Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Αθηνά πήγατε γιατρό? γράψε κανα νέο για τον παίδαρο ντε!!!!

Ναι πηγαμεεεεεε!!!

Λοιπον ειμαστε 76cm και 8,300 βαρος!!εινια μια χαρα δεν εκλαψε καθολου στο εμβολιο και εκανε πολλες αγαπες στο γιατρο!!!

Μολις γινει 11 μηνων ξεκιναμε ψαρακι και τρωμς και το ασπραδι στο αυγο!!!

Να δουμε πως θα το φαει που μολις το δει τραβιεται πισω!!!

Δοντακια δεν βγαλαμε ακομη και εφαγε την πρωτη του τουμπα απο το κρεβατι μου!!!

Σοκαριστηκα και δεν μπορουσα να συνελθω ολη μερα!!!!:(:(

ευτυχως ειναι μια χαρα περισσοτερο τρομαξε!!!

Αυτα τα νεα του σ/κ μας!!!

καλη εβδομαδα κοριτσακι!!!

Φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βανιλιτσα μου θα συμφωνησω με τα υπολοιπα κοριτσακια...

οσο για τη φαγουρα θα σου προτινω την φισαν μαμα την παιρνεις απο το φαρμακειο και ειναι πολυ καλη εχει και για τις θηλες ,εγω ειχα κι εκει εντονη φαγουρα...

αθηνουλα μια χαρα ο παιδαρος,τελικα ο δικος μου ειναι γουβαρελακι???ειναι πολυ κοντα στα κιλακια τους

76IGp3.png

Ναι πηγαμεεεεεε!!!

Λοιπον ειμαστε 76cm και 8,300 βαρος!!εινια μια χαρα δεν εκλαψε καθολου στο εμβολιο και εκανε πολλες αγαπες στο γιατρο!!!

Μολις γινει 11 μηνων ξεκιναμε ψαρακι και τρωμς και το ασπραδι στο αυγο!!!

Να δουμε πως θα το φαει που μολις το δει τραβιεται πισω!!!

Δοντακια δεν βγαλαμε ακομη και εφαγε την πρωτη του τουμπα απο το κρεβατι μου!!!

Σοκαριστηκα και δεν μπορουσα να συνελθω ολη μερα!!!!:(:(

ευτυχως ειναι μια χαρα περισσοτερο τρομαξε!!!

Αυτα τα νεα του σ/κ μας!!!

καλη εβδομαδα κοριτσακι!!!

Φιλακια

:D :D :D πώς θα γίνει όσο μεγαλώνει αυτός να μικραίνω εγώ μπας και τον συναντήσω πουθενά????? :tongue::tongue:

Το αυγό ακόμα δεν ε? λογικά θα μας αλλάξει κι εμάς διατροφή τώρα.

Μαρή πώς σου έπεσε? αλλά τί ρωτάω αφού μαμούνια έχουν στον πισινό τους!!!! Μην ανησυχείς η πρώτη φορά είναι το σοκ στην πορεία συνηθίζεις. Η δικιά μου δεν έχει πέσει από πουθενά αλλά η κουτουλιά πάει σύννεφο!

Για να δούμε την δικιά μου.. την Τετάρτη έχουμε γιατρό άνευ εμβολίου. Την περασμένη φορά τα σπασε!!! για να δούμε τώρα!

οσο για τη φαγουρα θα σου προτινω την φισαν μαμα την παιρνεις απο το φαρμακειο και ειναι πολυ καλη εχει και για τις θηλες ,εγω ειχα κι εκει εντονη φαγουρα...

αθηνουλα μια χαρα ο παιδαρος,τελικα ο δικος μου ειναι γουβαρελακι???ειναι πολυ κοντα στα κιλακια τους

Χαπάκι τί κάνεις? χρόνια και ζαμάνια!! Ξεκινήσατε να τρώτε? για πες κανα νέο!

