Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλημερα ελπιδουλα! δεν μου πεσ χθες σε ποιον μηνα εισαι??? ανετ με το καλο και εσυ!ναδ μακαρι να μη νσου ερθει και να εισαι και εσυ εγκυουλα. αντε να ξεκινησουμε παλι τισ αναμονεσ...και εμενα μου χαν λειψει ολα αυτα..αναμενα μονη μου τοσο καιρο :)

Αισίως 5 1/2 μηνών. Με έναν κορίτσαρο ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ παρακαλώ!!!! :lol:

Εμ βέβαια κα "ανάμενα μόνη μου τόσο καιρό" σου έχει λείψει κι εσένα να ακούς "της θειάς σου" :lol: :lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχ! μην του μιλάτε του παιδιού!! Καλά μαρή πώς είσαι σίγουρη οτι θα αδιαθετήσεις?

Αν θυμάμαι καλά από την ΠΑρασκευή. είχε να κάνει με το θέμα "καφέ" που συζητούσαμε. Γμτ... παω να δω στα απεσταλμένα.. λες να το έστειλα σε άλλη? Ικανή με έχω :mrgreen:

ελπιδουλααααααααααααααααα καλε εδω ειμαι .... :(

Αισίως 5 1/2 μηνών. Με έναν κορίτσαρο ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ παρακαλώ!!!! :lol:

Εμ βέβαια κα "ανάμενα μόνη μου τόσο καιρό" σου έχει λείψει κι εσένα να ακούς "της θειάς σου" :lol: :lol:

:) αχ κοριστακι?????!!! ΤΕΛΕΙΑ! θα συμπεθεριασετε με την μαχουλα...:)

εγω θα κανω διδυμα..ενα και ενα χε χε

ωχ! μην του μιλάτε του παιδιού!! Καλά μαρή πώς είσαι σίγουρη οτι θα αδιαθετήσεις?

Αν θυμάμαι καλά από την ΠΑρασκευή. είχε να κάνει με το θέμα "καφέ" που συζητούσαμε. Γμτ... παω να δω στα απεσταλμένα.. λες να το έστειλα σε άλλη? Ικανή με έχω :mrgreen:

Ναι, βρε αυτό το έχω λάβει....Πότε θα κανονίσουμε δεν ξερω :rolleyes:

Θα αδιαθετήσω. Πάει και τελείωσε.:lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Σε είδα καλέ!!!! Μην στενοχωριέσαι ΔΕΝ είσαι από τις γυναίκες που περνάνε ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ... πωωωωω σε έφτιαξα τώρα δεν σε έφτιαξα? δεν μπορείς να πεις?

Ρε συ Ναντιμορ δεν έχω απεσταλμένα... πώς γίνεται? αφού έχω στείλει και άλλα πμ και έχω λάβει απαντήσεις κιόλας....

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

αν κανονισετε κοριτσια και εγω μεσα αυτην την φορα...

Σε είδα καλέ!!!! Μην στενοχωριέσαι ΔΕΝ είσαι από τις γυναίκες που περνάνε ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ... πωωωωω σε έφτιαξα τώρα δεν σε έφτιαξα? δεν μπορείς να πεις?

Ρε συ Ναντιμορ δεν έχω απεσταλμένα... πώς γίνεται? αφού έχω στείλει και άλλα πμ και έχω λάβει απαντήσεις κιόλας....

εννοειτε χρυσο μου!!!! :) αλλα ειμαι λιγο παραπονιαρα...ξερεισ...

:) αχ κοριστακι?????!!! ΤΕΛΕΙΑ! θα συμπεθεριασετε με την μαχουλα...:)

εγω θα κανω διδυμα..ενα και ενα χε χε

Πρόσεξε..... εγώ έχω κάνει κονέ με την Λία. Αυτή είναι η συμπεθερούλα μου.. αλλά λόγω έλλειψης μας διεκδικεί και η Αθηνά και κάποια άλλη που δεν θυμάμαι ποιά είναι αυτήν την στιγμή γιατί μία μόνο γουλιά καφέ τί να σου κάνει πρωϊνιάτικα :lol:

τα δίδυμα τα δικά σου φαντάζομαι θα βοηθήσουν λίγο την κατάσταση..... :wink:

ααα ΟΚ τότε... φαντάζομαι και λόγω εορτών μάλλον θα είναι λίγο δυσκολούτσικο να συντονιστούμε.... Άδεια θα πάρεις καθόλου αυτές τις ημέρες?

ΜΑΡΗ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ?

U6Vip2.png

Πρόσεξε..... εγώ έχω κάνει κονέ με την Λία. Αυτή είναι η συμπεθερούλα μου.. αλλά λόγω έλλειψης μας διεκδικεί και η Αθηνά και κάποια άλλη που δεν θυμάμαι ποιά είναι αυτήν την στιγμή γιατί μία μόνο γουλιά καφέ τί να σου κάνει πρωϊνιάτικα :lol:

τα δίδυμα τα δικά σου φαντάζομαι θα βοηθήσουν λίγο την κατάσταση..... :wink:

ααα ΟΚ τότε... φαντάζομαι και λόγω εορτών μάλλον θα είναι λίγο δυσκολούτσικο να συντονιστούμε.... Άδεια θα πάρεις καθόλου αυτές τις ημέρες?

ΜΑΡΗ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ?

Εννοείται πως θα πάρω άδεια!!!!:lol::lol:...Πάμε την Κυριακή το πρωί?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Κατά τις 11 βρε όργιο!!!!

Yulungaki τι λες κι εσύ?

αν καταλαβα λετε για συναντηση την κυριακη? υπαρχει μεγαλη περιπτωση να παμε για σκι το σκ ..αλλα αν δεν παμε εγω θα ερθω οπωσδηποτε. θα σας στειλω το τηλεφωνο σε πμ???

Γλωσσουδες μου μπηκα για ενα γρηγορο Καλημερα γιατι σε λιγο φευγω,

Ε ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ,

τι κανετε?

συμπεθερουλα ο γαμπρος σου ειναι μια χαρα, εφτασε τα 900 γρ και εχει κατι................μα κατι!

τι αλλο ρε παιδια, η Μαχη γεννησε?

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

αν καταλαβα λετε για συναντηση την κυριακη? υπαρχει μεγαλη περιπτωση να παμε για σκι το σκ ..αλλα αν δεν παμε εγω θα ερθω οπωσδηποτε. θα σας στειλω το τηλεφωνο σε πμ???

Καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:shock::shock::shock::shock:

φτουουουουουουουουυουου σας!!!!!!!

θα πατε και στα μαγαζια που θα ειναι ανοιχτα??????:-(:-(

φτουουουουουουουουυουουουουου σας και παλι!!!!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κατά τις 11 βρε όργιο!!!!

Yulungaki τι λες κι εσύ?

έχω κανονίσει για ψώνια χριστουγεννιάτικου τραπεζιού το Σάββατο.. οπότε λογικά η Κυριακή είναι ΟΚ. 99,0% είμαι εντάξει (αφήνω 0,01% για τυχόν Κυριακάτικη γκρίνια από το έταιρο ήμισυ - που δεν το νομίζω όμως)

Και επίσης "ΟΡΓΙΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΚΡΕΜΕΣΑΙ!!!! " :lol: :lol: :lol:

ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΕΙΛΤΟ... .θα το βγάλουμε στην φόρα εμείς μετά :lol: :lol: :lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...