Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μια χαρα ειναι η κορακλα σου...μπραβο!και νεο δοντι εμεις τιποτα ακομα αν και ειναι καπως τις τελευταιες ημερες εννοω εχει κοψει το φαγητο του...

και εμενα τα ιδια κανει με την πιπιλα αστα δραμα!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρα ειναι η κορακλα σου...μπραβο!και νεο δοντι εμεις τιποτα ακομα αν και ειναι καπως τις τελευταιες ημερες εννοω εχει κοψει το φαγητο του...

και εμενα τα ιδια κανει με την πιπιλα αστα δραμα!

αν το πιπίλιμα και η ανορεξία συνοδεύονται και με γκρίνια.. τότε σίγουρα όπου να ναι σκάει μύτη!!!!!!!!

κι όσο δεν την θέλω την πιπίλα ρε γμτ. με το δάχτυλο έχω το μεγαλύτερο θέμα. πετάει την πιπίλα να βάλει το δάχτυλο :?

μια χαρα αν εξαιρεσεις λιγο συναχι που εχει....εγω διαβαζω γιατι την δευτερα δινω και το σαββατο εχω την γιορτη οποτε τρεχω κλασσικα!!!

ε καλά όντως κλασικά εικονογραφημένα! το λίγο συνάχι είναι οκ κυκλοφορεί ίωση με τριήμερο πυρετό.. ααααααααααααα λες γι αυτό να μην τρώει? να βουλώνει η μύτη του και να μην μπορεί να φάει?

U6Vip2.png

στο μπανιο πηγες?

παω για υπνο ειμαι κομματια!!!φιλακιαααααααααααα

όχι είχε κολήσει και προσπαθούσα να ξαναμπώ.

καληνύχτα! καλή ξεκούραση!

κι εγώ πάλι μόνη μου! :cry:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

λεπόν....

εκτός από τα δύο πάνω δόντια που βλέπαμε εμείς έχει και 5ο δόντι κάτω αριστερά!!!!!!!! είχα ρίξει την προσοχή μου πάνω και δεν το είδα αυτό πότε έσκασε μύτη

είμαστε 76cm και ζυγίζουμε 8.370

σε γενικές γραμμές είμαστε σε άριστη κατάσταση και διατροφή προσθέτουμε ψάρι και αβγό και μου είπε να της δίνω να δοκιμάζει και από τα δικά μας φαγητά ώστε μέχρι να κλείσει χρόνο να είναι έτοιμη να τρώει από την δική μας κατσαρόλα.

τον ρώτησα πότε να κόψουμε την πιπίλα και μου είπε όσο βάζει το δάχτυλο στο στόμα να μην της κόψω την πιπίλα (σας το χω πει αυτό δεν θυμάμαι, πέφτει πολύ πιπίλιμα το δάχτυλο ρε γμτ) κι ας φτάσει 2 χρονών.

αυτά!!!!!

πωωωωωωωωωωωωωωωωπω μια κοπελαρα!!φτου φτου!!

5 δοντακιααα???μπραβο σας ετοιμο το κοριτσι για μπριτζολες οπως λεει και η φιλη μας PENIBA!!

αυτο με το δαχτυλο οτι χειροτερο πηγε να το κανει και ο δικος μου αλλα το ξεχασε και ευτυχως την πιπιλα την φτυνει δεν την θελει ιδιαιτερα!!!

να υποθέσω οτι φυσικά δεν αναφέρεσαι σε μένα ε??? :rolleyes::rolleyes:

εγώ δεν έχω καν άσπρες τρίχες στην κεφαλή μου, ρώτα και την Ελίνα άμα θες :tongue::tongue:

Φυσικα και αναφερομαι σε εσενα εσυ λυσσαξες να χωρισεις το γιοκα μου απο την πανεμορφη νυφουλα μου!!!στους 2 τριτος δεν χωραει ασε που θα εισαι σαν μαραμενο συκο!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue:

οσο για τις ασπρες τριχες σκασιλας μας ουτε κι εγω εχω!!!!:cool::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

χαιρετε!!!!!κι εμεις καναμε εμβολιο.ειναι 73 ποντους 9450 και σκαει απο υγεια.κατα τα αλλα εχθες την αφησα στη μαμα μου και βγηκαμε με τον ανδρα μου.ειμασταν καλεσμενοι σε ενα ξενοδοχειο για το καπι το πιτα και μετα πηγαμε για ποτακι.και εννοειτε οτι το πρωι ΑΡΑΞΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ.!!!!!μου την εφερε η μαμα μου κατα τις 11 και εκανε σαν τρελλη που με ειδε.!κατα τα αλλα αμα την βοηθησω στεκεται ορθια αρκει να πιανετε μενει καθηστη οταν την βαλω και ειμαστε στο τσακ για μπουσουλιμα.σημερα μαζεψα και τις κουρτινες με κορδελα ψηλα γιατι μαντεψτε ποιος εκανε μονοζυγο................

