Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Μαρή Ελίνα?? τόσο βαριόσουν εσύ που άρχισες να γεμίζεις το φορουμ με νέα θέματα έτσι για να σε κυνηγάμε??? :)))

τσούπρες τα νέα μου έχουν ως εξής :

1) τα έχω ψιλοβρει μπαστούνια με το θέμα δουλειά σπίτι. παρόλο που κάθομαι και Τετάρτη έχω να πώ οτι κουράζομαι πολύ περισσότερο στο σπίτι απ' ό,τι στο γραφείο. Αισθάνομαι οτι δεν σχολάω ποτέ! έρχεται το ριμαδοΣΚ κι εγώ σαν καλοκουρδισμένο ρομποτάκι δεν βρίσκω ούτε 1 ώρα χρόνο έτσι για τον εαυτό μου ρε παιδάκι μου να πώ οτι έκατσα σαν άνθρωπος να πιώ έναν καφέ να πώ 5 κουβέντες με τον άντρα μου. έχω αρχίσει και γκρινιάζω πολύ και λέω συνεχώς οτι ελπίζω να καλυτερεύσει αυτό το πράγμα γιατί με βλέπω με κατάθλιψη λείαν συντόμως! όσο για μένα θα γελάσετε πολύ καθότι ό,τι φαίνεται είναι στην πένα. μαλλία στην πένα (θέλει λίγο κούρεμα προσπαθώ να βρω τον χρόνο) νύχι στην πένα (Νενος σε έπαιρνα καλή μου να έρθεις να μου φτιάξεις τα νυχάκια μου αλλά δεν απάντησες ποτέ ούτε με πήρες) ντύσιμο στην πένα. Μέχρι εκεί γιατί κάτι άλλες περιοχές έχουν να τύχουν περιποίησης από αρχές Νοεμβρίου που πήγα στον γυναικολόγο.... αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει μέσα θα πέσετε....

U6Vip2.png

2) θα γίνω νουνά!!!!!!!! θα βαφτίσω την μικρή της κοπέλας που δουλεύουμε μαζί 14 χρόνια τώρα και είμαστε και φίλες. θα είμαι νονά μαζί με έναν φίλο του άντρα της. πάνω σε αυτό επειδή η σχέση μου με την νονά της μικρής είναι πολύ φρι και λαιτ θα ήθελα να σας ρωτήσω... η νονά κάνει έξτρα δώρο στο μικρό πέρα από τα σέα και τα μέα της βάπτισης? οφείλει να στολίσει την εκκλησία? για ανοίχτε μου λίγο τα μάτια

3) μου τράκαραν το αυτοκίνητο και εδώ και μια εβδομάδα τρέχω με τις ασφαλιστικές για να πάω επιτέλους να το φτιάξω. Πολύ γέλιο η φάση! η τύπισσα βγήκε στο αντίθετο με χίλια για να προσπεράσει την ουρά που είχε σχηματίσει το απορρηματοφόρο του Δήμου. α καλό ε? φυσικά ερχόταν κάποιος από το αντίθετο και αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει όπου μαντέψτε πάνω σε ποιάν έπεσε? το βρήκατε? λουκουμάκι στο κορίτσι που το βρήκε!!!

U6Vip2.png

Μαρή Ελίνα?? τόσο βαριόσουν εσύ που άρχισες να γεμίζεις το φορουμ με νέα θέματα έτσι για να σε κυνηγάμε??? :)))

τσούπρες τα νέα μου έχουν ως εξής :

1) τα έχω ψιλοβρει μπαστούνια με το θέμα δουλειά σπίτι. παρόλο που κάθομαι και Τετάρτη έχω να πώ οτι κουράζομαι πολύ περισσότερο στο σπίτι απ' ό,τι στο γραφείο. Αισθάνομαι οτι δεν σχολάω ποτέ! έρχεται το ριμαδοΣΚ κι εγώ σαν καλοκουρδισμένο ρομποτάκι δεν βρίσκω ούτε 1 ώρα χρόνο έτσι για τον εαυτό μου ρε παιδάκι μου να πώ οτι έκατσα σαν άνθρωπος να πιώ έναν καφέ να πώ 5 κουβέντες με τον άντρα μου. έχω αρχίσει και γκρινιάζω πολύ και λέω συνεχώς οτι ελπίζω να καλυτερεύσει αυτό το πράγμα γιατί με βλέπω με κατάθλιψη λείαν συντόμως! όσο για μένα θα γελάσετε πολύ καθότι ό,τι φαίνεται είναι στην πένα. μαλλία στην πένα (θέλει λίγο κούρεμα προσπαθώ να βρω τον χρόνο) νύχι στην πένα (Νενος σε έπαιρνα καλή μου να έρθεις να μου φτιάξεις τα νυχάκια μου αλλά δεν απάντησες ποτέ ούτε με πήρες) ντύσιμο στην πένα. Μέχρι εκεί γιατί κάτι άλλες περιοχές έχουν να τύχουν περιποίησης από αρχές Νοεμβρίου που πήγα στον γυναικολόγο.... αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει μέσα θα πέσετε....

Καλημερα γλυκο μου κοριτσάκι...μην μου απελπίζεσαι...και μην σκας με τις δουλεις του σπιτιου..δεν θα πεθάνουμε κιόλας....άστο και λιγο ακατάστατο ποιος θα το δει??? αφου ετσι όπως πάει όυτε εμεις δεν προλαβαινουμε να κατσουμε καθόλου στο σπιτάκι μας....

Η μανταμιτσα μας τι κανει..μεγαλώνει???

Τωρα για την περιοχή την αλλα δεν θέλω ουτε να την φανταστω...

