Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

τι να ζηλεψω μαρηηηηηηηηηηηη το ντουζ???με τιποτα!!!:tongue:
λες τελικα αθηνουλα αυτο να την κραταει σε φορμα?εχει αρχισει να με προβληματιζει η περιπτωση της!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε τρελοκοριτσο ουτε που σε ρωτησα πως εγραψες.τι γαιδουρα που ειμαι.ειχα τα δικα μου και ενω το ηξερα ουτε που σκεφτικα να ρωτησω:oops::oops::oops: εμεις ευτυχως ειμαστε καλυτερα.η μπεμπα μπυ εχει ακομα διαροια αλλα τρωει και εχει παρει τα πανω της αρα ειμαι αισιοδοξη.

δεν πειραζει καλε αφου εσεις ησασταν χαλια...

χαιρομαι που γινατε γρηγορα καλα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

περαστικά στους αρρώστους!!!

καλή επιτυχία Ελενάκι.

Εγώ έχω να δηλώσω οτι είμαι στο γραφείο αυτήν την στιγμή και θέλω να κοιμηθώ πάνω στο πληκτρολόγιο. Ωραία είναι να ντύνεσαι να βάφεσαι και να λείπεις από το σπίτι αλλά πολύ κουραστικό.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

τι να ζηλεψω μαρηηηηηηηηηηηη το ντουζ???με τιποτα!!!:tongue:
λες τελικα αθηνουλα αυτο να την κραταει σε φορμα?εχει αρχισει να με προβληματιζει η περιπτωση της!!!!!!!!!

Καλέ δεν ντρέπεστε???? Τα έχετε βάλει με το καμηλοπαρδαλάκι???

Φτου σας και ξανά φτου σας:tongue::tongue:

Καμηλοπαρδαλάκι αφού δεν σε θέλουν να έρχεσαι στο δικό μας καφέ που είμαστε καλά κοριτσάκια:tongue::tongue:

Λοιπόν οι απορίες της μέλλουσας μαμάς Βανιλλίτσας συνεχίζονται:

1)Κρατήσατε βλαστοκύτταρα, κι αν ναι που?

2)Κουφό αυτό που θα ρωτήσω, μη με πλακώσετε, νομίζω η Ελίνα ως κομμώτρια ίσως ξέρει κάτι παραπάνω,,,, απογορεύονται στους ζυγούς μήνες οι τεχνικές διεργασίες στα μαλλιά???? ειδικά τον 8ο??????:shock::shock::shock:

Αυτάαααα για σήμερα, ευχαριστώ ματς μουτς;);)

"cogito,ergo sum"

εγω καλη μου δεν κρατησα βλαστοκυταρα γιατι δεν ειναι πολυ αναπτυγμενο στην ελλαδα και δεν ειναι τιποτα σιγουρο οποτε δεν το ηθελα!

οσο για το βαψιμο εγω εκανα ανταυγειες και δεν ξερω κατι τετοιο και εγω εκανα στον 8ο για να ειμαι ομορφη!!!χιχιχι.....οχι οτι δεν ειμαι αλλα λεμε τωρα..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλησπεραααααααααα,ξερω χαθηκα αλλα δεν προλαβαινω και πολλα πλεον,γυρναμε και ολη την ωρα ...

βανιλιτσα εγω δεν κρατησα βλαστοκυτταρα...και απο μια μικρη ερευνα που εκανα και μια εκπομπη που ειχα δει δεν βοηθανε παντα

crazy τι κανεις?

76IGp3.png

να σας πω και τα νεα μας...ο μπεμπουλης εφτασε 70 ποντους και 8050 κιλα..ειναι μια χαρα,εχει αρχισει και καθεται καμποση ωρα μοναχος στον ποπουδακι,αλλα οταν κουραζεται κλαιει...

αρχισε και τα μπαμπα,αλλα δεν το λεει συνειδητα...

76IGp3.png

να μαι κι εγωωωωωω!!!! βανιλακι δεν κανουμε 9 μηνες στα μαλλια μας τιποτα που να ακουμπαει δερμα.μονο ανταυγειες κανουμε κι αυτες με παραθυρο ανοιχτο.δεν υπαρχουν φυτικες βαφες ολες τα ιδια σκ@@@@@τα ειναι.η μυρωδια της βαφης ειναι επιβλαβης και δεν κανει να το μυριζεις.η βαφη απο το δερμα περναει στο αιμα και φευγει απο τα νεφρα.κανενα μπεμπακι δεν επαθε κατι απο βαφη αλλα τα παιδικα ασματα πανε κι ερχονται οπωτε γιατι να το επιβαρυνεις.αυτα.οσο για τα βλαστοκυταρρα γνωμη μου ειναι να τα φυλαξεις γιατι καλυτερα να τα εχεις και να μην τα χρειαστεις παρα να το μετανιωσεις.εξαλου πλεον υπαρχουν 2 δωρεαν τραπεζες. η steam health και η δημοσια τραπεζα.η πρωτη τα αναλαμβανει ολα μονη της η δευτερη θελει λιγο τρεξημο.τγα πα και ηρεμισα:D

Διαφημίσεις

να σας πω και τα νεα μας...ο μπεμπουλης εφτασε 70 ποντους και 8050 κιλα..ειναι μια χαρα,εχει αρχισει και καθεται καμποση ωρα μοναχος στον ποπουδακι,αλλα οταν κουραζεται κλαιει...

αρχισε και τα μπαμπα,αλλα δεν το λεει συνειδητα...

ωωωω ρε μανα μου ενας ανδρας!!!!!!!!

λοιπον επειδη μαζι σας δεν βλεπω προκοπη κανονιστε αυριο το βραδυ να ειστε ολες εδω μετα τις 9.εγω θα ειμαι εδω και θα περιμενω γιατι ετσι οπως γιναμε αν δεν κλεισουμε ραντεβου να τα πουμε αποκλειεται.να ειστε εδω το καλο που σας θελω.

θέλω να σας γράψω ένα σωρό νέα αλλά δεν έχω κουράγιο!

λίγα λογια :

Χαπάκι μια χαρά τον βρίσκω τον άντρα

Ελίνα χαίρομαι που συνήρθατε. αύριο παίζει νησί και θα στρωθώ.

Βανιλάκι δεν κράτησα βλαστοκύτταρα, μαλλιά μόνο ανταύγειες.

Μαρή Ελένη τις πιο τρελές ώρες με θυμάσαι μαρή ..

πάω για μπάνιο και να ξεραθώ. τα νέα μου άλλη μέρα

Π

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...