Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

λιγα εφτιαξα μια μανιταροπιτα, τυροπιτακια κεφτεδακια σουφλε ζυμαρικων πανσετες πατατες και ρολο κιμα και σαλατα...αυτα!

ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΙΤΤΑ... τί είπες τώρα ρε φίλε....

θέλω συνταγή!

ειναι γιατι ειμαι διακριτικη και εχεμυθη!!!!!!

πάντα!!

ααα δεν μου λες ταλαντούχα.. να μπω να σε διαφημίσω?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έλα ρε!!!! της πήρες στράτα τελικά ε? εμείς το αφήσαμε. δεν έχω και πολύ χώρο ρε γμτ

μετά? τί μετά? με δουλεύεις? ήδη!!! ξέρεις πώς κάνω δουλειές? την αμολάω να αλωνίζει και με κυνηγάει από πίσω δεν γίνεται αλλιώς.. άσε γιατί ήδη αρχίσαμε να ενδιαφερόμαστε για τον φούρνο να ανοίγουμε συρτάρια, κρυβόμαστε πίσω από την κουρτίνα και κάνουμε κούκου, στηριζόμαστε στην τζαμόπορτα και αφήνουμε σφραγίδα τις παλάμες μας.. αμέ τί νόμιζες!!! ξεχάστε το λαμπερό μου σπίτι ειδικά τώρα που δουλεύω κιόλας? την επόμενη φορά που θα ρθετε θα σας υποδεχτούμε όλοι.. εγώ με τις αράχνες μου :?

δεν θα λες οτι ειναι βρωμικο...εγω οταν εχω πολυ δουλεια και δεν προλαβαινω λεω οτι ειμαι οικολογο και ενισχυω την χλωριδα και την πανιδα του τοπου μου κατοπιν συνεννοησης με την γκριν πις.

δεν θα λες οτι ειναι βρωμικο...εγω οταν εχω πολυ δουλεια και δεν προλαβαινω λεω οτι ειμαι οικολογο και ενισχυω την χλωριδα και την πανιδα του τοπου μου κατοπιν συνεννοησης με την γκριν πις.

:lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: αχ θεε μου!!!! τί όργιο που είσαι μαρή!!

U6Vip2.png

ελπιδακι τη στρατα μας την πηραν δωρο στη βαφτιση.η παιδιατρος δεν ηταν πολυ θετικη.μας ειπε να μην τη βαζουμε για πολυ ωρα.ελα ομως που της αρεσει.σαν χαζο κανει.κοπανιεται ολοκληρη.τη βαζω τεταρτακια.εχει πολυ πλακα που φρακαρει στα επιπλα και φωναζει!!!!

Διαφημίσεις

εννοειτε τι καθεσαι?:tongue:

το κανα! αμε!

ελπιδακι τη στρατα μας την πηραν δωρο στη βαφτιση.η παιδιατρος δεν ηταν πολυ θετικη.μας ειπε να μην τη βαζουμε για πολυ ωρα.ελα ομως που της αρεσει.σαν χαζο κανει.κοπανιεται ολοκληρη.τη βαζω τεταρτακια.εχει πολυ πλακα που φρακαρει στα επιπλα και φωναζει!!!!

:lol: :lol: :lol: πολύ θέλω να το δω αυτό!

Λαμβάνετε στο κινητό σας φωτο? αν έχω αρκετά χρήματα στην κάρτα μου θα σας στείλω φωτο της κόρης μου απο την χθεσινή βόλτα να δείτε έκφραση που είχε όλη μέρα!

U6Vip2.png

βαρανε τηλεφωνα γι αυτο εξαφανιζομαι...

λοιπον μετα εχει να την κυνηγας γλωσσου ν αδειασεις τα τραπεζια απο τα πραγματα γιατι θα κρεμιεται να τα φτασει και πολλα αλλαα ωραια ακομη!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εδω ειμαι.πηγα να βγαλω κρεας απο την καταψυξη.να σου πω.θελω να μου στειλεις μειλ με φωτο απο τα ευθυμογενεθλια.ευχαριστω για τη διαφημιση;)

Διαφημίσεις

βαρανε τηλεφωνα γι αυτο εξαφανιζομαι...

λοιπον μετα εχει να την κυνηγας γλωσσου ν αδειασεις τα τραπεζια απο τα πραγματα γιατι θα κρεμιεται να τα φτασει και πολλα αλλαα ωραια ακομη!!!

ναι ναι τί να σου πώ.. έχω μια ανυπομονεσία ουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!

να πάω για ένα σύντομο τσιγάρο? θα με περιμένετε?

U6Vip2.png

εδω ειμαι.πηγα να βγαλω κρεας απο την καταψυξη.να σου πω.θελω να μου στειλεις μειλ με φωτο απο τα ευθυμογενεθλια.ευχαριστω για τη διαφημιση;)

αααα ναι! το χα ξεχάσει! καλά πάω για παπαρέτο σιγαστράτος και στην επιστροφή σας στέλνω και στις δυο σας τις φωτο.. δεν είναι καλές γμτ :(

U6Vip2.png

η άλλη που είναι? πλάκα θα χει να μου γράφει την συνταγή!
εγω μανιταροπιτα καο κοτοπιτα κανω οπως και την τυροπιτα μονο που προσθετω τα μανιταρια η το κοτοπουλο και βαζω και τυρια μπολικα και 2η3 αυγα αναλογα το ταψι.

το κανα! αμε!

:lol: :lol: :lol: πολύ θέλω να το δω αυτό!

Λαμβάνετε στο κινητό σας φωτο? αν έχω αρκετά χρήματα στην κάρτα μου θα σας στείλω φωτο της κόρης μου απο την χθεσινή βόλτα να δείτε έκφραση που είχε όλη μέρα!

ναι αλλα δεν εχεις usb να τις περασεις στον η-υ να τις στειλεις με μειλ?

αν το λες σ εμενα ειναι πολυ θολες και δεν μ αρεσουν!!!θελω τις δικες σας!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ναι θα σε περιμενουμεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

εγω κανω πολυ σπεσιαλ μανιταροπιτα ομως!!!!

μανιταρια, ζαμπον τυρι κρεμα γαλακτος φρυγανια και το φυλλο και γινεται τελεια!!!

ειναι διαιτης μην την ακουτε ετσι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...