U6Vip2.png

Γεια σας και απο μενα κοριτσουδάκια μου..τι κάνετε?...Εγω ειμαι καλητερα εδω και 3 μερουλες ..μου μειωθηκαν οι εμετοι απλα οτι τρωω μου καθετε σαν πετρες...

Εγω απο τις ενεσεις δεν εχω κανει ακομα σγρουμπουλακια αλλα ειμαι όλ τρυπουλες και καμια μελανιτσα...εγω κανω τις κλεξαν...αν και την Τεταρτη πάω στην αιματολόγο να δουμε αν θα συνεχισω...η κοιλιτσα μου εχει ξεραθει και εμενα και πρεπει να παρω κρεμουλα και για να μαλακωσει και για τις ραγάδες....

εγω το μωρακι δεν το εχω καταλαβει ακομα αλλα ειναι νωρις ε?

φιλακια γλυκες

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα κοριτσουδάκια μου..τι κάνετε?...Εγω ειμαι καλητερα εδω και 3 μερουλες ..μου μειωθηκαν οι εμετοι απλα οτι τρωω μου καθετε σαν πετρες...

Εγω απο τις ενεσεις δεν εχω κανει ακομα σγρουμπουλακια αλλα ειμαι όλ τρυπουλες και καμια μελανιτσα...εγω κανω τις κλεξαν...αν και την Τεταρτη πάω στην αιματολόγο να δουμε αν θα συνεχισω...η κοιλιτσα μου εχει ξεραθει και εμενα και πρεπει να παρω κρεμουλα και για να μαλακωσει και για τις ραγάδες....

φιλακια γλυκες

πομόνεψε πιτσιρίκα μου και θα κουραστείς να το ακούς.. θα φτάσεις σε σημείο να λες.. "έλα αγάπη μου άσε την μανούλα να κοιμηθεί λιγάκι" :D

U6Vip2.png

:D :D :D πώς θα γίνει όσο μεγαλώνει αυτός να μικραίνω εγώ μπας και τον συναντήσω πουθενά????? :tongue::tongue:

Το αυγό ακόμα δεν ε? λογικά θα μας αλλάξει κι εμάς διατροφή τώρα.

Μαρή πώς σου έπεσε? αλλά τί ρωτάω αφού μαμούνια έχουν στον πισινό τους!!!! Μην ανησυχείς η πρώτη φορά είναι το σοκ στην πορεία συνηθίζεις. Η δικιά μου δεν έχει πέσει από πουθενά αλλά η κουτουλιά πάει σύννεφο!

Για να δούμε την δικιά μου.. την Τετάρτη έχουμε γιατρό άνευ εμβολίου. Την περασμένη φορά τα σπασε!!! για να δούμε τώρα!

Χαπάκι τί κάνεις? χρόνια και ζαμάνια!! Ξεκινήσατε να τρώτε? για πες κανα νέο!

:D:D:D:D να μπεις σε κιουπι!!!!χαχαχαχαχααχα

Ακομη δεν μπορω να το χωνεψω νιωθω αχρηστη και νευριασμενη με τον εαυτο μου!!!:mad::mad:

Ξυπνησε ο κακομοιρης ξημερωματα εγω πτωμα ολη μερα ορθια παιχνιδι και αγκαλιες με τον μικρο ξερεις πως ειναι!!

Τον ξαπλωσα στην κουνια του του εδωσα πιπιλα αυτος τιποτα ορθιος οποτε τον πηρα αγκαλια τον εβαλα αναμεσα μας και ενω καθε φορα δεν κοιμαμαι μεχρι να κοιμηθει για να τον ξαναπαω στην κουνια του εεε τοτε κοιμηθηκα η κακουργα και αυτος ενω ειχε κοιμηθει ακομη δεν καταλαβα πως ξεσκεπαστηκε ξαπλωσε πανω στο παπλωμα γλιστρησε μεσα απο το χερι μου που του κραταγα το δικο του και ξαφνικα ακουσα ενα κτουκ και κλαμμα!!!:shock::mad::mad:

Καταλαβαινεις πως ημουν μετα εκλαιγε αυτος εκλαιγα κι εγω!!

