Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ναιναι το βεβαιωνω κι εγω.αν και προχωριμενης ηλικιας δεν εχει ουτε μια!!!!!!!!!!:tongue:

κατι θα εχει κανει δεν γινεται αφου εινια μεγαλη!!!!:tongue:

απαπαπαπαπα!ο θεος να σε φυλαει απο τετοια πεθερα.!!!για καφε θα ερθεις εμαθα εεε?

Φυσικαααααααααααααα και θα ερθω σιγα μη το εχανα!!μηπως δεν με θελεις???

αυτο λεω και εγω απαπαπαπαπα μακρια και αγαπημενες!!!:tongue:

Elinaki καλησπέρα, για πες -πες τώρα που είμαστε μοναχούλες...Το καμηλοπαρδαλάκι έχει άσπρες τρίχες???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αθηνούλα κ καμηλοπαρδαλάκι αν γίνετε συμπεθέρες τα παιδιά σας πάνε με μαθηματική ακρίβεια για διαζύγιο εξαιτίας σας..:tongue::tongue:απα πα

Οχι Βανιλλιτσα σιγα να μη την εκανα συμπεθερα αυτη τη Γλωσσου εγω εχω φιαλεξει την καλυτερη το Κρισακι μας!!:D:D

εισαι πρασινη γιατι εισαι μεσα και μου κρυβεσαι η επειδη μοιαζεις με τον gammy bear?:shock:

χαχαχαχαχαχα χορευει κιολας σαν το πρασινο πραγματακι???χαχαχαχα:tongue::tongue:

αχχχ απο που να αρχισω βανιλακι μου...εμενα με ξερεις στομα εχω και μιλια δεν εχω αλλα αυτη η ελπιδα......τι να σου λεω.βεβαια οτι πουμε μεταξυ μας να μην βγει παρα εξω αλλα μη νομιζεις.μια χοντρη κοντοστουπα κακασχημη ειναι με χαλια ματια με καθολου πρωτυπο χρωμα(πρασινο)γενικα τι να πεις.σαν κι εμενα καμια....μεταξυ μας παντα.....

Αληθεια σου λεει Βανιλλιτσα συμφωνω και εγω μαζι της αφου απορω που εμοιασε το κοριτσακι της και βγηκε τοσοοοοο ομορφο!!!:cool: Ελινα ξεχασες να πεις οτι και πολυ μεγαλο στομα που αμα σε πιασει δεν σε ξεπλενει ουτε ο ΠΗΝΕΙΟΣ!!!:tongue:

Βανιλλιτσα ολα αυτα μεταξυ μας γιατι καηκαμε κακομοιρα μου!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι είχε κολήσει και προσπαθούσα να ξαναμπώ.

καληνύχτα! καλή ξεκούραση!

κι εγώ πάλι μόνη μου! :cry:

Το ντουζ κολλησε???:tongue::tongue::-D

μαραμένο σύκο να πεις το ...... άντε τώρα!!!:lol::lol::lol:

κι άμα θες να ξέρεις εμένα η ρίζα μου είναι άβαφη από τον Οκτώβρη και δεν φεγγίζει τίποτις αμέ!!!:rolleyes:

μαρή?????? μεγάλωσε η κοράκλα σου!!!!!! πωπω ολόκληρη γυναίκα πια.. κι επίσης περαστικά σου :mrgreen: αρχίζει το μπουσούλιμα αρχίζουν και τα όργανα :mrgreen: αν ξεκινάει από τώρα με μονόζυγο εεεεερε γέλια που θα κάνουμε :-D

της θειας σου το μπουγαδοκόφυνο.. άμα πια λυσσάξατε όλες με την ηλικία μου... με ζουλεύετε γιατί είμαι η πιο νέα και η πιο φρέσκια μμμ :tongue::tongue:

εγώ δεν θα έρθω για καφέ, δουλεύω :(

όχι βανιλίτσα μου δεν έχω προς λύσσα και κασίδα μερικών μερικών εδώ μέσα :cool:

και θεός φυλάξει κοριτσάκι μου τί πράγματα είναι αυτά που λες!!! Τυχαία διάλεξα την Λία για συμπεθέρα μου νομίζεις??? :tongue::tongue:

Δεν θα ερθεις??τι κριμαααααααααααααααα!!!:tongue:

τιποτα δεν ειναι τυχαιο ουτε η μερα που διαλεξαμε!!:tongue:

ναιαιαιαιαιαιαιαιααιαιιαι πολυ φρεσκια δεν μπορω να πω τα μποτοξ να ναι καλα!!:mrgreen::mrgreen:

Τι να κανει η δολια η μανα αφου την απειλεις συνεχεια μπορει να σε αποφυγει???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

παλι το εχασα το κους κους που ριξατε ...

