Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

αχ αχ πολύ θα ήθελα να σου πώ αλλά να μωρέ μου ήρθε δουλίτσα και πρέπει να φύγω... :tongue: :tongue:

(μου φαίνεται δεν θα το γλυτώσω το ξύλο!!!)

αν σε πετυχω θα σε μουρλανω στο τσίμπιμα...αχ...τι μου εκανες τωρα θα με σκάσεις...τέσπα θα κανω υπομονη..ελπιζω να μην αργησει να μας το πει η ιδια....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα γλωσσουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!

τι κανεις?μην ανησυχεις βρε ολες ετσι ημαστε με το σπιτι αστα και εγω ετσι κανω που δεν δουλευω κιολας και δεν εχω και αντρα!!!

οσο για περιποιηση πρεπει να αρχισω τουλαχιστον εγω γιατι πως θα βρω γκομενο ετσι χαλια που ειμαι????

επισης με το καλο να γινεις νονα δεν χρειαζεται να παρεις κατι αλλο στο παιδι εκτος απο τα βαπτιστικα οσο για τον στολισμο θα το συζητησεις μαζι της και θα δεις εμενα ας πουμε μου το εκανε ο νονος του αλλα δεν ειναι υποχρεωτικο!!!

επισης ποια ειναι εγκυος?????ελα πισω και πες!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Ξέρετε κατι? Τι σημασια εχει ποιο απο τα κοριτσακια μας ειναι εγκυος? Σημασια εχει οτι ειναι εγκυος!!!

Και εγω θελω να ευχηθω στο κοριτσακι αυτο να εχει μια ηρεμη εγκυμοσυνη και μια ευκολη γεννα.Με το καλο να κρατησει το υγιεστατο μωρακι της (λες να ναι μωρακια ???) αγκαλια.

images?q=tbn:ANd9GcSxkwXmiX6oGKt2aZiXE165C5SYqqoCos1UZvsp7mhBd3B2Oxpy

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου ακουσα οτι καποια ειναι εγκυοςςςςς!!!!!

αντε να μας το ανακοινωσει...ελατε και θελω να δωσω χιλιαδες ευχες...ελατε και ειμαι γουρλου...

καλε εγω εσενα σκεφτικα πρωτα.οποια και αν ειναι ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!:D

Νενουκο, θα σε μαλωσω...να λεγα οτι δεν με ξερεις,οκ...

Μαρη θα γκαστρωθει η κουνελα και δεν θα βουηξει η Αθηνα???Σαν την τρελλη θα βγω και θα τρεχω στους δρομους...

ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΔΙΔΥΜΑ ΕΧΕΙ!!! ;););););)

Διαφημίσεις

Κουνελάκι μου έχεις πμ.

Καλησπέραααααααααα!!!!!!!!!!Καλέ ποια είναι έγκυος??????...Όποια και να είναι εύχομαι να της πάνε όλα καλά!!!

Εγώ ψηφίζω Λία.....Ε, μαρή γλωσσού?....Η Λία είναι?....Πες μας γιατί θα σκάσω!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

:lol::lol: κοίτα να δεις.. ρίχνεις το δόλωμα και τα ψαράκια μαζεύονται το ένα πίσω από το άλλο.... :tongue::tongue:

λοιπόν εντάξει δεν θα σας σκάσω άλλο γιατί δεν γουστάρω να φάω και ξύλο στην τελική :mrgreen::mrgreen:

έγγυος είναι.................................... αααα με φωνάζουν για δουλειά!!!!! :tongue::tongue:

πλάκα κάνω :tongue:

το yulungaki μας κορίτσια!!! είναι στον πέμπτο μήνα το κορίτσι μας. Λεπτομέρειες από την ίδια που είχε μπει κάποια στιγμή και μας βρήκε σε νεκρή περίοδο.

Δεν άξιζε την αναμονή???????? :D:D

U6Vip2.png

Νενουκο, θα σε μαλωσω...να λεγα οτι δεν με ξερεις,οκ...

Μαρη θα γκαστρωθει η κουνελα και δεν θα βουηξει η Αθηνα???Σαν την τρελλη θα βγω και θα τρεχω στους δρομους...

ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΔΙΔΥΜΑ ΕΧΕΙ!!! ;););););)

:shock::shock: :shock: Yulungaki αυτο δεν μου το είπες? έτσι είναι?

U6Vip2.png

επισης γλωσσου μου εχω παραπονα απο εσενα!!!!διαρκως με ξεχνας και δεν μου απαντας ποτε!!!κλαψ κλαψ κλαψ!!!!

θ αρχισω να πιστευω οτι δεν μ αγαπας.....

μαρή πλάκα με κάνεις? εγώ δεν σε αγαπώ? αν δε σε αγαπώ εγώ μαρή ποιά σε αγαπάει? :shock::shock:

U6Vip2.png

αληθεια το yulungaki ειναι????μπράβο το κοριτσάκι μαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααας.

συγχαρητήριαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...