απο τοτε δεν τον ξαναπηρα!!!

Χαπακι μουουουουουου τι κανετε???γιατι γιουβαραλακι μωρε το ζουζουνι ποσο εισαστε τωρα??για πες εχουμε χαθει γμτ!!

φιλακια γλυκες

:D:D:D:D καρδουλα μου εσυ που ανησυχεις για το ζουζουνι σου!!

εγω τον ακουσα καλα 21η εβδομαδα ουσιαστικα τον ειχα ακουσει νωριτερα απλα νομιζα οτι ηταν το εντερο μου και δεν μπορουσα να το ξεχωρισω!!!

Θα συμφωνησω με την Γλωσσου μας θα ερθει η στιγμη που θα ζητας να κοιμηθει για να ησυχασεις και εσυ!!

εγω δεν εχω παραπονο ηταν ΚΥΡΙΟΣ ξυπναγε ξημερωματα και ετσι κοιμομουνα την νυχτα!!!

αααααααααααααααααααααα θελω κι εγω παλι!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:D:D:D:D να μπεις σε κιουπι!!!!χαχαχαχαχααχα

Ακομη δεν μπορω να το χωνεψω νιωθω αχρηστη και νευριασμενη με τον εαυτο μου!!!:mad::mad:

Ξυπνησε ο κακομοιρης ξημερωματα εγω πτωμα ολη μερα ορθια παιχνιδι και αγκαλιες με τον μικρο ξερεις πως ειναι!!

Τον ξαπλωσα στην κουνια του του εδωσα πιπιλα αυτος τιποτα ορθιος οποτε τον πηρα αγκαλια τον εβαλα αναμεσα μας και ενω καθε φορα δεν κοιμαμαι μεχρι να κοιμηθει για να τον ξαναπαω στην κουνια του εεε τοτε κοιμηθηκα η κακουργα και αυτος ενω ειχε κοιμηθει ακομη δεν καταλαβα πως ξεσκεπαστηκε ξαπλωσε πανω στο παπλωμα γλιστρησε μεσα απο το χερι μου που του κραταγα το δικο του και ξαφνικα ακουσα ενα κτουκ και κλαμμα!!!:shock::mad::mad:

Καταλαβαινεις πως ημουν μετα εκλαιγε αυτος εκλαιγα κι εγω!!

απο τοτε δεν τον ξαναπηρα!!!

κιούπι? χαχαχαχα πού το θυμήθηκες μαρή το κιούπι? πωπω κιούπι!

κι εγώ θα έκλαιγα. μην στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου αυτό μπορει να συμβεί ανά πάσα στιγμή σε οποιαδήποτε από εμάς! το καλο είναι οτι είναι ανθεκτικά τα πιτσούνια μας. όλα είναι μελετημένα από την φύση. τούτος μπορει να έκλαιγε περισσότερο γιατί τρόμαξε και όχι γιατί πονεσε. Μεχρι να τον παντρέψεις ουουουουουουουουου θα έχει γιάνει :D:D:D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Μανούλες καλημέρα:D:D

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας... Προχτές πήρα από ένα μαγαζί με οικολογικά προϊόντα ,, αμυγδαλέλαιο το οποίο κ βάζω,,,

Σχετικά καλό μου φαίνεται, μια φίλη μανούλα με συμβούλεψε να πασαλείφομαι το βράδυ πριν ξαπλώσω για να αποφύγω κ τις ραγάδες.... οι οποίες κακούργες λέγεται ότι είναι πιο συχνές στα ανοιχτόχρωμα δέρματα,,, άρα δεν γλιτώνω...

Λοιπόν σήμερα έχω 2 νέες απορίες

1) Η Β' επιπέδου πόση ώρα πρέπει να διαρκέσει για να είναι αξιόπιστη?

2) Πότε πρέπει να αρχίσω να παίρνω ιδέες για το δωμάτιο? γύρω στον 7?

