Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Elinaki ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση;);)

Λοιπόν το θέμα του θηλασμού δεν με αφορά διότι δεν θα θηλάσω,, λυπάμαι κ δεν θέλω να χαλάσω το πλούσιο κ στητό στήθος μου...

Πλάκα κάνω:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Εγώ το φαντάζομαι όπως το περιέγραψες, θα βάζω το μπεμπάκι στο στήθος μου κι αυτό θα ρουφάει εύκολα, άνετα κ γρήγορα:rolleyes::rolleyes: Μάλλον φαντασιώνομαι εεεε????

Νομίζω ότι θα εξαρτηθεί από τις μαίες , αν αυτές μου υποδείξουν κ με βοηθήσουν ενεργά κ ουσιαστικά τις πρώτες μέρες τότε δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα... αλλά πάλι μπορεί κ να λέω βλακείες...

Θα γεννήσω τον Ιούνιο στο Ιασώ κ το μπεμπάκι μας δεν ξέρουμε τι είναι:tongue::tongue:

Στη Β' επιπέδου που κοντοζυγώνει ο σύζυγος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κρατηθεί κ θα ρωτήσει:-P:-P

Φιλάκια κ θα επανέλθω με νέες απορίες;)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φιλεναδίτσες μου όμορφες, αχ πόσο μου έχετε λείψει!!!!!!!

Τι κάνετε?...έχω καιρό να μπω και να διαβάσω νέα σας!!!!!Αλλά απ'ότι βλέπω τώρα, δόξα τω Θεό όλα καλά είναι. Χαίρομαι που βλέπω το Τζορτζάκι και επανήλθε και σ'αυτο το καφέ και πάλι, άντε με το καλό να μείνουμε όλες εγκυούλες και να επιστρέψουμε εδώ...!!Κανονίσαμε και για καφέ και σας ενημερώνω.....

Ενημερώνουμε ότι κανονίστηκε καφές για την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα. Κανονίστε σας παρακαλώ να παρευρεθείτε.

Ευχαριστώ πολύ και σας φιλώ....!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Το κιούπι είναι το γνωστό γιούπι??????????

Οχι εινια το γνωστο κιουπι!!σε αυτο που κλεινετε μια μεγαλοκοπελα και περιμενι το πιπινι να ενηλικιωθει!!!:tongue::tongue::D:D

Μανούλες καλημέρα:D:D

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας... Προχτές πήρα από ένα μαγαζί με οικολογικά προϊόντα ,, αμυγδαλέλαιο το οποίο κ βάζω,,,

Σχετικά καλό μου φαίνεται, μια φίλη μανούλα με συμβούλεψε να πασαλείφομαι το βράδυ πριν ξαπλώσω για να αποφύγω κ τις ραγάδες.... οι οποίες κακούργες λέγεται ότι είναι πιο συχνές στα ανοιχτόχρωμα δέρματα,,, άρα δεν γλιτώνω...

Λοιπόν σήμερα έχω 2 νέες απορίες

1) Η Β' επιπέδου πόση ώρα πρέπει να διαρκέσει για να είναι αξιόπιστη?

2) Πότε πρέπει να αρχίσω να παίρνω ιδέες για το δωμάτιο? γύρω στον 7?

Ευχαριστώ που όλες θα απαντήσετε με τόση αγάπη:tongue::tongue: στις χαζές απορίες μιας μέλλουσας μανούλας

Σας γλυκοφιλώ

Και εμενα μου ειχε πει αμυγδαλελαιο και μια κρεμα επισης αλλα εγω δεν το αντεχα το λαδι οποτε εμεινα στην κρεμουλα!!!να βαζεις και στο στηθος σου και στα μπουτακια σου δεν ανοιγει μονο η κοιλιτσα μας!!!

οσο για τη β επιπεδου θα συμφωνησω με την Ελινα εμενα κρατησε λιγο ητανε ξυπνιος και σε καλη θεση απλα δεν μπορεσαμε να δουμε την καρδουλα του καλα εκανα μια βολτα και ξαναγυρισα!!!αμα ειναι αγορακι ζητα να σου βγαλουν και μια φωτο τα προσοντα του εχει πολυ γελιο εγω η χαζη το ξεχασα γιατι ειχα κολλησει!!!

Επισης για το δωματιο ξεκινα να κοιτα απο τωρα να χαζευεις εχει πλακα εγω αργησα αρχες Φλεβαρη τα εκλεισα!!

Οπως ειπε και η Ελινα κανουν απο 20 μερες εως 1 μηνα και μυριζουν !!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Φιλεναδίτσες μου όμορφες, αχ πόσο μου έχετε λείψει!!!!!!!

Τι κάνετε?...έχω καιρό να μπω και να διαβάσω νέα σας!!!!!Αλλά απ'ότι βλέπω τώρα, δόξα τω Θεό όλα καλά είναι. Χαίρομαι που βλέπω το Τζορτζάκι και επανήλθε και σ'αυτο το καφέ και πάλι, άντε με το καλό να μείνουμε όλες εγκυούλες και να επιστρέψουμε εδώ...!!Κανονίσαμε και για καφέ και σας ενημερώνω.....

Ενημερώνουμε ότι κανονίστηκε καφές για την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα. Κανονίστε σας παρακαλώ να παρευρεθείτε.

Ευχαριστώ πολύ και σας φιλώ....!