να υποθέσω οτι φυσικά δεν αναφέρεσαι σε μένα ε??? :rolleyes::rolleyes:

εγώ δεν έχω καν άσπρες τρίχες στην κεφαλή μου, ρώτα και την Ελίνα άμα θες :tongue::tongue:

ναιναι το βεβαιωνω κι εγω.αν και προχωριμενης ηλικιας δεν εχει ουτε μια!!!!!!!!!!:tongue:

Φυσικα και αναφερομαι σε εσενα εσυ λυσσαξες να χωρισεις το γιοκα μου απο την πανεμορφη νυφουλα μου!!!στους 2 τριτος δεν χωραει ασε που θα εισαι σαν μαραμενο συκο!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue:

απαπαπαπαπα!ο θεος να σε φυλαει απο τετοια πεθερα.!!!για καφε θα ερθεις εμαθα εεε?

Elinaki καλησπέρα, για πες -πες τώρα που είμαστε μοναχούλες...Το καμηλοπαρδαλάκι έχει άσπρες τρίχες???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αθηνούλα κ καμηλοπαρδαλάκι αν γίνετε συμπεθέρες τα παιδιά σας πάνε με μαθηματική ακρίβεια για διαζύγιο εξαιτίας σας..:tongue::tongue:απα πα

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

μαραμένο σύκο να πεις το ...... άντε τώρα!!!:lol::lol::lol:

κι άμα θες να ξέρεις εμένα η ρίζα μου είναι άβαφη από τον Οκτώβρη και δεν φεγγίζει τίποτις αμέ!!!:rolleyes:

χαιρετε!!!!!κι εμεις καναμε εμβολιο.ειναι 73 ποντους 9450 και σκαει απο υγεια.κατα τα αλλα εχθες την αφησα στη μαμα μου και βγηκαμε με τον ανδρα μου.ειμασταν καλεσμενοι σε ενα ξενοδοχειο για το καπι το πιτα και μετα πηγαμε για ποτακι.και εννοειτε οτι το πρωι ΑΡΑΞΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ.!!!!!μου την εφερε η μαμα μου κατα τις 11 και εκανε σαν τρελλη που με ειδε.!κατα τα αλλα αμα την βοηθησω στεκεται ορθια αρκει να πιανετε μενει καθηστη οταν την βαλω και ειμαστε στο τσακ για μπουσουλιμα.σημερα μαζεψα και τις κουρτινες με κορδελα ψηλα γιατι μαντεψτε ποιος εκανε μονοζυγο................

μαρή?????? μεγάλωσε η κοράκλα σου!!!!!! πωπω ολόκληρη γυναίκα πια.. κι επίσης περαστικά σου :mrgreen: αρχίζει το μπουσούλιμα αρχίζουν και τα όργανα :mrgreen: αν ξεκινάει από τώρα με μονόζυγο εεεεερε γέλια που θα κάνουμε :-D

ναιναι το βεβαιωνω κι εγω.αν και προχωριμενης ηλικιας δεν εχει ουτε μια!!!!!!!!!!:tongue:

της θειας σου το μπουγαδοκόφυνο.. άμα πια λυσσάξατε όλες με την ηλικία μου... με ζουλεύετε γιατί είμαι η πιο νέα και η πιο φρέσκια μμμ :tongue::tongue:

απαπαπαπαπα!ο θεος να σε φυλαει απο τετοια πεθερα.!!!για καφε θα ερθεις εμαθα εεε?

εγώ δεν θα έρθω για καφέ, δουλεύω :(

Elinaki καλησπέρα, για πες -πες τώρα που είμαστε μοναχούλες...Το καμηλοπαρδαλάκι έχει άσπρες τρίχες???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αθηνούλα κ καμηλοπαρδαλάκι αν γίνετε συμπεθέρες τα παιδιά σας πάνε με μαθηματική ακρίβεια για διαζύγιο εξαιτίας σας..:tongue::tongue:απα πα

όχι βανιλίτσα μου δεν έχω προς λύσσα και κασίδα μερικών μερικών εδώ μέσα :cool:

και θεός φυλάξει κοριτσάκι μου τί πράγματα είναι αυτά που λες!!! Τυχαία διάλεξα την Λία για συμπεθέρα μου νομίζεις??? :tongue::tongue:

U6Vip2.png

αχχχ απο που να αρχισω βανιλακι μου...εμενα με ξερεις στομα εχω και μιλια δεν εχω αλλα αυτη η ελπιδα......τι να σου λεω.βεβαια οτι πουμε μεταξυ μας να μην βγει παρα εξω αλλα μη νομιζεις.μια χοντρη κοντοστουπα κακασχημη ειναι με χαλια ματια με καθολου πρωτυπο χρωμα(πρασινο)γενικα τι να πεις.σαν κι εμενα καμια....μεταξυ μας παντα.....

αποχωρω με το κεφαλι ψηλα............αφου δεν ερχετε καμια.:cry:να ξερεις ελπιδα απο σενα δεν το περιμενα.εγω παντα λεω για σενα τα καλυτερα κι εσυ λειπεις.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...