απ'οτι διαβασα μια χαρα εισαστε ολες...

εμεις μεγαλωνουμε και αποκτουμε ακομα περισσοτερα σκουλικακια στον ποπο μας.......

αρχισαμε και το φαγητο ,καλα τα παμε σε γενικες γραμμες (αρκει να μην νυσταζουμε)αν και καθε φορα κανω ενα ρεμιξ παιδικων τραγουδιων

την τεταρτη θα παμε παιδιατρο οποτε θα εχω νεα για το βαρος μας και το υψος μας...

φιλακια σε ολες ,μου λειπετε πολυ και ελπιζω συντομα να καταφερουμε να τα πουμε

76IGp3.png

σημερα που μπηκα εγω δεν ειναι καμμια μεσα?κλαψ!!!

τι κανετε?εγω εχω αγχος γιατι δινω την δευτερα και δεν θ αντεξω κι αλλη αποτυχια!!!γκρρρρρ....

κατα τ αλλα μια χαρουλα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

αχχχ απο που να αρχισω βανιλακι μου...εμενα με ξερεις στομα εχω και μιλια δεν εχω αλλα αυτη η ελπιδα......τι να σου λεω.βεβαια οτι πουμε μεταξυ μας να μην βγει παρα εξω αλλα μη νομιζεις.μια χοντρη κοντοστουπα κακασχημη ειναι με χαλια ματια με καθολου πρωτυπο χρωμα(πρασινο)γενικα τι να πεις.σαν κι εμενα καμια....μεταξυ μας παντα.....

:mad::-x τα μάτια μου κυρά μου δεν είναι πράσινα :tongue:

αποχωρω με το κεφαλι ψηλα............αφου δεν ερχετε καμια.:cry:να ξερεις ελπιδα απο σενα δεν το περιμενα.εγω παντα λεω για σενα τα καλυτερα κι εσυ λειπεις.

μαρή το είδα το μήνυμα που μου έστειλες αλλά αλήθεια δεν ήμουν μέσα!!!!

U6Vip2.png

κατι θα εχει κανει δεν γινεται αφου εινια μεγαλη!!!!:tongue: μπορείς να συνεχίσεις να ζηλεύεις εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα!!!!!!!:cool:

Φυσικαααααααααααααα και θα ερθω σιγα μη το εχανα!!μηπως δεν με θελεις???

αυτο λεω και εγω απαπαπαπαπα μακρια και αγαπημενες!!!:tongue: είσαι μια σκ@τούλα!!! :lol::lol:

Οχι Βανιλλιτσα σιγα να μη την εκανα συμπεθερα αυτη τη Γλωσσου εγω εχω φιαλεξει την καλυτερη το Κρισακι μας!!:D:D Λία και πάλι Λία και επίσης δαγκωτό Λία!!!!!!! :tongue:

χαχαχαχαχαχα χορευει κιολας σαν το πρασινο πραγματακι???χαχαχαχα:tongue::tongue: :lol::lol::lol: πρέπει να με δεις. τελικά ειμαι πολύ χαρισματική!!! :lol:

Αληθεια σου λεει Βανιλλιτσα συμφωνω και εγω μαζι της αφου απορω που εμοιασε το κοριτσακι της και βγηκε τοσοοοοο ομορφο!!!:cool: Ελινα ξεχασες να πεις οτι και πολυ μεγαλο στομα που αμα σε πιασει δεν σε ξεπλενει ουτε ο ΠΗΝΕΙΟΣ!!!:tongue:

Βανιλλιτσα ολα αυτα μεταξυ μας γιατι καηκαμε κακομοιρα μου!! Ποιό στόμα μαρή που το φουκαριάρικο στόμα έχω και μιλιά δεν έχω....... μήπως με μπερδεύεις με κάποια άλλη? πχ τον εαυτό σου???? :tongue::tongue:

Να δώ τί θα μου σούρεις τώρα!!!! :lol:

U6Vip2.png

Το ντουζ κολλησε???:tongue::tongue::-D

Δεν θα ερθεις??τι κριμαααααααααααααααα!!!:tongue:

τιποτα δεν ειναι τυχαιο ουτε η μερα που διαλεξαμε!!:tongue:

ναιαιαιαιαιαιαιαιααιαιιαι πολυ φρεσκια δεν μπορω να πω τα μποτοξ να ναι καλα!!:mrgreen::mrgreen:

Τι να κανει η δολια η μανα αφου την απειλεις συνεχεια μπορει να σε αποφυγει???