[/quote

Εγω ειμαι μεσα το ειπα απο χθες περικαλω!!:tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Λοιπόν το θέμα του θηλασμού δεν με αφορά διότι δεν θα θηλάσω,, λυπάμαι κ δεν θέλω να χαλάσω το πλούσιο κ στητό στήθος μου...

Πλάκα κάνω:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Εγώ το φαντάζομαι όπως το περιέγραψες, θα βάζω το μπεμπάκι στο στήθος μου κι αυτό θα ρουφάει εύκολα, άνετα κ γρήγορα:rolleyes::rolleyes: Μάλλον φαντασιώνομαι εεεε????

Νομίζω ότι θα εξαρτηθεί από τις μαίες , αν αυτές μου υποδείξουν κ με βοηθήσουν ενεργά κ ουσιαστικά τις πρώτες μέρες τότε δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα... αλλά πάλι μπορεί κ να λέω βλακείες...

Θα γεννήσω τον Ιούνιο στο Ιασώ κ το μπεμπάκι μας δεν ξέρουμε τι είναι:tongue::tongue:

Στη Β' επιπέδου που κοντοζυγώνει ο σύζυγος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κρατηθεί κ θα ρωτήσει:-P:-P

Με τροματσες Βανιλλιτσα μου!!νομιζα οτι ελεγες αληθεια!!

Τις πρωτες μερες εινια δυσκολα μετα συνηθιζεις και εσυ αλλα και το μωρο!!!

Θα βρεις τον τροπο μονη σου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Μανούλες καλημέρα:D:D

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας... Προχτές πήρα από ένα μαγαζί με οικολογικά προϊόντα ,, αμυγδαλέλαιο το οποίο κ βάζω,,,

Σχετικά καλό μου φαίνεται, μια φίλη μανούλα με συμβούλεψε να πασαλείφομαι το βράδυ πριν ξαπλώσω για να αποφύγω κ τις ραγάδες.... οι οποίες κακούργες λέγεται ότι είναι πιο συχνές στα ανοιχτόχρωμα δέρματα,,, άρα δεν γλιτώνω...

Λοιπόν σήμερα έχω 2 νέες απορίες

1) Η Β' επιπέδου πόση ώρα πρέπει να διαρκέσει για να είναι αξιόπιστη?

2) Πότε πρέπει να αρχίσω να παίρνω ιδέες για το δωμάτιο? γύρω στον 7?

Ευχαριστώ που όλες θα απαντήσετε με τόση αγάπη:tongue::tongue: στις χαζές απορίες μιας μέλλουσας μανούλας

Σας γλυκοφιλώ

για την β' επιπέδου δεν έχω κάτι να προσθέσω. όσο για το δωμάτιο να αρχίσεις να παίρνεις ιδέες όποτε θέλεις εσύ. αυτή είναι η σωστότερη απάντηση ................ δεν φαντάζομαι να θέλει καμμιά να την αντικρούσει ε? :evil: όχι για πείτε μου θέλει καμμιά????:mad::mad::mad::mad: :tongue::tongue::tongue:

Το κιούπι είναι το γνωστό γιούπι??????????

ναι.. μην χάσεις!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

U6Vip2.png

Βανιλάκι μου προσωπικά πιστεύω οτι όσο πιο χαλαρά το έχεις στο μυαλό σου και το θεωρείς ό,τι πιο φυσιολογικό και εύκολο (δηλαδή οι ιθαγενείς στην Αφρική έχουν την μαία από πάνω τους????) τόσο πιο εύκολα θα θηλάσει και το μωράκι σου.. άσε το άγχος και την δυσκολία για αργότερα που θα έχεις ψοφήσει από την κούραση :? κατά την γνώμη μου εκεί είναι τα δύσκολα.

U6Vip2.png

Οχι εινια το γνωστο κιουπι!!σε αυτο που κλεινετε μια μεγαλοκοπελα και περιμενι το πιπινι να ενηλικιωθει!!!:tongue::tongue::D:D

να υποθέσω οτι φυσικά δεν αναφέρεσαι σε μένα ε??? :rolleyes::rolleyes:

εγώ δεν έχω καν άσπρες τρίχες στην κεφαλή μου, ρώτα και την Ελίνα άμα θες :tongue::tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

λεπόν....

εκτός από τα δύο πάνω δόντια που βλέπαμε εμείς έχει και 5ο δόντι κάτω αριστερά!!!!!!!! είχα ρίξει την προσοχή μου πάνω και δεν το είδα αυτό πότε έσκασε μύτη

είμαστε 76cm και ζυγίζουμε 8.370

σε γενικές γραμμές είμαστε σε άριστη κατάσταση και διατροφή προσθέτουμε ψάρι και αβγό και μου είπε να της δίνω να δοκιμάζει και από τα δικά μας φαγητά ώστε μέχρι να κλείσει χρόνο να είναι έτοιμη να τρώει από την δική μας κατσαρόλα.

τον ρώτησα πότε να κόψουμε την πιπίλα και μου είπε όσο βάζει το δάχτυλο στο στόμα να μην της κόψω την πιπίλα (σας το χω πει αυτό δεν θυμάμαι, πέφτει πολύ πιπίλιμα το δάχτυλο ρε γμτ) κι ας φτάσει 2 χρονών.

αυτά!!!!!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...