Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:lol::lol: κοίτα να δεις.. ρίχνεις το δόλωμα και τα ψαράκια μαζεύονται το ένα πίσω από το άλλο.... :tongue::tongue:

το yulungaki μας κορίτσια!!! είναι στον πέμπτο μήνα το κορίτσι μας. Λεπτομέρειες από την ίδια που είχε μπει κάποια στιγμή και μας βρήκε σε νεκρή περίοδο.

Δεν άξιζε την αναμονή???????? :D:D

Mπράβο στο κοριτσάκι μας, θα γίνει κι αυτή μανούλα του καλοκαιριού:D:D:D

Μπράβο κ πάλι μπράβο!!!!!!!!!

Άντε σύντομα, να ακούσουμε και την επόμενη εγκυούλα,,,, λέγω κουνελάκι;)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αι...μαρη Ελπίδα...αυτο το ξέρω εδω και καιρο..ειναι λιγες μερες ποιο μικρη απο μενα...

αλλα αυτο δειχνει ποσο με παρακολουθειτε....

Οταν ειχαμε πάει για καφέ τις προάλλες αν ενθυμηστε...για ποιες δύο σας είχα πει...

ε??

Για την Asmin και για την yulunga...αλλα εσεις στο κλασιμο...δεν μου δινετε σημασία όταν σας μιλάω....και καλα εσυ καθόσουν μακριά ...εσυ βρε Νενε που ησουν διπλα που με εγραφε???

Α...ρε μπάτσες που θέλετε.....

τεσπα...αντε τωρα και σε καινουργιες.....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλέ δεν ντρέπεστε???? Τα έχετε βάλει με το καμηλοπαρδαλάκι???

Φτου σας και ξανά φτου σας:tongue::tongue:

Καμηλοπαρδαλάκι αφού δεν σε θέλουν να έρχεσαι στο δικό μας καφέ που είμαστε καλά κοριτσάκια:tongue::tongue:

Λοιπόν οι απορίες της μέλλουσας μαμάς Βανιλλίτσας συνεχίζονται:

1)Κρατήσατε βλαστοκύτταρα, κι αν ναι που?

2)Κουφό αυτό που θα ρωτήσω, μη με πλακώσετε, νομίζω η Ελίνα ως κομμώτρια ίσως ξέρει κάτι παραπάνω,,,, απογορεύονται στους ζυγούς μήνες οι τεχνικές διεργασίες στα μαλλιά???? ειδικά τον 8ο??????:shock::shock::shock:

Αυτάαααα για σήμερα, ευχαριστώ ματς μουτς;);)

Οχι γιατι να ντραπουμε αυτη οταν μας πειραζει ειναι καλα????:tongue:

Εγω δεν κρατησα Βανιλλιτσα μου γιατι δεν ισχυουν τα οσα λενε επισης μπορουν να τα χρησιμοποιησουν χωρις να σε ρωτησουν για καποιον αλλο!!

Οσο για τα μαλλια ο δικος μου δεν με αφηνε να τα βαψω μεχρι που μπηκα στον 9ο και τα εβαψα με μια φυτικη η οποια κρατησε λιγο!!!

Εσυ τι κανεις??το μωρακι σου πως ειναι?Φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλησπερα κουκλιτσες......

σας διαβασα στα γρηγορα...

λοιπον ελινακι περαστικα σε σενα και στο κοριτσακι σου

crazy συγχαρητηρια που εγραψες καλα..

ελπιδακι περαστικα σε χαζμπαντ και την κουκλιτσα σου...και καλη υπομονη,μην δινεις πολυ σημασια στο σπιτι.....