Φιλάκια μωρό μου και καλη υπομονή.....:D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

4) το καλύτερο το φύλαξα για το τέλος : άντρα και μικρή σπίτι με πυρετό και οι δυο τους. εγώ αντιστέκομαι ακόμα! πολύ γέλιο η μικρή με πυρετό την πιάνει λογοδιάροια και λέει λεέι λέει ... 4 τα ξημερώματα ξύπνησα από την πολυλογία της. 38.2 το φουκαριάρικο! περαστικά είναι αυτά δεν μασάμε!

τί άλλα?

αααα ναι.. έχω κι άλλο νέο. Κάποια είναι έγγυος! αυτά! χιχιχιχιχιχι

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα γλυκο μου κοριτσάκι...μην μου απελπίζεσαι...και μην σκας με τις δουλεις του σπιτιου..δεν θα πεθάνουμε κιόλας....άστο και λιγο ακατάστατο ποιος θα το δει??? αφου ετσι όπως πάει όυτε εμεις δεν προλαβαινουμε να κατσουμε καθόλου στο σπιτάκι μας....

Η μανταμιτσα μας τι κανει..μεγαλώνει???

Τωρα για την περιοχή την αλλα δεν θέλω ουτε να την φανταστω...

Φιλάκια μωρό μου και καλη υπομονή.....:D:D:D

Καλημέρα! :D

ναι ναι άσε μην φαντάζεσαι εσύ γιατί έτσι και διαβάσει το μπεμπέ την σκέψη σου θα τρομάξει :lol::lol:

όσο για το σπίτι - οι εποχές που έμπαινες και ήταν όλα αστραφτερά τελείωσε. όταν λέω δουλειές εννοώ τα βασικά : φαγητό να φάμε, ρούχα να φορέσουμε, καθαρή τουαλέτα να κατουρήσουμε. ούτε ξεσκόνισμα ούτε τα τζάμια ούτε τίποτα.. το πιστεύεις οτι έχω κατάντήσει να βάζω σκούπα 1 κάθε 15 μέρες? ποιός? εγώ!!!!! :?

Αυτά να τα βλέπεις κοτοπουλάκι μου και να προετοιμάζεις τον εαυτό σου για ακαταστασία στο σπίτι γιατί θέλει και λίγο χρόνο να το χωνέψουμε εμείς οι νοικοκυράδες!!! ;)

U6Vip2.png

Καλημέρα! :D

ναι ναι άσε μην φαντάζεσαι εσύ γιατί έτσι και διαβάσει το μπεμπέ την σκέψη σου θα τρομάξει :lol::lol:

όσο για το σπίτι - οι εποχές που έμπαινες και ήταν όλα αστραφτερά τελείωσε. όταν λέω δουλειές εννοώ τα βασικά : φαγητό να φάμε, ρούχα να φορέσουμε, καθαρή τουαλέτα να κατουρήσουμε. ούτε ξεσκόνισμα ούτε τα τζάμια ούτε τίποτα.. το πιστεύεις οτι έχω κατάντήσει να βάζω σκούπα 1 κάθε 15 μέρες? ποιός? εγώ!!!!! :?

Αυτά να τα βλέπεις κοτοπουλάκι μου και να προετοιμάζεις τον εαυτό σου για ακαταστασία στο σπίτι γιατί θέλει και λίγο χρόνο να το χωνέψουμε εμείς οι νοικοκυράδες!!! ;)

Αχ βρε κοριτσακι μου τι τραβας και εσυ η δολια μανα...:tongue::tongue::tongue:

καλα γελεσα πολυ μρε την μικρη ..αληθεια μιλαει το βράδυ....βρε το κακομοιρο το φατσούλι μου.....

Για πες ποια ειναι εγκυος?????

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αχ βρε κοριτσακι μου τι τραβας και εσυ η δολια μανα...:tongue::tongue::tongue:

καλα γελεσα πολυ μρε την μικρη ..αληθεια μιλαει το βράδυ....βρε το κακομοιρο το φατσούλι μου.....

Για πες ποια ειναι εγκυος?????

ναι πολύ κουβεντολόι σου λέω .. τα πε όλα ποτ πουρι!!! :lol::lol:

σας άναψα φυτιλιά με την εγκυμοσύνη??? πωπω είμαι πολύ κακιά! :rolleyes: θα το πώ θα το πώ λίγο αργότερα μπας και προλάβει να το πει η ίδια εντάτσει???? αλλά θα χαρείτε πολύ γιατί την ξέρουμε όλες και την συμπαθούμε τα μάλα

U6Vip2.png

ναι πολύ κουβεντολόι σου λέω .. τα πε όλα ποτ πουρι!!! :lol::lol:

σας άναψα φυτιλιά με την εγκυμοσύνη??? πωπω είμαι πολύ κακιά! :rolleyes: θα το πώ θα το πώ λίγο αργότερα μπας και προλάβει να το πει η ίδια εντάτσει???? αλλά θα χαρείτε πολύ γιατί την ξέρουμε όλες και την συμπαθούμε τα μάλα

καλα μιλαμε..θα σε δειρω..μου αναψες φωτιες εγκυο γυναικα...

λοιπον βοηθα λιγο..ειναι απο αυτο το θεμα η απο το αλλα το δικο μας? η δεν μπαινει καθόλου???

λεγε τωρα λέμε....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλα μιλαμε..θα σε δειρω..μου αναψες φωτιες εγκυο γυναικα...

λοιπον βοηθα λιγο..ειναι απο αυτο το θεμα η απο το αλλα το δικο μας? η δεν μπαινει καθόλου???

λεγε τωρα λέμε....

αχ αχ πολύ θα ήθελα να σου πώ αλλά να μωρέ μου ήρθε δουλίτσα και πρέπει να φύγω... :tongue: :tongue:

(μου φαίνεται δεν θα το γλυτώσω το ξύλο!!!)

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...