το ντουζ δεν κολλάει ποτέ! Δουλεύει πάντα μια χαρά :lol: :lol: :lol: :lol:

εσύ παρόλα αυτά μπορείς να συνεχίσεις να ζηλεύεις.. σου είπα δεν μασάω :rolleyes::tongue:

U6Vip2.png

παλι το εχασα το κους κους που ριξατε ...

απ'οτι διαβασα μια χαρα εισαστε ολες...

εμεις μεγαλωνουμε και αποκτουμε ακομα περισσοτερα σκουλικακια στον ποπο μας.......

αρχισαμε και το φαγητο ,καλα τα παμε σε γενικες γραμμες (αρκει να μην νυσταζουμε)αν και καθε φορα κανω ενα ρεμιξ παιδικων τραγουδιων

την τεταρτη θα παμε παιδιατρο οποτε θα εχω νεα για το βαρος μας και το υψος μας...

φιλακια σε ολες ,μου λειπετε πολυ και ελπιζω συντομα να καταφερουμε να τα πουμε

αχ Χαπάκι μου μεγάλωσε το αντράκι σου!!!!!! σκουλικάκια ε? και πού να πάρει δρόμο να δεις. μάζευε κουράγια δόλια μάνα! :lol:

τι κανετε?εγω εχω αγχος γιατι δινω την δευτερα και δεν θ αντεξω κι αλλη αποτυχια!!!γκρρρρρ....

Γράψε μας μαρή πώς τα πήγες!!!

U6Vip2.png

Αντε βρε κοριτσακι τι εγινε πως εγραψες????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

το ντουζ δεν κολλάει ποτέ! Δουλεύει πάντα μια χαρά :lol: :lol: :lol: :lol:

εσύ παρόλα αυτά μπορείς να συνεχίσεις να ζηλεύεις.. σου είπα δεν μασάω :rolleyes::tongue:

τι να ζηλεψω μαρηηηηηηηηηηηη το ντουζ???με τιποτα!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τι να ζηλεψω μαρηηηηηηηηηηηη το ντουζ???με τιποτα!!!:tongue:

:-D:grin: πώς είχα την εντύπωση οτι μιλούσαμε για μποτοξ? όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια μου φαίνεται.. :lol::lol::lol:

U6Vip2.png

ομορφες τι κανετε?μια κουβεντα θα σας πω.γαστρεντερητιδα:cry: η μπεμπα ειναι πολυ καλυτερα σε σχεση με εμας.αν δεν χασω κιλα και με αυτο που περναω δεν θα χασω ποτε.εχω και πυρετο και εμετους και απ ολα.ευτυχως που εχουμε δυο μπανια.....εχω να βγω απο το σπιτι 2 μερες. καλο μηνα σε ολες.

Γράψε μας μαρή πώς τα πήγες!!!

Αντε βρε κοριτσακι τι εγινε πως εγραψες????

να μαι!!!σημερα ηρθα βρε...εγραψα αρκετα καλα με αντιγραφη βεβαια αλλα δεν εχει σημασια!!!!την βρηκα και της μιλησα κιολας και ελπιζω οτι θα το περασω γιατι αλλιως μαυρο φιδι που την εφαγε!!!χιχιχι...:tongue::tongue::tongue:

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ρε τρελοκοριτσο ουτε που σε ρωτησα πως εγραψες.τι γαιδουρα που ειμαι.ειχα τα δικα μου και ενω το ηξερα ουτε που σκεφτικα να ρωτησω:oops::oops::oops: εμεις ευτυχως ειμαστε καλυτερα.η μπεμπα μπυ εχει ακομα διαροια αλλα τρωει και εχει παρει τα πανω της αρα ειμαι αισιοδοξη.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...