εγκυουλες τι κανουν τα ζουζουνια σας,να χαιδεψετε τις κοιλιτσες σας

αθηνουλα καλοριζικο το νεο δοντακι σας!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

2) θα γίνω νουνά!!!!!!!! θα βαφτίσω την μικρή της κοπέλας που δουλεύουμε μαζί 14 χρόνια τώρα και είμαστε και φίλες. θα είμαι νονά μαζί με έναν φίλο του άντρα της. πάνω σε αυτό επειδή η σχέση μου με την νονά της μικρής είναι πολύ φρι και λαιτ θα ήθελα να σας ρωτήσω... η νονά κάνει έξτρα δώρο στο μικρό πέρα από τα σέα και τα μέα της βάπτισης? οφείλει να στολίσει την εκκλησία? για ανοίχτε μου λίγο τα μάτια

3) μου τράκαραν το αυτοκίνητο και εδώ και μια εβδομάδα τρέχω με τις ασφαλιστικές για να πάω επιτέλους να το φτιάξω. Πολύ γέλιο η φάση! η τύπισσα βγήκε στο αντίθετο με χίλια για να προσπεράσει την ουρά που είχε σχηματίσει το απορρηματοφόρο του Δήμου. α καλό ε? φυσικά ερχόταν κάποιος από το αντίθετο και αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει όπου μαντέψτε πάνω σε ποιάν έπεσε? το βρήκατε? λουκουμάκι στο κορίτσι που το βρήκε!!!

Καλα εισαι φοβερη ειναι να μην παρεις φορα αμα παρεις ομως δεν σταματας με τιποτα!!

Εγω οταν εγινα νονα δεν με αφησε η κουμπαρα να στολισω την εκκλησια μιλησε μαζι της!!!

Το λεκουμι σε εμενα περικαλω και με αμυγδαλο γιατι τα σκετα δεν μου αρεσουν επισης μου αρεσουν τα κοκκινα λεκουμια!!!:tongue::tongue:

καλα επανω βρηκε να πεσει??τι ακουσε η γυναικα πρωι πρωι δεν θελω να το φανταστω!!!εχεις δικιο βεβαια δεν μπορω να πω!!!

Μαρή Ελίνα?? τόσο βαριόσουν εσύ που άρχισες να γεμίζεις το φορουμ με νέα θέματα έτσι για να σε κυνηγάμε??? :)))

τσούπρες τα νέα μου έχουν ως εξής :

1) τα έχω ψιλοβρει μπαστούνια με το θέμα δουλειά σπίτι. παρόλο που κάθομαι και Τετάρτη έχω να πώ οτι κουράζομαι πολύ περισσότερο στο σπίτι απ' ό,τι στο γραφείο. Αισθάνομαι οτι δεν σχολάω ποτέ! έρχεται το ριμαδοΣΚ κι εγώ σαν καλοκουρδισμένο ρομποτάκι δεν βρίσκω ούτε 1 ώρα χρόνο έτσι για τον εαυτό μου ρε παιδάκι μου να πώ οτι έκατσα σαν άνθρωπος να πιώ έναν καφέ να πώ 5 κουβέντες με τον άντρα μου. έχω αρχίσει και γκρινιάζω πολύ και λέω συνεχώς οτι ελπίζω να καλυτερεύσει αυτό το πράγμα γιατί με βλέπω με κατάθλιψη λείαν συντόμως! όσο για μένα θα γελάσετε πολύ καθότι ό,τι φαίνεται είναι στην πένα. μαλλία στην πένα (θέλει λίγο κούρεμα προσπαθώ να βρω τον χρόνο) νύχι στην πένα (Νενος σε έπαιρνα καλή μου να έρθεις να μου φτιάξεις τα νυχάκια μου αλλά δεν απάντησες ποτέ ούτε με πήρες) ντύσιμο στην πένα. Μέχρι εκεί γιατί κάτι άλλες περιοχές έχουν να τύχουν περιποίησης από αρχές Νοεμβρίου που πήγα στον γυναικολόγο.... αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει μέσα θα πέσετε....

Ενω εγω που ειμαι ολη μερα στο σπιτι μπορω να τα κανω!!νομιζεις!!!!να ναι καλα το αγορακι μου αλλα δεν με αφηνει εινια μεσα στη μουρμουρα οταν δεν με βλεπει!!!

Οσο για την περιοχη μαρηηηηηηηηηηη δεν ντρεπεσαι απορω την εισοδο την βρισκει ο δολιος ο συζυγος???:tongue:

4) το καλύτερο το φύλαξα για το τέλος : άντρα και μικρή σπίτι με πυρετό και οι δυο τους. εγώ αντιστέκομαι ακόμα! πολύ γέλιο η μικρή με πυρετό την πιάνει λογοδιάροια και λέει λεέι λέει ... 4 τα ξημερώματα ξύπνησα από την πολυλογία της. 38.2 το φουκαριάρικο! περαστικά είναι αυτά δεν μασάμε!

