Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκιές μανούλες καλησπέρα

σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις απαντήσεις στα κατά καιρούς ερωτήματά μου

Χαπάκι, Αθηνούλα τα ζουζούνια σας μεγαλώνουν με απίστευτους ρυθμούς:D:D

Καμηλοπαρδαλάκι διαβάζω τα νέα σου σπίτι-δουλειά και σκέφτομαι κ τον εαυτό μου σε λιγους μήνες κ δακρύζω:mrgreen::mrgreen:

Τρελό μωρό δεν έχουμε ξαναμιλήσει αλλά κι εσένα σε ευχαριστώ που απαντάς στις ερωτησούλες μου,,,

Λοιπόν αν δεν σας κάνει κόπο μπείτε στο καφέ μας γιατί έχω σημαντική απορία για τον πλακούντα, γράφω την ιστορία μου εκεί,,,, Δεν κάνω copy paste να την βάλω εδώ για να μην σας ζαλίζω κι εδώ,,

Πολλά πολλά φιλάκια

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

σημερα ειχαμε παιδιατρο.η αιμιλια απο 9.500 πηγε 8550!εχασα κι εγω 4 κιλα.καλα εγω επρεπε να τα χασω.το αιμιλακι εχασε τα προγουλια του!!!πανε οι διλπιτσες:eek:

Γλυκιές μανούλες καλησπέρα

σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις απαντήσεις στα κατά καιρούς ερωτήματά μου

Χαπάκι, Αθηνούλα τα ζουζούνια σας μεγαλώνουν με απίστευτους ρυθμούς:D:D

Καμηλοπαρδαλάκι διαβάζω τα νέα σου σπίτι-δουλειά και σκέφτομαι κ τον εαυτό μου σε λιγους μήνες κ δακρύζω:mrgreen::mrgreen:

Τρελό μωρό δεν έχουμε ξαναμιλήσει αλλά κι εσένα σε ευχαριστώ που απαντάς στις ερωτησούλες μου,,,

Λοιπόν αν δεν σας κάνει κόπο μπείτε στο καφέ μας γιατί έχω σημαντική απορία για τον πλακούντα, γράφω την ιστορία μου εκεί,,,, Δεν κάνω copy paste να την βάλω εδώ για να μην σας ζαλίζω κι εδώ,,

Πολλά πολλά φιλάκια

εεε και που ειναι το προβλημα?πολλες γυναικες υπαρχουν που ο πλακουντας τους δεν τους κανει τη χαρη να ειναι εκει που πρεπει.το προβλημα αμα γινει μαλ@@@@κια θα το εχεις εσυ οχι το μπεμπακι αρα κατσε στα αυγα σου και ...φρονιμα.εμενα στη θεση σου θα με ανυσηχουσε το γεγονος οτι μολις σε βλεπει κρυβεται!!!!!!!σε εχει παρει χαμπαρι απο τωρα μαλλον!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αφου ηταν αρρωστη βρε!!!μην ανησυχεις!!!

και εμεις τωρα μεσα σ ενα μηνα πηραμε μονο 50 γρ...

ναι αλλα ο ευθυμης απο μαγουλακια μια χαρα ειναι.η δικια μου σου λεω μπηκε!!!!!!!τι θα ζουλαω εγω τωρα?

και εγω αυτο που ξερω ειναι οτι πρεπει να προσεχεις δεν ειναι κατι σοβαρο...ακολουθησε τις οδηγιες του γιατρου και ολα καλα θα πανε!

ελινα μου για πες κανενα νεο!καιρο εχουμε να τα πουμε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ναι αλλα ο ευθυμης απο μαγουλακια μια χαρα ειναι.η δικια μου σου λεω μπηκε!!!!!!!τι θα ζουλαω εγω τωρα?

θα ξαναγινει βρε γκρινιαρα!!!αλλα και αν δεν τοτε ζουλα του αντρα σου...χιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

θα ξαναγινει βρε γκρινιαρα!!!αλλα και αν δεν τοτε ζουλα του αντρα σου...χιχιχι
ωραια ιδεα!!!!κατα τα αλλα καλα.η μπεμπα μου μια χαρα.σημερα φαγαμε πρωτη φορα κοτοπουλο και γιαουρτι!!!!ε ρε γλεντια!!!!της πηρα και μπισκοτα!!!!!πασχα εκανε σημερα το παιδακι μου!!!!!!εγω δουλιτσα εχω αρκετη παω κι ερχομαι.οταν λειπω νιωθω τυψεις που την αφηνω οταν ειμαι σπιτι νιωθω ασχημα που δεν δουλευω:roll:

εδω ειμαι ειχα μια ωραια τηλ.επικοινωνια με τον πατερα του...

αχ τι να πω και εγω που δεν εχω δουλεια και λεφτα?για κρεμασμα ειμαι!

ααα καλα το θεμα λεφτα μην το συζητας καθολου.πονεμενη ιστορια.ο αξιοτιμος κυριος ευθυμομπαμπας βοηθαει καθολου η ας μιλησουμε για τον καιρο?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...