν που ο πλακουντας τους δεν τους κανει τη χαρη να ειναι εκει που πρεπει.το προβλημα αμα γινει μαλ@@@@κια θα το εχεις εσυ οχι το μπεμπακι αρα κατσε στα αυγα σου και ...φρονιμα.εμενα στη θεση σου θα με ανυσηχουσε το γεγονος οτι μολις σε βλεπει κρυβεται!!!!!!!σε εχει παρει χαμπαρι απο τωρα μαλλον!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/QUOTE]

:lol::lol::lol::lol::lol: Eλινάκι να είσαι καλά, έσκασα από το πολύ γέλιο!!!

βρε βανιλακι ηρθες ειδες κι εφυγες?

Έκανα μπανάκι βρε κορίτσια...

τιποτα ιδια...δεν κανω τιποτα εγω...και θελω και γκομενο τρομαρα μου!!!

εμεις το αλλο σαββατο εχουμε παλι παιδικο παρτυ....

Η ζωή δεν είναι μόνο για τα παιδάκια είναι κ για τη μανούλα;)

"cogito,ergo sum"

παω για υπνο γιατι ειμαι κομματια ξυπνησαμε σημερα απο τις 6 το πρωι λες και πηγαιναμε για ψαρεμα και κουτουλαω τωρα.....

φιλακια και τωρα εγω σχεδον καθε βραδυ θα μπαινω για οποια επιθυμει εδω γυρω θα ειμαι και θα εμφανιζομαι...

καλη ξεκουραση.φιλακιααααααααααααα!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...