Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχει ανεβάσει φωτογραφίες από το μαιευτήριο και έχει και τον εαυτό της με τους ορούς στα χέρια και το μωρό αγκαλιά... άσε σου λέω αιστάνθηκα άσχημα. έμπα να δεις κατι φωτο που ανέβασε με την κοιλιά τούρλα.. πολύ ωραίες φωτογραφίες

Ειδα μονο μια φωτο!!εβαλε κι αλλες????τωρα αρχισα να γινομαι εχω σκατα!!

ετσι μας θελω.μια γροθια!!

Πανταααααααααααααα τοσο καιρο ειμαστε μαζι!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:shock::shock::shock::shock: αληθειααααααα???

μη μου λες τετοια γμτ γιατι θα αρχισω να αισθανομαι ασχημα!!αλλα μετα απο τοσα που εχουμε δει θυμωσα πολυ!!!

Δηλαδη θα πρεπει να ζητησω συγνωμη στο κοριτσακι?μαλλον εεε??

για να είμαι ειλικρινής εγώ το έκανα ήδη. της έστειλα πμ και της εξήγησα κιόλας τον λόγο που αντέδρασα έτσι. καλά τί να σου πώ τώρα με την απάντηση που πήρα αιστάνθηκα ακόμα πιο άσχημα!

U6Vip2.png

ομορφες σας αφηνω για αποψε.νυσταξα και εχω και ξυπνημα αυριο για δουλεια.καλη συνεχεις και τωρα που τα ειπαμε μην τα ξανα πουμε τον αλλο μηνα εε?

και με 6 δάχτυλα άμα λάχει.. αμ πως!!!! :tongue:

να τόσο δα. όχι πολύ... :tongue::tongue:

η κόρη μου περπάτησε!!!

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααααααααααααα αληθεια????:lol::lol::lol::lol::lol:

Μπραβο το κοριτσακι μας!!

ο δικος μου περπαταει μονο αμα τον κραταμε!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

τι να εχασες ρε αθηνουλα?μια χαρα.το παιδακι μου σκαει απο υγεια.δεν ειχα υπολογιστη και ειχα φρικαρει.!!!κατα τα αλλα μια χαρα.εσυ πες μας.

ε όχι και τι να έχασε???? κρεμόμαστε κάθε φορά από τα χείλη σου. αφού είμαι σίγουρη οτι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μετά είναι να δει τί έχεις γράψει εσύ.... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

U6Vip2.png

για να είμαι ειλικρινής εγώ το έκανα ήδη. της έστειλα πμ και της εξήγησα κιόλας τον λόγο που αντέδρασα έτσι. καλά τί να σου πώ τώρα με την απάντηση που πήρα αιστάνθηκα ακόμα πιο άσχημα!

Αληθεια???:(:(:(

ομορφες σας αφηνω για αποψε.νυσταξα και εχω και ξυπνημα αυριο για δουλεια.καλη συνεχεις και τωρα που τα ειπαμε μην τα ξανα πουμε τον αλλο μηνα εε?

Καληνυχτα ομορφη καλη ξεκουραση!!

το ελπιζω να μην συναντηθουμε παλι το ΠΑΣΧΑ!!!:mrgreen::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

θα το σκεφτώ!!! :tongue:

καληνύχτα μικρή καλή ξεκούραση

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ε όχι και τι να έχασε???? κρεμόμαστε κάθε φορά από τα χείλη σου. αφού είμαι σίγουρη οτι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μετά είναι να δει τί έχεις γράψει εσύ.... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μα ποσο καλα με ξερεις!!φυσικα και θα ψαξω να δω τα μαργαριταρια της!!!:tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααααααααααααα αληθεια????:lol::lol::lol::lol::lol:

Μπραβο το κοριτσακι μας!!

ο δικος μου περπαταει μονο αμα τον κραταμε!!!

αλήθεια! 6 βήματα από την καρέκλα μέχρι τον καναπέ.. δεν την είδα :( μου το είπε ο μπαμπάς της!

δεν εχω παει κατα κει και δεν ξερω θα το ψαξω...

να το λινκ

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=2165

Γλωσσου πως και τετοια ωρα ξυπνια???

ήθελα να κάνουμε παρέα! :-D

ειπε σημερα να μας μιλησει!!!χιχιχιχι

ναι.. γιατί τις προηγούμενες μέρες σας κράταγα μούτρα :tongue::tongue:

U6Vip2.png

αλήθεια! 6 βήματα από την καρέκλα μέχρι τον καναπέ.. δεν την είδα :( μου το είπε ο μπαμπάς της!

να το λινκ

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=2165

ήθελα να κάνουμε παρέα! :-D

ναι.. γιατί τις προηγούμενες μέρες σας κράταγα μούτρα :tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχα εισαι φοβερη!!!εδω δεν προλαβαινες να φας σε εμας θα μιλουσες????:mrgreen:

κριμα αυτο ητανε πολυ καλο!!!:confused:

αλλα για σκεψου ποσα εχει χασει και ο μπαμπας οταν ητανε στη δουλεια και εσυ του τα ελεγες μετα??

ειπε σημερα να μας μιλησει!!!χιχιχιχι

εε ψιτ νεαααααααααα προσεχε τι λες εντατσει???:tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...