Ευχαριστώ που όλες θα απαντήσετε με τόση αγάπη:tongue::tongue: στις χαζές απορίες μιας μέλλουσας μανούλας

Σας γλυκοφιλώ

"cogito,ergo sum"

κιούπι? χαχαχαχα πού το θυμήθηκες μαρή το κιούπι? πωπω κιούπι!

κι εγώ θα έκλαιγα. μην στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου αυτό μπορει να συμβεί ανά πάσα στιγμή σε οποιαδήποτε από εμάς! το καλο είναι οτι είναι ανθεκτικά τα πιτσούνια μας. όλα είναι μελετημένα από την φύση. τούτος μπορει να έκλαιγε περισσότερο γιατί τρόμαξε και όχι γιατί πονεσε. Μεχρι να τον παντρέψεις ουουουουουουουουου θα έχει γιάνει :D:D:D

Το κιούπι είναι το γνωστό γιούπι??????????

"cogito,ergo sum"

Μανούλες καλημέρα:D:D

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας... Προχτές πήρα από ένα μαγαζί με οικολογικά προϊόντα ,, αμυγδαλέλαιο το οποίο κ βάζω,,,

Σχετικά καλό μου φαίνεται, μια φίλη μανούλα με συμβούλεψε να πασαλείφομαι το βράδυ πριν ξαπλώσω για να αποφύγω κ τις ραγάδες.... οι οποίες κακούργες λέγεται ότι είναι πιο συχνές στα ανοιχτόχρωμα δέρματα,,, άρα δεν γλιτώνω...

Λοιπόν σήμερα έχω 2 νέες απορίες

1) Η Β' επιπέδου πόση ώρα πρέπει να διαρκέσει για να είναι αξιόπιστη?

2) Πότε πρέπει να αρχίσω να παίρνω ιδέες για το δωμάτιο? γύρω στον 7?

Ευχαριστώ που όλες θα απαντήσετε με τόση αγάπη:tongue::tongue: στις χαζές απορίες μιας μέλλουσας μανούλας

Σας γλυκοφιλώ

το ποσο θα διαρκεσει εχει να κανει με το αν το μπεμπε ειναι στη σωστη ποζα αν κοιταται αν ειναι σε σωστη θεση να το δει ο γιατρος κλπκλπκλπ.εμενα κοιμοταν και αργησαμε να τελειωσουμε γιατι οταν καταφεραμε να το ξυπνησουμε εβαλε το χερι αναμεσα στα ποδια κι εγω δεν εφευγα αν δεν εβλεπα σιγουρα το φυλο!!!για δωματια εψαξα αμεσως μετα την β επιπεδου αφου ηταν βεβαιο οτι ολα ειναι οκ.να ξερεις οτι στα περισσοτερα μαγαζια τα δωματια δεν ειναι ετοιμοπαραδοτα και για να στο φερουν κανουν κανα μηνα.επισης μην παρεις ενα σκασμο πραγματα γιατι τελικα σε βολευουν αλλα απο αυτα που νομιζεις η απο αυτα που πρασπαθει η πωλητρια να σε πεισει οτι χρειαζεσαι.σιγα σιγα θα δεις τι πραγματικα χρειαζεσαι οταν ερθει το μπεμπε.;)

και μια συμβουλη που τη δινω πλεον σε ολες τις γκαστρωμενουλες.μονο στο δρομο που δεν σταματαω τις αγνωστες!!!!!!!!!ψαξε και ενημερωσου για το θηλασμο γιατι το αθλημα ειναι δυσκολο.νομιζα πως περνεις το βυζι και το παιδι τα ενωνεις και τελος...ειναι πολυ πιο συνθετο.!!!!!!!!!!ρωτα μαθε ετοιμασου να ξερεις τι γινετε.στο σχετικο θεμα του φορουμ εδω λεγοντε και χρησιμα αλλα και πολλες μα@@@@ες γι αυτο παρε κανενα βιβλιαρακι ρωτα και καμια πιο σχετικη.εγω τα ειχα βρει μπαστουνια στην αρχη.αλλα ευτυχως μετα οκ.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...