Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοπελια εισαι μαι σταλια!!!που να την βρεις μαρη την υψηλη tsh???τελεια θα πανε ολα μην χαλιεσαι!!!

Δεν εχει να κανει με την ηλικα αγαπητη μου!!!!

και μετα την γεννα θα την παρακολουθουμε!!!!!

δεν χαλιεμαι αυτο θεωρω οτι ειναι το λιγοτερο συγκριτικα με το ζαχαρο το οποιο θα πρεπει να προσεχω για το υπολοιπο της ζωης μου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι ξαναμπαίνω στον αγώνα κορίτσιααααα......:cool:.Από Δευτέρα θα ξέρω.

Κρατείστε μου θέση!:tongue:

Τι κάνετε?Πώς είστε?Η Μάχη γέννησε?

Φιλούρεςςςςς!:-P

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Α,είδα και τη Ραμονίτσα και την Αθηνούλα...πώς πάει κορίτσια?Ανυπομονούμε?:D

Και το συμπεθεράκι έσκασε μύτη,Χαπάκιιιι χαουμπαργιου?:tongue:

Ναντιμοράκι τι κάνεις?Πιάσαν οι ευχές σου...όλα καλά πήγαν στην σαλπιγγογραφία;)

Η Ιολίτσα τι έκανε με την υστεροσκόπηση?Πού είσαι bpίτσα μου?:-P

Και σ όλα τα υπόλοιπα κορίτσια φιλάκια πολλά!c u!

όπως καταλάβατε έχω όρεξη για πάρλα:rolleyes:...μπήκα και στο τσατ,πώς άλλαξε έτσι? αλλά μόνη ήμαν....

Καλό βράδυ!

παραλίγο θα κανα χαζομάρα αλλά το σωσα...

Επεξεργάστηκαν by Γκρετα

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Καλημέρα Yulungaki!!!!!

Είδα τη Μαχούλα στον ύπνο μου κι έχω αγωνία!!...μακάρι να πήγαν όλα καλά!!!:D

καλημερα ναδ! ναι μην ανυσηχεισ. μια χαρα θα πηγαν ολα και υποθετω οτι θα αργησει να μπει στο φορουμ..θα εχει τρεχαματα τωρα θηλασμους και τετοια :) τι ωραια!

Διαφημίσεις

Λοιπον αγαπητες εγκυες και μη..με την ευκαιρια ης επανασυνδεσης μας θελω να σας πω οτι πιο πολυ μου λειψατε εσεις παρα τα τεστ..ΠΡΟΣ αποδειξη σταματησα τα τεστ εγκυμοσυνης!!!!τι χαρα εχει ενα τεστ αν δεν σε βριζουν οι φιλες σου????????????
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τεστ ωορρηξιας...55 ευρω

τεστ εγκυμοσυνης...25 ευρω

να σε βριζουν οι φιλες σου....ανεκτίμητο!! :lol:

τί να πώ????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Τα λόγια είναι περιττά!!! :lol::lol:

μια χαρα ειμαι....την κυριακη γυρισαμε απο το ταξιδι και δυο μερες τωρα προσπαθω να μπω στο ρυθμο της δουλειας

Καλώς την! Να ζήσετε τζουτζούκα μου και να κάνετε σύντομα νααααα ενα κοπέλι ίσα με εκεί πάνω!!! :tongue:

καλημερα ναδ! ναι μην ανυσηχεισ. μια χαρα θα πηγαν ολα και υποθετω οτι θα αργησει να μπει στο φορουμ..θα εχει τρεχαματα τωρα θηλασμους και τετοια :) τι ωραια!

Καλημέρα κορίτσια.. κι εγώ γαμώτο αναρωτιέμαι τί να κάνει η Μάχη.

Ναντιμοράκι τί κάνεις αγάπη μου? το πμ που σου έστειλα το έχεις δει?

U6Vip2.png

τί να πώ????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Τα λόγια είναι περιττά!!! :lol::lol:

Καλώς την! Να ζήσετε τζουτζούκα μου και να κάνετε σύντομα νααααα ενα κοπέλι ίσα με εκεί πάνω!!! :tongue:

Ελπιδάκι μου, πότε το έστειλες?.......Καλημέρα!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

καλημερα ελπιδουλα! δεν μου πεσ χθες σε ποιον μηνα εισαι??? ανετ με το καλο και εσυ!

Σήμερα περιμένω να αδιαθετήσω. Γκρρρρρρ!!!!!!:mad:

ναδ μακαρι να μη νσου ερθει και να εισαι και εσυ εγκυουλα. αντε να ξεκινησουμε παλι τισ αναμονεσ...και εμενα μου χαν λειψει ολα αυτα..αναμενα μονη μου τοσο καιρο :)

Σήμερα περιμένω να αδιαθετήσω. Γκρρρρρρ!!!!!!:mad:

ωχ! μην του μιλάτε του παιδιού!! Καλά μαρή πώς είσαι σίγουρη οτι θα αδιαθετήσεις?

Ελπιδάκι μου, πότε το έστειλες?.......Καλημέρα!!!!

Αν θυμάμαι καλά από την ΠΑρασκευή. είχε να κάνει με το θέμα "καφέ" που συζητούσαμε. Γμτ... παω να δω στα απεσταλμένα.. λες να το έστειλα σε άλλη? Ικανή με έχω :mrgreen:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...