τί άλλα?

αααα ναι.. έχω κι άλλο νέο. Κάποια είναι έγγυος! αυτά! χιχιχιχιχιχι

αχου μωρε το κοριτσακι μας περαστικα κοριτσακι μου!!!

πως ειναι σημερα????

Εισαι ενα μεγαλο κ....ο εσυ!!!!

Αι...μαρη Ελπίδα...αυτο το ξέρω εδω και καιρο..ειναι λιγες μερες ποιο μικρη απο μενα...

αλλα αυτο δειχνει ποσο με παρακολουθειτε....

Οταν ειχαμε πάει για καφέ τις προάλλες αν ενθυμηστε...για ποιες δύο σας είχα πει...

ε??

Για την Asmin και για την yulunga...αλλα εσεις στο κλασιμο...δεν μου δινετε σημασία όταν σας μιλάω....και καλα εσυ καθόσουν μακριά ...εσυ βρε Νενε που ησουν διπλα που με εγραφε???

Α...ρε μπάτσες που θέλετε.....

τεσπα...αντε τωρα και σε καινουργιες.....

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και εγω που ημουν διπλα σου μονο για την Ασμιν ακουσα και αυτο δεν ημουν και σιγουρη!!!!πειραζει???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ποσα γρ. κρεμα τους δινετε το απογευμα???

Εχουμε κολλησει στα 200γρ εδω και 4,5 μηνες!!

να ρωτησω κι εγω κατι ...οταν τα μωρακια σας ξεκινησαν τις στερεες τροφες μειωσαν την ποσοτητα γαλατος στο 1ο και στο τελευταιο γευμα???

Εμεις ειμαστε 240 πρωι και βραδυ!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Και αφου εδωσα τις απαντησεις που ηθελα θα σας πω και τα δικα μας!!!

Τι κανετε ομορφες??οπως διαβασα στα γρηγορα εισαστε ολες καλα!!!

Λοιπον εχουμε πλεον 4 δοντακια!!!:D

οταν εχει ορεξη κανει το γουρουνακι και το σκυλακι και δεν θελει πλεον να μπουσουλαει αλλα να τον κραταμε να περπαταει μολις βαρεθει πεφτει παλι στα τεσσερα!!!:D:D

Αυτες τις μερες παμε καθε πρωι στις κουνιες και κανει σαν τρελλος τοσο πολυ που δεν κατεβαινει να κανουν αλλα παιδακια και αμα κανουν αλλα φωναζει για να κατεβουν τρελλο γελιο ο μικρος!!!

Ελπιζω να σας πετυχω καποια στιγμη

Φιλακια!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εμενα τρωει μεταξυ 100 με 150 γρ και αυτο με το ζορι δεν του αρεσει ιδιαιτερα(καλα δεν σκοτιζομαι κιολας με αυτη την κρεμα)εμενα το μειωσε το γαλα σε 210 πρωι βραδυ

και μια τελευταια ποτε σας εδωσε το οκ ο ντοκ για το νουμερο 2γαλα?

76IGp3.png

καλα κι εγω φανταζομαι τι θα ακουσε η κοπελα απο τη γλωσσου μας,αλλα κι αυτη αφου δεν ειναι για τετοια τι τα θελει τα πειραματα πρωι πρωι,και το παιζει σουμαχερ

76IGp3.png

να μαι και εγω!!!πως ειστε?ολα καλα?

μεγαλωσε αθηνα μου το παιδακι σου ε?αληθεια ποτε εχετε γενεθλια?

χαπακι μου εμενα τρωει 240 κρεμα αλλα μονο την κρεμα με τα 7 δημητριακα και τωρα τρωει και γιαουρτι η κεικ αν και δεν πολυτρελλαινεται...οσο για το γαλα εμεις παντα πιναμε λιγο 210 βραδυ 150 πρωι....και στο 2 πηγαμε με το που μπηκαμε στον εκτο μηνα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...