Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχαχα εισαι φοβερη!!!εδω δεν προλαβαινες να φας σε εμας θα μιλουσες????:mrgreen:

κριμα αυτο ητανε πολυ καλο!!!:confused:

αλλα για σκεψου ποσα εχει χασει και ο μπαμπας οταν ητανε στη δουλεια και εσυ του τα ελεγες μετα??

εε ψιτ νεαααααααααα προσεχε τι λες εντατσει???:tongue::tongue:

:lol: :lol: :lol: έλα ντε!

ναι ήταν καλό στενοχωρήθηκα αλλά όντως ας δει και κάτι ο μπαμπάς για πρώτη φορά :rolleyes:

σ ευχαριστωωωωω!!!διαβασα λιγακι...

παω και εγω για υπνο δεν αντεχω αλλο!!!

καληνυχτα σας!!!

καληνύχτα... ε κι εμείς μάλλον θα την κάνουμε

U6Vip2.png

:lol: :lol: :lol: έλα ντε!

ναι ήταν καλό στενοχωρήθηκα αλλά όντως ας δει και κάτι ο μπαμπάς για πρώτη φορά :rolleyes:

καληνύχτα... ε κι εμείς μάλλον θα την κάνουμε

Κατι εκανε κι αυτος μωρε ας χαρη και λιγο!!!:mrgreen::mrgreen:

Τι λες Γλωσσου μου την κανουμε κι εμεις???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

κου κου!τσα! με θυμαστε? ειπα να περασω μια βολτα να δω ποιο κοριτσακι απο τα παλια θα βρω.

Καλεεεεεεεεεεεε πλακα μας κανεις!!!

τι κανεις βρε κοριτσακι μου που χαθηκες??

εγω σε θυμαμαι!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Αθηνούλα, καμηλοπαραδαλάκι, χαπάκι και λοιπές

:tongue: φιλεναδίτσες από τα παλιά χρειάζομαι τα "φώτα" σας μιας και είστε ήδη μανουλίτσες και πρώην εγκυούλες και εύχομαι σύντομα πάλι εγκυούλες:D:D:D

Λοιπόν έχω ένα πρόβλημα κ μια απορία...

Η απορία μου είναι η εξής,,,, κάποιες στιγμές μέσα στη βδομάδα νιώθω ένα γαργαλητό ακριβώς στον αφαλό μου, δηλαδή μέσα όμως από την επιδερμίδα μου,,, αυτό είναι σύσπαση???? ή είναι το μπεμπάκι????? To μπεμπάκι βέβαια το έχω αισθανθεί αλλά όχι από τον αφαλό μου!!!!!!!! την σύσπαση πως θα την καταλάβω? :confused::confused:

Το πρόβλημά μου τώρα έχει ως εξής: κάθε μέρα χτυπάω μια ενεσούλα στην κοιλιά λόγω θρομβοφιλίας...Τον τελευταίο μήνα η κοιλίτσα μου κάνει γρομπαλάκια που με πονάνε και μετά από μέρες ηρεμούν,,, Εντάξει αυτά είναι ανεκτά,,, Τις τελευταίες 2 βδομάδες με έχει βρει άλλο "κακό" , το οποίο δεν ξέρω αν οφείλεται στις innohep ή στο ότι μεγαλώνει η κοιλίτσα μου,,,, Φαγούρα, φαγούρα τρελή, φαγούρα άνευ προηγουμένου..

Μάλλον η λέξη φαγούρα δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που γίνεται,,,θέλω να ξεσκίσω την κοιλιά μου,,,την ξύνω την ξύνω και την έχω κάνει κατακόκκινη, με μπιμπικάκια...Επειδή φοβήθηκα μην την μολύνω, έκοψα σύριζα τα νύχια μου αλλά κ πάλι δεν αντέχω,,,θέλω να΄σκισω την σάρκα μου:?:???::?:???:

Γιατί μου συμβαίνει αυτό?? :(:(τι να βάλω για να ανακουφιστώ??? Στην αρχή έβαζα άσπρο οινόπνευμα και το φύσαγα,,με ανακούφιζε για λίγα λεπτά,,,,Μετά δοκίμΑΣΑ baby oil μπα τίποτα δεν μου έκανε...

Περιμένω τις συμβουλές σας γλυκιές μου μανουλίτσες και sorry αν σας ζάλισα:roll:

"cogito,ergo sum"

χα!!!! τι μου θυμησες τωρα.ΦΑΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ υπομονη υπομονη υπομονη.δεν κραταει για πολυ αλλα σε καταλαβαινω απολυτα.εγω κοριτσακι ειχα την κοιλια μου ολο με νυχιες.μια μερα τον ημερων πριν μπεις στο τριτο τριμηνο θα σταματησει μονο του.οσο για αυτο που λες στον αφαλο μεγαλωνει η μητρα μεγαλωνει η κοιλια μεγαλωνει και το μωρο.τι να πρωτο αντεξει κι αυτος ο αφαλος?θα πεταχτει εξω κι αυτος σε λιγο καιδεν θα σε ενοχλει γιατι θα ειναι τσιτα:tongue:

Λεπόν...

τα γρομπαλάκια είναι όντως από τις ενέσεις.. εγώ δεν έκανα ενέσεις στην κοιλιά αλλά έφαγα αρκετές παυσίπονες στον πισινό άφτερ γέννας. είχα κι εγώ γρομπαλάκια.

η φαγούρα είναι από το δέρμα που τσιτώνει. υπάρχουν κρέμες στο φαρμακείο ακριβώς γι αυτήν την δουλειά. είναι ενισχημένες ενυδατικές. κρατάνε το δέρμα ελαστικό κι έτσι φαγούρα γιοκ!

το γαργαλιτό στον αφαλό παίζει να ειναι και το μπεμπόνι σου ξέρεις.. το νιώθεις σαν μπουρμπουλήθρες? αν ναι, τότε συγχαρητήρια μέλλουσα μανούλα έχεις πρωτοακουσει το μωρούλι σου!!!!

μην ανησυχείς για τίποτα. όλα βαίνουν καλώς!

U6Vip2.png

ααααααααχχχχχχχχ βρε Βανιλλιτσα τι μου θυμησες!!

δεν θα σου πω κατι αλλο απο αυτα που σου ειπαν τα κοριτσια και εγω ειχα!!!:D:D

Οσο για τις ενεσουλες και εγω εκανα τις ιδιες και καποιες φορες εκανα και εγω σγρομπολακια στην κοιλιτσα μου και την μελανιασα κιολας!!δεν ειναι κατι ομως περναει!!!:D

Οσο για το γαργαλητο ειναι το μωρακι σου!!το εχω νιωσει πολλες φορες μεχρι που με επιανε και γελιο και απορουσε ο αντρας μου γιατι γελαω σαν χαζο!!!

Πιστεψε με οτι αυτο που νιωθεις δεν εχει καμια σχεση με συσπαση πραγμα που και αυτο το εχω περασει απο την 19η εβδομαδα!!!

Οποτε απολαυσε το γαργαλητο απο το ζουζουνι σου τωρα που εχει χωρο και κανει τουμπες γιατι μετα δεν θα ειναι γαργαλητο αλλα πιεση!!!αλλα και αυτο ειναι ωραιο!!!:D:D

Επισης κιουρια μου δεν μας ζαλιζεις οτι θες ρωτα μας εντατσει????

Πηγαινε παρε καμια κρεμουλα για την κοιλιτσα σου!!

ααααααααααααααααααααααααααα δεν ξερω εαν στο εχω πει αλλα βαζε καθαρο οινοπνευμα στις θηλες σου για να σκληρυνουν!!!:D:D

Φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...